Jeg vil gerne give en stor ros til den medarbejder, der hjalp mig i POWER. Jeg fik en virkelig god service og følte mig både hørt og godt vejledt. Medarbejderen var venlig, tålmodig og professio... Näytä lisää
Skulle købe en outlet bærbar men der var ingen oplader med Burde stå under beskrivelsen De siger det står andet sted men der ser man jo ikke Så købte en ny i stedet da det var billigere 🤷♂️ Pe... Näytä lisää
Strømsvigt i Power Glostrup. Vi skulle hente vaskemaskine og tørretumbler købt på nettet. De gik gennem ild og vand for at vi kunne få udleveret møblerne, på trods af at de ikke havde noget overblik o... Näytä lisää
Zakaria power glostrup . Tusind tak for en formidabel service . Sådan en behandling ser man kun i udlandet som jeg fik af søde rare Zakaria.10 ud af 5 stjerner herfra.. Må du blive belønnet til det hø... Näytä lisää
Hovedvejen 197, 2600, Glostrup, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Man kan desværre ikke stole på deres Click & Collect-SMS. Det er tredje gang, jeg har bestilt via Click & Collect, hvor varen ikke er der, når jeg møder op i butikken – selvom jeg lige har modtaget en SMS om, at den er pakket og klar til afhentning.
Undskyldningen denne gang var: “Jeg bad min kollega om at ringe og fortælle, at varen alligevel ikke er på lager.” Det giver bare ikke mening, når man netop har modtaget en besked om, at varen er pakket og klar. Det betyder jo, at en medarbejder har haft ordren i hænderne, pakket den og markeret den som klar til afhentning.
Min pointe er derfor: Stol ikke blindt på deres Click & Collect-SMS. Ring til butikken og få bekræftet, at varen rent faktisk er der, så du ikke kører forgæves.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Der står tre sælgere og taler sammen da jeg ankommer i forretningen. Da de ikke spørger mig spørger jeg dem selv efter en vares placering og for at vide at denne ligger længere nede i butikken, jeg spørger igen ind til hvor, svaret er : det ved jeg ikke. Derefter fortsætter de tre dage samtale !!!

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Mangler bare en oversigt af varegruppen.
Blev hele tiden spurgt om de kunne hjælpe, virker lidt anmassende, indtil jeg fandt produktet og samtidig også en genvej!!!

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Altså det lykkedes da, at få mit produkt, som jeg havde bestilt til afhentning, men det tog sin tid, at finde produktet, selvom de havde givet besked om at pakken var klar til afhentning

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Jeg var forbløffet over, hvor hjælpsomme personalet var, især ved supportskranken. Jeg blev mødt med professionel hjælp, rolig forklaring og en hurtig løsning på det problem, jeg havde med min nye kaffemaskine. Jeg har været kunde hos Power i årevis nu, og oplevelser som denne er det, der får mig til at vide, at jeg stadig vil være det i årevis. Good job guys! ;o)

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Fik købt et tv dog da jeg kom hjem og åbnede kassen kunne jeg se det havde det fået et buk fra lageret af, kørte tilbage med det og fik en bytter med det samme så ingen problemer meget glad og tilfreds :)

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Jeg fik en helt fantastisk service både fra kundeservice og i butikken i Glostrup. Mvh Pia

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Very nice shopping with power shop affordable prices

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Fin vejledning med valg af computer, skal bruges til skole, pg den jeg havde kigget på hjemmefra havde åbenbart ikke nok ram til at trække office pakken, det var jeg glad for at blive vejledt i. Jeg kom hjem og opdagede at der ikke fulgte oplader med, den viden syntes jeg godt de kunne have givet specielt fordi jeg ende med at skille bruge 1000 kr ekstraøv for en studerende. Men hurtig og fin service

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Vi fik en formidabel betjening af hele holdet i Power Glostrup, herunder Burak, som var meget behjælpelig og fandt gode løsninger til os.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
jamen god service ved supporten, men 5 stjerner kræver kortede ventetid ventede i over en halv

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Hvordan kan man få et til gode bevis som skal bruges samme dag i power det virker meget underligt og presser kunden til lave et uovervejet hurtig køb