Kære Power. Cha 380416 er eminent og guld værd for jer. I en travl butik var han på en naturlig måde nærværende, omhyggelig, ansvarsbevidst, dygtig, pædagogisk og udviste en naturlig evne til, at vi o... Näytä lisää
Kalvebod Brygge 59, 1560 København, Vesterbro, DK
Jeg stod rimelig lost og manglede en ledning til min internetrouter, da min hundehvalp havde bidt den jeg havde i stykker. Jeg fik lynhurtig og virkelig god betjening af William, i Power, på Fisketorv... Näytä lisää
Bestilte telefon til datteren juni. Efter ugentlige udskydelser af leveringsdato sidst til medio september gav vi op. I butikken fik hun at vide at hun kunne købe en brugt. Sælgeren sagde til hende... Näytä lisää
Kalvebod Brygge 59, 1560, København, Vesterbro, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Fisketorvet
Kæmpe tak og stor ros til Dolouvan i supporten. Min fars mobil virkede pludselig ikke, så vi måtte købe en ny søndag aften før lukketid. Dolouvan blev 10 min ekstra, så den blev sat op og han kunne ringe fra den. Vi kom igen dagen efter og heldigvis var Dolouvan der igen, så han kunne hjælpe med at overflytte data, sætte mail op etc. Det skal lige nævnes at min far er 81, lidt dement og kunne ikke huske koder eller havde skrevet dem ned. En sej omgang der tog sin tid. Men Dolouvan var hele tiden så venlig og pædagogisk over for min far. Stor tak til Dolouvan og Power på Fisketorvet. Ved ikke hvad vi skulle have gjort uden.
/Ane

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Fisketorvet
Flink sælger og ok god vejledning ved køb af pc til mit behov. Det kan godt blive for meget med de evige forsøg på mersalg.. jeg ved godt I skal, men venligst Respekter et Nej Tak.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Fisketorvet
Sælgeren var meget venlig og hjælpsom
Det var en god sælger, meget venlig samt hjælpsom
Produktet ? Ved ikke rigtigt må se tiden lidt an

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Fisketorvet
Jeg føler at jeg blev snydt. Jeg skulle købe noget airpods men en af jeres med arbejde i fisketorvet sagde til mig at jeg skulle købe noget andre airpods da de er bedre sagde han men det er noget meget dårlig. Jeg vil aflevere den i dag

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Fisketorvet
Vi kommer ind i power på fisketorvet og der er ingen betjening overhovedet, så finder vi den printer jeg ville købe ...ingen pris skilt nogen steder i bunken af printere ... kommer til kassen for at vente 10min imens de pjatter ....nå men printeren er da god ......

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Fisketorvet
Fantastisk oplevelse. Ibrahim C leverede en fremragende service med stor produktviden og tog sig tid til at vejlede mig, så jeg fandt de produkter, der passede bedst til mine behov. Meget professionel, imødekommende og kompetent – en klar anbefaling.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Fisketorvet
Jeg købte en vare på click and collect.
Først var der så få medarbejdere i butikken, at de ikke havde tid til at tage imod betaling,
Så ventede jeg utroligt længe på at få varen udleveret, for at få besked om, at de ikke kunne finde den, og de anbefalede at jeg fik pengene retur.
I butikken måtte jeg selv forslå, om jeg kunne hente den i en anden butik. De forsøgte at ringe til butikken ved Vesterport, men kunne ikke komme i kontakt med nogen medarbejdere.
Personalet var høflige og venlige, men det var utroligt spild af min tid, og jeg fik ikke den vare jeg havde bestilt. Det burde vel være formålet med click and collect. Jeg ville forvente produktet stod klar til mig når jeg ankom.
God service, ekspedienter gav gode råd, havde tid til at lytte. God oplevelse alt i alt. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Power på Fisketorvet.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Fisketorvet
Besøgte Power på Fisketorvet. Blev ekspederet af en venlig og kompetent medarbejder. Produktet jeg kom for, havde de heldigvis i butikken, Alt i alt en god oplevelse.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Fisketorvet
Hazel was the best selling girl in the store, she help me so much I can’t even know how to thank her! I’m writing this because se really deserves some credit cause shes solved my problem in 5 minutes that i was having for 3 days at the store! Thanks so much hazel! <3

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Fisketorvet
Jeg har haft en rigtig gode oplevelse. Og jeg er helt tilfreds med det service og product jeg har købt.