POWER.dk - Grenaa Arvostelua 1 537

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Rosengade 1B, 8500 Grenaa, DK

Kunne ikke opdatere min gps, men de ansatte gav ikke op, og blev ved med at forsøge forskellige ting, indtil det endelig lykkedes. Comitment ud over det normale !!

Første ekspedient vidste intet om køleskabe, virkede noget træt af at skulle betjene os, hun kaldte på en en anden, som var mere inde i tingene. Det var godt han var tilstede ellers havde vi ikke få... Näytä lisää

Personalet påstod at varen ikke var på lager i butikken, på trods af at den stod til at være på lager online. Jeg bestiller produktet online til Click&Collect i samme butik og kunne 30 minutter efter... Näytä lisää

Rigtig god oplevelse hos Power i Grenå Vi blev straks mødt af en venlig ung mand, som hjalp os med at finde den rette afdeling og stod klar til at hjælpe. Vi fik virkelig god og kompetent rådgivn... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

2 t. arvostelua

God service, behagelig salgsmedarbejder, man føler sig i gode hænder

1. toukokuuta 2026

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede god service og følte dig i trygge hænder i butikken i Grenaa.

All the best, Erik at POWER! ⚡

RIgtig god og fin service

5. toukokuuta 2026

Hej Lars,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var rigtig god, og at servicen levede op til forventningerne.

God forklaring af produkt

4. toukokuuta 2026

Hej jann,

Mange tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at vejledningen om produktet var god og tydelig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Jeg købte en strvblender i går

Jeg købte en strvblender i går, og den virkede i 4 min., så kom der røg ud af den. :(

3. toukokuuta 2026

Hej Merima,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse med stavblenderen.

Det er naturligvis ikke meningen, at et nyt produkt skal stoppe med at virke efter få minutter, og jeg kan godt forstå, at det har været både frustrerende og skuffende – især når der endda kom røg fra produktet.

Hvis du ikke allerede har gjort det, må du meget gerne kigge forbi nærmeste varehus og besøge vores supportafdeling, så vi kan hjælpe dig videre med sagen hurtigst muligt.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,

Sublim kundeservice

Sublim kundeservice

2. toukokuuta 2026

Hej Charlotte,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er en fornøjelse at læse, at oplevelsen har været så god.

Nem bestilling

Nem bestilling, ok pris og varen var hurtig klar til afhentning:-)

27. huhtikuuta 2026

Hej Erik,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at bestillingen var nem, prisen passede fint, og at varen hurtigt var klar til afhentning.

Vil anbefale Power

Vil anbefale Power, god service, lav pris, god atmosfære.

25. huhtikuuta 2026

Hej Oksana,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre om god service, lave priser og en god atmosfære i Grenaa. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Den var go

☀️super god ☀️

21. huhtikuuta 2026

Hej Nielsen,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var super god.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Jeg fik bare den bedste service af den…

Jeg fik bare den bedste service af den unge mand. Jeg kom med min indkøbseddel, da jeg skal flytte og har brug for vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og en mikroovn.
Det jeg havde skrevet ned viste sig ikke kunne bruges i det bryggers jeg vil få, og så siger den unge mand, "men jeg vil lave en god samlet pris til dig, da det er met du skal have".
Vi finder vaskemaskine og tørretumbler, der var noget dyrere end jeg egentlig havde tiltænkt, men så er det han regner på det hele og slår så meget af prisen, at jeg siger : "det køber jeg".
Det kalder jeg god service og en ualmindelig god behandling af en kunde.
Tusind tak til den unge mand.

26. huhtikuuta 2026

Hej Hanne,

Det er skønt at læse. Tak fordi du deler den oplevelse.

Det betyder meget, at servicen i butikken gjorde det nemmere at finde de rigtige produkter til dit nye hjem, og det er især dejligt at høre, at du fik en så god samlet løsning.

Vi sætter stor pris på de pæne ord og den flotte anmeldelse.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Super fin vejledning ved køb af nyt TV.

Super fin vejledning ved køb af nyt TV.
B.Pedersen

26. huhtikuuta 2026

Hej Lene,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at vejledningen ved køb af nyt TV var en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

God service altid

25. huhtikuuta 2026

Hej John,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er en fornøjelse at læse, at oplevelsen var god, og at servicen altid lever op til forventningerne.

At det virkede efter hensigten

At det virkede efter hensigten
Venlig hilsen
Arne Buch

21. huhtikuuta 2026

Hej Arne,

Mange tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at det virkede efter hensigten.

Power i Grenaa – føj

Dårlig kundeservice. Alt for høje priser. Forretningen i Grenaa er rent skod!

23. huhtikuuta 2026

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i Power Grenaa.

Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, når du oplever både utilfredsstillende kundeservice og priser, der ikke lever op til dine forventninger. Vi ønsker altid at give en god oplevelse og konkurrencedygtige priser, så det er ærgerligt at høre, at det ikke har været tilfældet i denne omgang.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med at forbedre både service og kundeoplevelse i butikken.

Fin betjening

Fin betjening

Fik hvad jeg skulle

17. huhtikuuta 2026

Hej René,

Tak for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at det hele endte med det, der skulle bruges.

god betjening

18. huhtikuuta 2026

Hej jytte,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at læse.

Det glæder os, at oplevelsen i Grenaa var så god.

God betjening og god kommunikation

God betjening og god kommunikation

16. huhtikuuta 2026

Hej Lise,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at både betjeningen og kommunikationen har været god.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

fin med at få købt og betalt men…

fin med at få købt og betalt men usandsynlig lang ventetid ved udleveringen. Ike godkendt

16. huhtikuuta 2026

Hej Bjarke

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at selve købet og betalingen forløb fint, men kede af at din oplevelse ved udleveringen ikke levede op til forventningerne.

Vi forstår godt, at det er frustrerende med lang ventetid, især når resten af processen har været hurtig og enkel. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre i arbejdet med at forbedre vores udleveringsflow, så ventetiden bliver kortere og mere effektiv.

Prisen var helt eksorbitant

Prisen var helt eksorbitant! Kommer aldrig mere i den butik.

15. huhtikuuta 2026

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har oplevet vores priser som værende for høje. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår godt, at prisen spiller en stor rolle i købsoplevelsen, og det er vigtigt for os at være konkurrencedygtige. Din feedback er derfor vigtig, og vi tager den med videre i arbejdet med at sikre gennemsigtige og attraktive priser.

Købte glasbeskyttelse

Købte glasbeskyttelse, med 4stk,i pakken til IPhone,kr399,-
Fik ikke oplyst den udløb efter 1 år😠.

15. huhtikuuta 2026

Hej Anders

Tak for din anmeldelse.

Jeg er virkelig ked af, at du ikke blev oplyst om, at glasbeskyttelsen udløber efter 1 år. Det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker, når du køber et produkt til 399 kr, og det vil jeg gerne beklage og undskylde for.

Vi har været i dialog med butikken og kan forstå, at de har talt med dig om sagen og fundet en løsning sammen med dig, hvilket vi er rigtig glade for. Din oplevelse er alligevel sendt videre som feedback, så vi kan blive skarpere på at informere tydeligt om vilkår og holdbarhed på den type produkter fremover.

Rigtig god weekend ☀️

De bedste hilsner
Jacob / POWER

Alt som forventet

18. huhtikuuta 2026

Hej Claus,

Tak for de fine ord. Det er skønt at høre, at alt var som forventet.