Pohistvo.si Arvostelua

460
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Odlično svetovanje, ko sem poklicala za dodatne informacije. Želela sem videti blago za sedežno garnituro in so mi takoj ponudili, da se lahko oglasim v pisarni na Kotnikovi, kjer me je pričakala izj... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Sam nakup enostaven, podpora stranki ucinkovita-ob klicu so vedeli kdo klice in kaj sem narocil. Dostava odlicna - najava ure dostave ze vecer prej, klic pred samo dostavo. Kakovost pohistva - sama... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Z nakupom sedežne garniture smo zelo zadovoljni. Razmerje med ceno in kakovostjo je odlično, izdelek pa v celoti ustreza našim pričakovanjem. Dostava je bila izvedena točno tako, kot je bilo dogovorje... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

The chairs seem to be strong enough (we will now more using them more), but they are so heavily painted that texture of sonoma oak is not visible at all.

Yrityksen tiedot

1. Huonekaluliike
  2. Makuuhuoneen sisustus
  3. Olohuonekalusteiden myynti

Yrityksen kirjoittama

Izberite pohištvo pri Pohistvo.si. Smo zaupanja vredna spletna trgovina, ki ponuja bogat izbor pohištva za vse prostore vašega doma. Ne glede na to, ali potrebujete udoben kavč, funkcionalno pisalno mizo ali prostorno omaro za predsobo - nudimo vam pohištvo od klasičnih do modernih stilov. Pričakujete lahko hitro dostavo, prijazno in strokovno podporo ter brezhibno nakupovalno izkušnjo. Pohistvo .si je vaš partner pri ustvarjanju doma, v katerem boste resnično uživali. Oglejte si ponudbo in najdite vse, kar potrebujete za svoj sanjski dom na Pohistvo.si.

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava v Sloveniji

Vsa naročila v Sloveniji dostavimo brezplačno do vašega doma (do mesta, ki je dostopno s kombijem). Vnos v stanovanje je plačljiv.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(460)

317 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Pozdravljena, Mateja!

Iskreno se vam zahvaljujemo za vašo povratno informacijo in priporočilo, ki nam res veliko pomeni. Veseli smo, da ste naša zadovoljna stranka.

Saanut 4/5 tähteä

Da se lahko zanesejo na vas

Hitra in kompletna/popolna dostava,ter vse potrebne informacije glede izdelka/nakupa

6. helmikuuta 2026

Pozdravljeni, Aleš!

Zahvaljujemo se vam za mnenje glede vaše izkušnje z nakupom pri nas. Veseli smo, da smo izpolnili vaša pričakovanja in upamo, da se še vrnete.

Saanut 5/5 tähteä

Top, fair price, excellent product

Fast delivery, good communication.

6. helmikuuta 2026

Hello,

thank you for your feedback! We are glad that you are happy with our speed and customer support. You are always welcome to shop with us again.

Best regards, Pohistvo.si team

Saanut 5/5 tähteä

Kvalitetno pohištvo in hitra dostava

Preprosto naročanje, hitra dostava, dostavnik pomaga pri razlaganju pohištva. Kvalitetno pohištvo, za transport dobro zavarovano pred poškodbami. Fotografije pohištva na spletni strani so kvalitetne in točne. Pohištvo je malo težje za sestaviti, ko je sestavljeno, pa je močno in trpežno.

5. helmikuuta 2026

Pozdravljena, Stanka!

Hvala, da ste si vzeli čas za objavo vašega mnenja. Zelo smo veseli, da je bila vaša celotna izkušnja, od naročila do dostave, na visokem nivoju. Veseli nas tudi, da ste zadovoljni s kvaliteto kupljenih akrtiklov. Naj vam dobro služijo!

SUPER!

Vse je bilo ok.

5. helmikuuta 2026

Pozdravljena, Jelka!

Hvala za vašo povratno informacijo glede nakupa. Zelo smo veseli, da je bilo vse ok in upamo, da se še vrnete v našo spletno trgovino.

Profesionalnost

Profesionalnost, zaneslivost, natančnost ter hitra dostava

3. helmikuuta 2026

Pozdravljeni, Igor!

Hvala za zaupanje in lepo oceno. Z veseljem bomo tudi v prihodnje poskrbeli za natančno in hitro storitev.

Prijazen dostavljalec

Prijazen dostavljalec, pohištvo prispelo nepoškodovano

2. helmikuuta 2026

Pozdravljeni, Rok!

Hvala za vaš komentar! Veseli nas, da je dostava potekala brezhibno in da je pohištvo prispelo v popolnem stanju.

Dostava o

Dostava o. K.
Izdelek o. K.

2. helmikuuta 2026

Pozdravljena, Romana!

Najlepše se vam zahvaljujemo, da ste si vzeli čas za odlično oceno. Zelo smo veseli, da je bilo z dostavo in z izdelkom vse tako kot mora biti. Če boste potrebovali še kaj, smo vedno tukaj za vas.

odlična izkušnja

odlična izkušnja, super dostavljalci in podpora strankam. Izdelki pa zelo visoke kvalitete.

30. tammikuuta 2026

Pozdravljeni, Monika!

Hvala za lepo mnenje! Veseli nas, da ste bili zadovoljni z dostavo, podporo in kakovostjo izdelkov.

Vse po PS

Vse po PS. Vse.

28. tammikuuta 2026

Pozdravljeni!

Najlepše se vam zahvaljujemo za odlično oceno! Vljudno vabljeni, da še obiščete našo spletno trgovino.

Vse je bilo ok

Vse je bilo ok, so pa manjkali vijaki za pante....smo jih šli iskat v Merkur, ker se nam je mudilo

28. tammikuuta 2026

Pozdravljena, Rozalija!

Hvala, da ste si vzeli čas za vašo povratno informacijo in dobro oceno, kljub težavam. Iskreno se vam opravičujemo, da so v paketu manjkali vijaki. Čeprav ste zadevo uspešno rešili sami, vas bomo v kratkem kontaktirali, da se dogovorimo za ustrezno rešitev.

Great

Great! Very responsive customer support

Hello, Krista!

Thank you for your feedback! We are really happy that you are our satisfied customer. You are always welcome in our online store and we are always happy to help you out.

Best regards, Pohistvo.si team

Saanut 5/5 tähteä

Več ali manj kot smo se…

Več ali manj kot smo se dogovorili.pohištvo za to ceno kar ok

Pozdravljeni, Darko!

Hvala za vašo povratno informacijo. Veseli nas, da je pohištvo glede na ceno izpolnilo vaša pričakovanja. Če boste imeli v prihodnje kakšno vprašanje ali potrebo, smo vam z veseljem na voljo.

Saanut 5/5 tähteä

Pohištvo je bilo dostavljeno v roku

Pohištvo je bilo dostavljeno v roku, kvalitetno in cenovno sprejemljivo. Fant, ki je pripeljal korekten in ustrežljiv.

Pozdravljeni, Suzana!

Hvala za vaš lep komentar! Veseli nas, da ste zadovoljni s kakovostjo, ceno in dostavo. Pohvalo bomo z veseljem posredovali tudi dostavljavcu. Vabljeni ponovno!

Saanut 5/5 tähteä

Super komunikacija.Dostopni za vsa…

Super komunikacija.Dostopni za vsa fprašanja.Hitra dostava

26. tammikuuta 2026

Pozdravljena, Alojzija!

Iskreno se vam zahvaljujemo za odlično oceno in vaš komentar. Veseli smo, da smo izpolnili vaša pričakovanja z našo podporo in hitro dostavo. Veselimo se vašega morebitnega naslednjega nakupa pri nas.

Super je

Super je, ze druga pri mas doma.👌

23. tammikuuta 2026

Pozdravljeni, Adnan!

Hvala, da ste objavili mnenje glede nakupa! Veseli nas, da smo že dvakrat izpolnili vaša pričakovanja in upamo, da bomo imeli to priložnost tudi v prihodnosti.

Zelo dobra kvaliteta pohištva

Zelo dobra kvaliteta pohištva, hitra in supet dostava, dobra in lahka navodila, omaro sme tudi sam sestavil brez problem. priporočam in ko bom opremljal bom tudi pohištvo pri njih vzel.

23. tammikuuta 2026

Pozdravljeni, Patrick!

Lepo se vam zahvaljujemo za vaš komentar in oceno! Najbolj smo veseli, ko izpolnimo pričakovanja naših kupcev z našo hitrostjo in kvaliteto pohištva. Ko boste opremljali, vam bomo z veseljem ponovno pomagali.

Odlicno

Urejena komunikacija in organizacija narocila od prvega do zadnjega koraka narocila, profesionalen odnos. Sledljivost, obvescanje o narocilu..

2. tammikuuta 2026

Pozdravljeni, Arjan!

Najlepša hvala za vaš lep komentar! Veseli nas, da ste bili zadovoljni z našo komunikacijo, organizacijo naročila in obveščanjem. Trudimo se, da je celoten proces za stranke čim bolj pregleden in profesionalen.

Dostava na datum

Dostava na datum
Pohvalno

12. tammikuuta 2026

Pozdravljeni, Robi!

Zahvaljujemo se vam, da ste si vzeli čas za oceno. Veseli nas, da smo izpolnili vaša pričakovanja s točnostjo dostave in vam želimo prijetno uporabo novega pohištva.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin