Pohistvo.si Arvostelua

460
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Odlično svetovanje, ko sem poklicala za dodatne informacije. Želela sem videti blago za sedežno garnituro in so mi takoj ponudili, da se lahko oglasim v pisarni na Kotnikovi, kjer me je pričakala izj... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Sam nakup enostaven, podpora stranki ucinkovita-ob klicu so vedeli kdo klice in kaj sem narocil. Dostava odlicna - najava ure dostave ze vecer prej, klic pred samo dostavo. Kakovost pohistva - sama... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Z nakupom sedežne garniture smo zelo zadovoljni. Razmerje med ceno in kakovostjo je odlično, izdelek pa v celoti ustreza našim pričakovanjem. Dostava je bila izvedena točno tako, kot je bilo dogovorje... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

The chairs seem to be strong enough (we will now more using them more), but they are so heavily painted that texture of sonoma oak is not visible at all.

Yrityksen tiedot

1. Huonekaluliike
  2. Makuuhuoneen sisustus
  3. Olohuonekalusteiden myynti

Yrityksen kirjoittama

Izberite pohištvo pri Pohistvo.si. Smo zaupanja vredna spletna trgovina, ki ponuja bogat izbor pohištva za vse prostore vašega doma. Ne glede na to, ali potrebujete udoben kavč, funkcionalno pisalno mizo ali prostorno omaro za predsobo - nudimo vam pohištvo od klasičnih do modernih stilov. Pričakujete lahko hitro dostavo, prijazno in strokovno podporo ter brezhibno nakupovalno izkušnjo. Pohistvo .si je vaš partner pri ustvarjanju doma, v katerem boste resnično uživali. Oglejte si ponudbo in najdite vse, kar potrebujete za svoj sanjski dom na Pohistvo.si.

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava v Sloveniji

Vsa naročila v Sloveniji dostavimo brezplačno do vašega doma (do mesta, ki je dostopno s kombijem). Vnos v stanovanje je plačljiv.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(460)

317 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Prekoračen rok dostave

Prekoračen rok dostave, na datum, ko bi končno bil izdelek dostavljen, se pokvari vozilo, tako da se dostava zamakne še za en teden. Reševanje tega konflikta nezadovoljivo, celo pod nivojem

13. helmikuuta 2026

Pozdravljeni, Stanko!

Hvala za vaš komentar. V sistemu imamo z vašimi podatki dva naročila. Pri pregledu ugotavljamo, da je bila dostava izpleljana v predvidenem času in da ni prišlo do zamika zaradi okvare vozila. Če imate še kakšno naročilo z drugimi podatki nas prosim kontaktirajte, da lahko preverimo neljubo situacijo. Preverite tudi, če ste omenjen nakup morda opravili v kakšni drugi trgovini.

Very good,all ok

19. helmikuuta 2026

Hello, Tea!

We truly appreciate your feedback. Satisfied customers are always our priority and we are happy that your expectations were met!

Best regards, Pohistvo.si team

They were great and very helpfull

They were great and very helpfull

18. helmikuuta 2026

Hi, Dejan!

Thank you for your feedback! We are really happy, that your experience was great and that our team was helpful! We hope that you will shop with us again.

Best regards, Pohistvo.si team

Vse super

Vse super, edino spremembo ure dostave je treba sporočiti, in to pravočasno. Uspešno vam želim še naprej.

17. helmikuuta 2026

Pozdravljena, Lea!

Zahvaljujemo se vam, da ste si vzeli čas za povratno informacijo. Veseli smo, da ste z nakupom pri nas zadovoljni. Hkrati pa se vam iskreno opravičujemo, da dostava ni bila izvedena v predvidenem časovnem okvirju. Včasih žal pride do nepredvidljivih situacij pri dostavah in v samem prometu. Hvala, da ste se vseeno hitro prilagodili in smo lahko uspešno izpeljali dostavo!

Dostava po dog.

Dogovorili smo se, da bo dostava pravočasno ali vsaj 1 dan prej najavljena. O dostavi smo bili obveščeni preko SMS, kjer je bilo navedeno da bo med 15 in 17h. Ko smo poklicali kurirja, je povedal da smo zadnji v planu in bo dostava ob 15. Ker imamo službe do 16h bi seveda bili predhodnega dogovora več kot veseli. Vse ostalo pa ok, korektno in profesionalno izvedeno.

Pozdravljena, Alma!

Zahvaljujemo se vam za vaše mnenje. Veseli smo dobre ocene in da ste kljub nepričakovani najavi dostave, z nakupom pri nas zadovoljni. Pred predvidenim terminom dostave pošljemo sms z okvirno uro. Če vam dostava ob predlaganem terminu ne odgovarja, na sms odgovorite z NE in nato vas pokličemo, da se dogovorimo za drug, vam ustreznejši termin. Hkrati se vam zahvaljujemo, da ste se vseeno uspešno organizirali in smo lahko izpeljlali dostavo. V bodoče pa je mogoča tudi sprememba termina, saj se vedno potrudimo, da se strankam prilagodimo.

Saanut 5/5 tähteä

Super izkusnja...placilo po povzetju…

Super izkusnja...placilo po povzetju samo za dobavljeno robo.
Material je štimal, manjkalo ni nic.
Kvaliteta podobna kot Harvey, lesnina, dipo in ostali lulibuliji.
Kupil sem otrosko sobo ( omara 2mx2m, pisalna miza, postelja, tv omaro) .

Pozdravljeni, Tomaž!

Najlepša hvala za vaše zaupanje!
Veseli nas, da ste zadovoljni s kakovostjo otroške sobe. Upamo, da nas boste izbrali tudi v prihodnje.

Pohvala

Zelo sem zadovoljna s potekom naročila, s prijaznostjo uslužbenk, z dostavo in kvaliteto. Vas bom priporočila.

Pozdravljeni, Andreja!

Najlepša hvala za vaše zaupanje!
Zelo nas veseli, da ste bili zadovoljni tako s potekom naročila kot z našo ekipo, dostavo in kakovostjo izdelkov. Vaše priporočilo nam res veliko pomeni.

Hitra dostava

Hitra dostava, zadovoljna z nakupom.

13. helmikuuta 2026

Pozdravljeni, Anja!

Najlepša hvala za vašo pohvalo! Veseli nas, da ste zadovoljni z nakupom in hitro dostavo. Upamo, da vam izdelek dolgo in dobro služi!

ekipa Pohištvo.si

Vse je super

Pozdravljena, Ajka!

Nejlepše se vam zahvaljujemo za vaš komentar. Veseli nas, da ste z nakupom v naši spletni trgovini zadovoljni in je vse super.

Prijaznost

Prijaznost, profesionalnost, hitrost,…

Pozdravljena, Dijana!

Hvala, da ste si vzeli čas za povratno informacijo. Veseli nas, da smo z našo prijaznostjo, profesionalnostjo in hitrostjo izpolnili vaša pričakovanja.

Saanut 5/5 tähteä

Sem kupil dnevno garnituro in omaro

Sem kupil dnevno garnituro in omaro. Dobra nakupovalna izkusnja in komunikacija s podjetjem.

Pozdravljeni!

Iz srca se vam zahvaljujemo za vaše mnenje. Zelo smo veseli, da ste poleg v izdelkih, prepoznali tudi vrednost v naši storitvi. Naj vam dnevna garnitura in omara dobro služita.

Vse super

Vse super, prijazni

Pozdravljeni,

hvala, da ste si vzeli čas in podali vaše mnenje. Zelo smo veseli, da je bilo vse super in da smo pustili dober vtis z našo prijaznostjo.

Kvalitetno pohištvo.

Pozdravljeni, Marko!

Iskreno se vam zahvaljujemo za vašo povratno informacijo. Izjemno veseli smo, da ste zadovoljni s kvaliteto kupljenega pohištva in upamo, da se še vrnete v našo spletno trgovino.

Nakup postelje in vzmetnice

Z nakupom postelje in vzmetnice več kot zadovoljen....ugodno, hitra dobava, kvaliteta in boljši spanec 😁.

11. helmikuuta 2026

Pozdravljeni, Borut!

Iskreno se vam zahvaljujemo, da ste si vzeli čas za oceno. Zelo smo veseli, da ste zadovoljni s ceno, našo hitrostjo in kvatiteto. Še najbolj pa nas veseli, da se je z nakupom postelje pri nas izboljšal vaš spanec! 🙂

Zelo sem bila zadovoljna

Zelo sem bila zadovoljna. Kot z gospo, ko sem naročala in tudi šofer je bil profesionalen in prijazen.

11. helmikuuta 2026

Pozdravljena, Simona!

Najlepše se vam zahvaljujemo za vašo oceno in prijazen komentar. Zelo smo veseli, da ste zadovoljni z nami in da je bila vaša nakupna izkušnja pri nas pozitivna. Upamo, da se še vrnete v našo spletno trgovino.

Hitro in lepo dostavljeno

Hitro in lepo dostavljeno. Omara je lepa in pa kakovostna.

Pozdravljeni, Jure!

Iskreno se vam zahvaljujemo za vaš komentar in oceno. Zelo smo veseli, da smo vas navdušili s hitrostjo dostave, videzom in kakovostjo kupljene omare.

Saanut 5/5 tähteä

Velika in lepa sedežna garnitura dobre…

Velika in lepa sedežna garnitura dobre kakovosti.

Pozdravljeni!

Hvala za vašo oceno. Zelo smo veseli, da je sedenžna garnitura takšna, kot ste pričakovali! Želimo vam veliko prijetnih in udobnih trenutkov pri uporabi.

Hitra dostava

Hitra dostava, ustrežljiv in prijazen dostavljalec, kupljen izdelek vreden svoje cene.

9. helmikuuta 2026

Pozdravljena, Ivica!

Najlepše se vam zahvaljujemo, da ste si vzeli čas za povratno informacijo. Veseli smo, da so naša ustrežljivost, prijaznost in kupljen izdelek, točno to, kar ste pričakovali. Vljudno vabljeni, da nas še obiščete.

Saanut 5/5 tähteä

Zelo prijazen šofer,v redu komunikacija…

Zelo prijazen šofer,v redu komunikacija preko maila naročili smo že 2x

9. helmikuuta 2026

Pozdravljena, Nataša!

Iskreno se vam zahvaljujemo za vašo odlično oceno in komentar. Zelo smo veseli, da smo vas navdušili z našo prijazno dostavo in komunikacijo. Srčno upamo, da se bomo lahko dokazali tudi v prihodnje.

Hitro

Hitro, ustrežljivo...

6. helmikuuta 2026

Pozdravljeni, Janko!

Najlepša hvala za vaš komentar! Veseli smo, da ste bili zadovoljni z našo storitvijo.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin