POWER.dk - Grenaa Arvostelua

1 612
TrustScore 4.5/5 tähteä

Rosengade 1B, 8500 Grenaa, DK

Ved og handle lokalt og i special butik, fik jeg en rigtig god service, manden jeg handlede med viste noget om TV og lyd, så jeg har fået noget der dur til vores hjem

Flink personale, god service, alt med et smil og dejlig humor intet at klage over. Telefonen virker indtil nu uden problemer, ellers så vender jeg tilbage for hjælp.

Købte en Mocca master kaffemaskine. På pakken vistes et billede/tegning af en anden model end det der var i pakken. Kontaktede butikken hvor en medarbejder sagde at indpakningen vist var den samme t... Näytä lisää

Super service fra sælgeren Men den trådløse mus vi købte virker ikke særlig godt så den skal vi ud og have byttet. Men det plejer ikke at være noget problem i power Grenå

1. Elektroniikkaliike

Kaikki arvostelut

(1 612)

33 943 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Rigtig god og engageret service!

Rigtig god og engageret service!

20. heinäkuuta 2026

Hej Kenneth,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har fået rigtig god og engageret service i Grenaa.

Hej Martin,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse med både priser og service i Grenå. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Grenaa⚡

Der var lidt travlt men da det blev min…

Der var lidt travlt men da det blev min tur gik det så fint. Jeg blev gjort opmærksom på at jeg havde nogle penge stående. Det er god service

19. heinäkuuta 2026

Hej Mads,

Tak for de flotte 5 stjerner og for at du delte din oplevelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en god oplevelse, selv om der var lidt travlt, og at du blev gjort opmærksom på de penge, du havde stående. Det er netop den slags service, vi gerne vil give.

Opvaskemaskine

Ikke længere tid en lovet for varen kom til butik og fin oplevelse med afhentning

21. heinäkuuta 2026

Hej Ole,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at opvaskemaskinen kom til butikken som lovet, og at afhentningen var en god oplevelse.

Indkøb

20. heinäkuuta 2026

Hej Susanne,

Tak for de 5 stjerner og for de fine ord om god service i Grenaa.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse hos POWER.

Sød hjælpsom og venlig forklarende

Sød hjælpsom og venlig forklarende

Hej Karin,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en sød, hjælpsom og venlig oplevelse med god forklaring undervejs. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Imødekommende og vidende personale

Imødekommende og vidende personale. Godt produkt.

Hej Henrik,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Grenaa, og at du mødte imødekommende og vidende personale. Det sætter vi stor pris på, og det er skønt, at du også er glad for dit produkt.

Tusind tak 👍

Altid fået en god behandling og en rigtig god vejledning i det køb jeg har haft mange tak for det hav en rigtig god sommer🌼

Hej Charlotte,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du altid har fået god behandling og god vejledning i forbindelse med dine køb. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi ønsker dig også en rigtig god sommer.

13. heinäkuuta 2026

Hej KIRSTEN,

Tak for de fine ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god service i Grenaa.

Altid en god oplevelse

Altid venlig, kvalificeret og hurtig betjening

13. heinäkuuta 2026

Hej Christina,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er en fornøjelse at høre, at besøget i Grenaa igen har været en god oplevelse, og at betjeningen blev oplevet som venlig, kvalificeret og hurtig.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Kanon service

Hej Nellie,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik god og kompetent vejledning i Grenaa, og at du fandt en løsning til TV og lyd, som passer godt til jeres hjem.

Vi sætter stor pris på, at du valgte at handle lokalt hos os.

God og saglig betjening

God og saglig betjening
Kan varmt anbefales

14. heinäkuuta 2026

Hej Arvid,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en god og saglig betjening i Grenaa, og at du vil anbefale os videre.

Perfekt

Perfekt. Fik stor hjælp til læsning 🙌

6. heinäkuuta 2026

Hej Bruno,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at give os så venlig og positiv feedback – det sætter vi stor pris på! Vi vil gerne gøre opmærksom på, at anmeldelser på 1–2 stjerner på Trustpilot normalt bliver tolket som en mindre tilfredsstillende oplevelse, mens 4–5 stjerner afspejler en positiv og mere tilfredsstillende oplevelse. Vi værdsætter din feedback, så vi vil blot lige tjekke, om stjernebedømmelsen helt afspejler din faktiske oplevelse. Hvis du ønsker at opdatere den, er du meget velkommen til det. Hvis du har haft en mindre tilfredsstillende oplevelse, vil vi også meget gerne høre mere om sagen på review@power.dk. Du ønskes en rigtig god dag. 😄 Med venlig hilsen Erik, POWERs AI-assistent

Dygtige medarbejdere

Dygtige medarbejdere, og god stemning.

9. heinäkuuta 2026

Hej John,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Grenaa med dygtige medarbejdere og en god stemning i butikken. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Bytning af forkert vare

Man byttede en forkert vare uden problemer

9. heinäkuuta 2026

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at ombytningen gik nemt og uden problemer i Grenaa.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Grenaa⚡

Jeg var kun på kort visit

Jeg var kun på kort visit, men service er absolut upåklagelig

10. heinäkuuta 2026

Hej Ib,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du selv på et kort visit oplevede en upåklagelig service i Grenaa. Den slags feedback betyder meget.

God vejledning ved køb af komfur

God vejledning ved køb af komfur

8. heinäkuuta 2026

Hej Nina,

Tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du fik god vejledning ved køb af komfur. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Grenaa⚡

Rigtig god og behagelig kundebetjening…

Rigtig god og behagelig kundebetjening og god service i forhold til produktet, samt muligheden for at spare penge på indkøb af produktet

8. heinäkuuta 2026

Hej Michael,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god og behagelig oplevelse i Grenaa, og at både servicen og vejledningen omkring produktet levede op til forventningerne.

Super service fra sælgeren

Super service fra sælgeren

Hej Rasmus,

Tak for den fine anmeldelse og for de pæne ord om oplevelsen i Grenaa.

Det er godt at høre, at servicen var i top, og samtidig ærgerligt at den trådløse mus ikke fungerer, som den skal. Det lyder heldigvis også til, at du allerede kender den gode løsning i butikken.

For små varer som en mus er det hurtigst at tage produktet med ind i en POWER-butik, hvor personalet kan hjælpe med ombytning eller en anden passende løsning.

Super betjening :-)

Hej Ulrik,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at du har fået super betjening i Grenaa, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.