Skulle købe en outlet bærbar men der var ingen oplader med Burde stå under beskrivelsen De siger det står andet sted men der ser man jo ikke Så købte en ny i stedet da det var billigere 🤷♂️ Pe... Näytä lisää
Jeg vil gerne give en stor ros til den medarbejder, der hjalp mig i POWER. Jeg fik en virkelig god service og følte mig både hørt og godt vejledt. Medarbejderen var venlig, tålmodig og professio... Näytä lisää
Zakaria power glostrup . Tusind tak for en formidabel service . Sådan en behandling ser man kun i udlandet som jeg fik af søde rare Zakaria.10 ud af 5 stjerner herfra.. Må du blive belønnet til det hø... Näytä lisää
Strømsvigt i Power Glostrup. Vi skulle hente vaskemaskine og tørretumbler købt på nettet. De gik gennem ild og vand for at vi kunne få udleveret møblerne, på trods af at de ikke havde noget overblik o... Näytä lisää
Hovedvejen 197, 2600, Glostrup, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Vi købt en apple airpods max2 i Glostrup, tilbud hende os hvis vi flyttet vores mobil til deres CBB, kan vi spare 1900kr. Det lyder også fint. Men da jeg kom hjem, modtog jeg 5 email, og vi skulle betale oprettelsegebyrer til samlet var der 500kr, men den har hun ikke sagt i hvert fald, min søn hører heller ikke det. Hun kunne være mere professional!

Hjælpsom
God til at forklare produktet
Hurtig ekspedition
Meget serviceminded

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Jeg kom ind og viste én slags computer og blev prakket en billigere model på ærmet, med beskeden om at indmaden var fuldstændig den samme - som viste sig slet ikke passede! Da jeg kom tilbage og sagde det ikke var det jeg havde efterspurgt, var de ligeglade. Fik mine penge retur og køber min computer et andet sted, øv hvor en dårlig service!

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Ringe hjælp ved køb af airfryer.
Sælger vidste ikke noget om airfryere , ville hellere tale med sin kollega, så han var tydeligvis ikke interesseret i et salg.
Jeg valgte at lægge mine penge hos Skousen, hvor sælgeren var meget vidende og yderst hjælpsom.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Kæmpe ros til Janus fra POWER – giv den mand en lønforhøjelse!
Jeg har lige købt både køle-fryseskab, opvaskemaskine og mikroovn hos POWER, og jeg kunne simpelthen ikke have ønsket mig en bedre oplevelse. Janus leverede fantastisk service hele vejen igennem! Han er utrolig hjælpsom, professionel og løser enhver udfordring med et smil.
Det er sjældent, man møder en sælger, der går så meget op i at give kunden den absolut bedste oplevelse. Janus har gjort en kæmpe forskel for mit køb, og han fortjener uden tvivl en velfortjent lønforhøjelse for sit engagement og sin suveræne service.
Tusind tak for hjælpen, Janus – du er en stjerne! 5 ud af 5 stjerner herfra. ⭐⭐⭐⭐⭐

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Jeg blev mødt venligt og fandt det blæk, jeg skulle bruge, men da jeg bad om at få vist hvordan jeg skulle skifte, blev jeg afvist og fik at vide, at jeg skulle have taget min printer med! (Jeg havde navn og nummer på printeren). Det var meget lidt hjælpsomt. (jeg er 82).

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Jeg synes det er irriterende med click og collect at man stort set altid skal ind i de respektive afdelinger og vente på en medarbejder isteret for bare at betale i kassen og få varen udleveret. Der er mere tale om click wait and collect

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Vi fik en meget fin rådgivning, som gjorde det nemt at tage en beslutning. Desuden hurtig klargøring af produktet der blev købt.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
En flink ung mand satte varen helt ind i huset for mig
Så der er kun ros herfra.