POWER.dk - Glostrup Arvostelua

5 016
TrustScore 4/5 tähteä

Hovedvejen 197, 2600 Glostrup, DK

Jeg vil gerne give en stor ros til den medarbejder, der hjalp mig i POWER. Jeg fik en virkelig god service og følte mig både hørt og godt vejledt. Medarbejderen var venlig, tålmodig og professio... Näytä lisää

Skulle købe en outlet bærbar men der var ingen oplader med Burde stå under beskrivelsen De siger det står andet sted men der ser man jo ikke Så købte en ny i stedet da det var billigere 🤷‍♂️ Pe... Näytä lisää

Strømsvigt i Power Glostrup. Vi skulle hente vaskemaskine og tørretumbler købt på nettet. De gik gennem ild og vand for at vi kunne få udleveret møblerne, på trods af at de ikke havde noget overblik o... Näytä lisää

Zakaria power glostrup . Tusind tak for en formidabel service . Sådan en behandling ser man kun i udlandet som jeg fik af søde rare Zakaria.10 ud af 5 stjerner herfra.. Må du blive belønnet til det hø... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

Kaikki arvostelut

(5 016)

32 746 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God og venlig betjening- afventer…

God og venlig betjening- afventer levering 🚚

Hej Finn,

Tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har fået god og venlig betjening i Glostrup. Vi håber også, at leveringen forløber lige så godt.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Glostrup⚡

Stol ikke på click and collect…

Man kan desværre ikke stole på deres Click & Collect-SMS. Det er tredje gang, jeg har bestilt via Click & Collect, hvor varen ikke er der, når jeg møder op i butikken – selvom jeg lige har modtaget en SMS om, at den er pakket og klar til afhentning.

Undskyldningen denne gang var: “Jeg bad min kollega om at ringe og fortælle, at varen alligevel ikke er på lager.” Det giver bare ikke mening, når man netop har modtaget en besked om, at varen er pakket og klar. Det betyder jo, at en medarbejder har haft ordren i hænderne, pakket den og markeret den som klar til afhentning.

Min pointe er derfor: Stol ikke blindt på deres Click & Collect-SMS. Ring til butikken og få bekræftet, at varen rent faktisk er der, så du ikke kører forgæves.

Hej Faruk

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du endnu en gang har oplevet problemer med Click & Collect, og jeg kan godt forstå din frustration, når du modtager en SMS om, at varen er pakket og klar til afhentning, men efterfølgende møder op i butikken uden at kunne få varen udleveret.

Særligt når det er sket flere gange, er det naturligvis ikke tilfredsstillende. En besked om, at en ordre er klar, skal skabe tryghed for, at varen faktisk er klar, når man møder op. Derfor beklager vi også, at kommunikationen i denne situation ikke har stemt overens med den faktiske lagerstatus.

Vi forstår samtidig godt din pointe om, at det ikke giver mening at modtage en “klar til afhentning”-besked, hvis varen efterfølgende viser sig ikke at være tilgængelig. Det er noget, vi skal være bedre til at sikre, så vores kunder ikke risikerer at køre forgæves.

Tak fordi du gør os opmærksomme på oplevelsen og tager dig tid til at give os så konkret feedback. Vi tager den naturligvis seriøst.

I recommend it

I recommend it, the service is top notch

Hi Dmitry,

Tusind tak for de flotte ord og for din anbefaling. Det er skønt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse i Glostrup, og at servicen var helt i top.

Uengageret og flabet opførsel

Der står tre sælgere og taler sammen da jeg ankommer i forretningen. Da de ikke spørger mig spørger jeg dem selv efter en vares placering og for at vide at denne ligger længere nede i butikken, jeg spørger igen ind til hvor, svaret er : det ved jeg ikke. Derefter fortsætter de tre dage samtale !!!

Hej Lasse,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i butikken.

Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, at du selv skulle tage initiativ til at få hjælp, og at du efterfølgende ikke kunne få en ordentlig vejledning til, hvor du kunne finde den vare, du ledte efter. Når du henvender dig til vores medarbejdere, skal du selvfølgelig kunne forvente, at de gør en indsats for at hjælpe dig videre.

Vi beklager også, at du oplevede, at medarbejderne fortsatte deres samtale frem for at hjælpe dig. Det er ikke den form for service og imødekommenhed, vi ønsker at give vores kunder.

Tak fordi du gør os opmærksomme på oplevelsen. Vi tager din feedback seriøst og bruger den til at blive bedre.

Astrid/POWER

Mangler bare en oversigt af…

Mangler bare en oversigt af varegruppen.
Blev hele tiden spurgt om de kunne hjælpe, virker lidt anmassende, indtil jeg fandt produktet og samtidig også en genvej!!!

Hej Bjarne

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du oplevede vores medarbejderes tilbud om hjælp som lidt for anmassende under dit besøg.

Vi ønsker selvfølgelig, at vores medarbejdere er tilgængelige og klar til at hjælpe, men det skal samtidig være muligt at gå rundt i butikken og finde inspiration i eget tempo uden at føle sig presset. Det er derfor ærgerligt, hvis vores forsøg på at være imødekommende blev oplevet som det modsatte.

Det er samtidig godt at høre, at du til sidst fandt det produkt, du ledte efter, og endda fandt en genvej undervejs. 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os – den tager vi naturligvis med videre.

Altså det lykkedes da

Altså det lykkedes da, at få mit produkt, som jeg havde bestilt til afhentning, men det tog sin tid, at finde produktet, selvom de havde givet besked om at pakken var klar til afhentning

Hej Nicolai,

Tak for din anmeldelse.

Det er godt, at du fik dit produkt med, men det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, når en ordre er meldt klar til afhentning, og det alligevel tager tid at finde den.

Vi beklager oplevelsen og sætter pris på, at du gjorde opmærksom på den.

Utrolig Support!

Jeg var forbløffet over, hvor hjælpsomme personalet var, især ved supportskranken. Jeg blev mødt med professionel hjælp, rolig forklaring og en hurtig løsning på det problem, jeg havde med min nye kaffemaskine. Jeg har været kunde hos Power i årevis nu, og oplevelser som denne er det, der får mig til at vide, at jeg stadig vil være det i årevis. Good job guys! ;o)

Hej Chris,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en professionel, rolig og hurtig hjælp ved supportskranken i Glostrup. Den slags oplevelser betyder meget, og det er skønt at læse, at det er med til at gøre en forskel gennem årene.

Vi sætter stor pris på, at du har handlet hos os så længe, og at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Glostrup⚡

Venlig og professionel betjening.

Venlig og professionel betjening.

Hej Kim,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Glostrup var både venlig og professionel.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Glostrup⚡

Fik købt et tv dog da jeg kom hjem og…

Fik købt et tv dog da jeg kom hjem og åbnede kassen kunne jeg se det havde det fået et buk fra lageret af, kørte tilbage med det og fik en bytter med det samme så ingen problemer meget glad og tilfreds :)

22. heinäkuuta 2026

Hej Cheri,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at det blev løst hurtigt i Glostrup, og at du fik byttet dit TV med det samme. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og det glæder os, at du er glad og tilfreds.

Nemt at handle

Nemt at handle, og alt som forventet

20. heinäkuuta 2026

Hej Søren,

Tak for de fine ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at det var nemt at handle, og at alt levede op til forventningerne.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Glostrup⚡

Jeg fik en helt fantastisk service både…

Jeg fik en helt fantastisk service både fra kundeservice og i butikken i Glostrup. Mvh Pia

20. heinäkuuta 2026

Hej Pia,

Tusind tak for de flotte ord, Pia. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en fantastisk oplevelse både hos kundeservice og i Glostrup-butikken.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Glostrup⚡

Very nice shopping with power shop…

Very nice shopping with power shop affordable prices

Hi Atenchong,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse i POWER Glostrup, og at både priserne og handlen levede op til forventningerne.

valg af computer

Fin vejledning med valg af computer, skal bruges til skole, pg den jeg havde kigget på hjemmefra havde åbenbart ikke nok ram til at trække office pakken, det var jeg glad for at blive vejledt i. Jeg kom hjem og opdagede at der ikke fulgte oplader med, den viden syntes jeg godt de kunne have givet specielt fordi jeg ende med at skille bruge 1000 kr ekstraøv for en studerende. Men hurtig og fin service

Hej emmelie,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vejledningen i butikken. Det er godt at høre, at du fik hjælp til at vælge en computer, der passer bedre til skolebrug.

Det er samtidig ærgerligt, at informationen om opladeren ikke blev tydeligt oplyst, når det gav en ekstra udgift bagefter. Den slags feedback er vigtig, og vi tager den med videre.

Vi er glade for, at du alligevel oplevede hurtig og fin service samlet set.

Super service

Hi Susanne,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse hos POWER Glostrup. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback. Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Glostrup⚡

God og hurtig service.

God og hurtig service.

Hej Dennis,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig og god service i Glostrup.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Varen var på lager

Varen var på lager

Hej jens,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at varen var på lager, og at oplevelsen levede godt op til forventningerne.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Glostrup⚡

Vi fik en formidabel betjening af hele…

Vi fik en formidabel betjening af hele holdet i Power Glostrup, herunder Burak, som var meget behjælpelig og fandt gode løsninger til os.

Hej lis,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele jeres oplevelse med POWER Glostrup.

Det er skønt at høre, at I fik en formidabel betjening, og at hele holdet var med til at finde gode løsninger for jer. Den slags feedback betyder meget.

Køb af ny pc

Køb af ny pc
Gik hurtigt og nemt - opdateringer mv tog dog et døgn.

Hej Heidi,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at købet af din nye pc gik hurtigt og nemt. Det giver også god mening, at opdateringerne trak lidt ud, da det nogle gange kan tage ekstra tid ved første opsætning.

Vi sætter pris på, at du deler både det positive og det, der kunne være lidt mere smidigt.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Glostrup⚡

jamen god service ved supporten, men for lang ventetid

jamen god service ved supporten, men 5 stjerner kræver kortede ventetid ventede i over en halv

Hej Helge,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er rigtig godt at høre, at du oplevede god service ved supporten. Samtidig forstår vi godt, at den lange ventetid trak ned i den samlede oplevelse.

Vi sætter pris på, at du deler det med os, og tager din feedback med videre.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Glostrup⚡

Hvordan kan man få et til gode bevis…

Hvordan kan man få et til gode bevis som skal bruges samme dag i power det virker meget underligt og presser kunden til lave et uovervejet hurtig køb

18. heinäkuuta 2026

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse.

Det er forståeligt, at det kan føles mærkeligt, hvis et tilgodebevis skal bruges samme dag og dermed opleves som et pres til at træffe en hurtig beslutning.

Det er værdifuld feedback, og vi sætter pris på, at du deler den.