Vi blev betjent af en virkelig god ung sælger. Han hjalp os også med at skifte elselskab. Vi kom ud af forretningen med rabat på vores to ure og en kommende billigere elregning. Vi havde en god kommun... Näytä lisää
Vi har altid købt alt hos power. Alle telefoner, iPad, støvsuger, robotstøvsuger, køkkenmaskiner... Vi har altid fået rigtig god hjælp. De har gode produkter, og meget kompetent personale! De har også... Näytä lisää
Forfærdelig oplevelse. Kom ind for at handle en ledig, men skulle nærmest diskutere med sælgeren om jeg skulle have flyttet mit telefon abonnement eller ej. Da vi endelig blev enige om det er fint de... Näytä lisää
Købte en vare online til en ok pris Levering til Power Herlev Jeg har nu 2 gange oplevet ekspedienterne ikke kan finde min bestilte varer, hvilket medfører ekstra lang ventetid denne gang 20 min.... Näytä lisää
Herlev Hovedgade 17, 2730, Herlev, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Den 15. August 2026.
Vi havde fejlkøbt en støvsuger. Ved returnering 2 dage senere fik vi ikke blot et tilgodebevis - men alle betalinger retur.
Flot POWER.vh. Georg Christensen

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herlev
Jeg fik byttet en el tandbørste efter det var anden gang den gik i stykker efter køb januar 2026.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herlev
Jeg ville have give 0 stjerner hvis det var muligt. Vi har købt et nyt fjernsyn som lavede flimmer på bl.a Netflix. Vi var derfor i power i Big hvor vi får af vide det er vores internet. Så efter 6 måneder med nye internet kabler, ny router og to besøg af en TDC mænd virkede det stadig ikke men internettet er trods alt 100 procent. Vi kontaktede Power igen og fik af vide vi selv skulle ringe til LG. Efter 1.5 time i telefonen med LG kom de frem til de ikke kunne løse det. Derefter kontaktede vi Power igen og endelig fik de afhentet fjernsynet til reparation. Nu er det gået ca. 3 uger og trods vi har været forbi power i Big der siger de kommer torsdag hvor det ikke kommer hvorefter vi igen besøger dem med beskeden om de kontakter os fredag hvilket så heller ikke sker. Så står vi tilbage uden nogen status eller viden om hvornår vi får vores eneste fjernsyn igen. Deres kunde service i Power big er ikke eksisterende og vi har aldrig prøvet noget lignede. Hold jer væk!!!
Stor stor ros til sælger!!! Han lyttede var imødekommende, venlig og professionel.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herlev
Nemt at bestille, god info om afhentning. Bestilte to varer, men skulle dog returnerer den ene. Der mødte jeg ikke så god en service. Men ud over det. Helt i orden !!

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herlev
Jeg har en vaskemaskine som er ca. 1,5 år gammel… og låsemekanismen var gået itu… og måtte skiftes ud… Sagen var… at der ikke kunne skaffes en ny reservervedel… Power valgte at ombytte hele vaskemaskinen til en helt ny maskine… Det kalder jeg TOTALT… at POWER erkender deres ansvar I forhold til lovgivningen… Jeg føler mig som Power-kunde utroligt godt og særdeles fantastisk behandlet… Jeg anbefaler POWER… som en troværdig leverandør… både med husholdingmaskiner… og med hele EDB og Tv afdelingen… Mvh Alice Anastassia Ravn

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herlev
Havde forventet at få den bestilte vare i clickogcollect, men Power havde den ikke på lager alligevel trods hjemmesiden fortalte der var 1 - endte op med en dyrere model som var deres eget mærke, og med dårlige anmeldelser!

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herlev
Jeg fik forklaret det jeg spurgte om han søgte på nettet om det kunne høflig mand

Big i Herlev
Super god betjening og kan kun anbefale sælgeren Antoni.s
Er meget tilfreds med mit besøg i butikken

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herlev
Dårlig oplevelse - skulle hente click & college på et AirTag og en holder til den. Skulle igennem tre forskellige kasser med kø alle tre steder. De virkede alle forvirrede og ikke rigtigt behjælpelige.
Bliver sidste gang jeg handler i Power i Herlev.