Pohistvo.si Arvostelua

459
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Odlično svetovanje, ko sem poklicala za dodatne informacije. Želela sem videti blago za sedežno garnituro in so mi takoj ponudili, da se lahko oglasim v pisarni na Kotnikovi, kjer me je pričakala izj... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Z nakupom sedežne garniture smo zelo zadovoljni. Razmerje med ceno in kakovostjo je odlično, izdelek pa v celoti ustreza našim pričakovanjem. Dostava je bila izvedena točno tako, kot je bilo dogovorje... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Sam nakup enostaven, podpora stranki ucinkovita-ob klicu so vedeli kdo klice in kaj sem narocil. Dostava odlicna - najava ure dostave ze vecer prej, klic pred samo dostavo. Kakovost pohistva - sama... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Preprosto naročanje, hitra dostava, dostavnik pomaga pri razlaganju pohištva. Kvalitetno pohištvo, za transport dobro zavarovano pred poškodbami. Fotografije pohištva na spletni strani so kvalitetne i... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Huonekaluliike
  2. Makuuhuoneen sisustus
  3. Olohuonekalusteiden myynti

Yrityksen kirjoittama

Izberite pohištvo pri Pohistvo.si. Smo zaupanja vredna spletna trgovina, ki ponuja bogat izbor pohištva za vse prostore vašega doma. Ne glede na to, ali potrebujete udoben kavč, funkcionalno pisalno mizo ali prostorno omaro za predsobo - nudimo vam pohištvo od klasičnih do modernih stilov. Pričakujete lahko hitro dostavo, prijazno in strokovno podporo ter brezhibno nakupovalno izkušnjo. Pohistvo .si je vaš partner pri ustvarjanju doma, v katerem boste resnično uživali. Oglejte si ponudbo in najdite vse, kar potrebujete za svoj sanjski dom na Pohistvo.si.

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava v Sloveniji

Vsa naročila v Sloveniji dostavimo brezplačno do vašega doma (do mesta, ki je dostopno s kombijem). Vnos v stanovanje je plačljiv.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(459)

315 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vse super

Vse super. Prišlo pred rokom. Vnos v stanovanje super.

25. maaliskuuta 2026

Pozdravljeni, Vid!

Zahvaljujemo se vam za vašo povratno informacijo. Veseli nas, da je bilo pohištvo pri vas celo pred predvidenim terminom in da vam je storitev vnosa v stanovanje olajšala nakup. Upamo, da se še vrnete v našo spletno trgovino.

Great product

Great side table, very solid and nice.

24. maaliskuuta 2026

Hi, Janja!

Thank you for your great review! We are really happy that you are satisfied with your new side table and do not forget, that you are always welcome to shop with us again!

Best regards, Pohistvo.si team

Vse ok

Vse ok, dostava, pohištvo...

19. maaliskuuta 2026

Pozdravljena, Nataša!

Zahvaljujemo se vam, za deljenje vašega mnenja! Zelo smo veseli, da ste zadovoljni z našo dostavo in s pohištvom! Želimo vam prijetno uporabo.

Saanut 1/5 tähteä

Kot sem že dejal naj dostava poskrbi

Kot sem že dejal naj dostava poskrbi, da ima pri sebi dovolj denarja za vračanje gotovine.

18. maaliskuuta 2026

Pozdravljeni, Alen!

Zahvaljujemo se vam za povratno informacijo. Iskreno se vam opravičujemo, da je prišlo do težav z gotovinskim plačilom. Vsekakor se bomo potrdudili, da se v bodoče takšnim situacijam v čim večji meri izognemo. Hvala, da ste vseeno našli rešitev in upamo, da ste zadovoljni z vašim nakupom.

Saanut 3/5 tähteä

Kvaliteta in dostava korektna le navodila za sestavljanje so malce pomanjklijva.

Kvaliteta in dostava korektna, le navodila za sestavljanje se dokaj nedosledna, pomanjkljiva, težko je vse razbrati, malce se moraš znajti tudi sam. Bi si želel, če bom še kaj kupoval, da bi bila v prihodnje boljša.

17. maaliskuuta 2026

Pozdravljeni, Darjan!

Iskreno se vam zahvaljujemo za vašo povratno informacijo. Zelo smo veseli, da ste zadovoljni s kvaliteto in dostavo pohištva. Opravičujemo se vam, da navodila za sestavo niso bila dovolj jasna. V naši ponudbi je pohištvo različnih proizvajalcev in res se lahko zgodi, da je kakšen kos zahtevnejši za sestavo. Če bi se slučajno znašli v podobni situaciji, vam naša ekipa z veseljem pomaga razložiti nejasnosti. Upamo, da ste pohištvo vseeno uspešno sestavili in da vam bo dolgo služilo.

Super izkusy

Vse kot dogovorjeno,zadovoljna tudi z navodili za sestavljanje 👍

17. maaliskuuta 2026

Pozdravljena, Sandra!

Hvala za vašo odlično oceno! Veseli smo, da je nakup izpolnil vaša pričakovanja. Veselimo se vašega morebitnega naslednjega naročila!

Saanut 5/5 tähteä

Pohištvo dostavljeno v dogovorjenem času

Pohištvo dostavljeno v dogovorjenem času.
Zelo zadovoljen tako z materialom kot tudi s kompletnim izdelkom.

16. maaliskuuta 2026

Pozdravljeni, Rok!

Hvala za vašo odlično oceno in objavo mnenja. Zelo nas veseli, da smo izpolnili vaša pričakovanja in da ste naša zadovoljna stranka!

Vedno dostopni za informacije

Vedno dostopni za informacije. Konkurenčne cene in kvaliteta.
Zelo zadovoljna.

16. maaliskuuta 2026

Pozdravljena, Bojana!

Zahvaljujemo se vam za vašo oceno in komentar! Veseli smo, da ste zadovoljni z našo podporo, ceno in kvaliteto. Vljudno vabljeni, da se še vrnete v našo spletno trgovino.

Hitro

Hitro, zanesljivo, do vrat. 5\5

12. maaliskuuta 2026

Pozdravljena, Irena!

Iskreno se vam zahvaljujemo za odlično oceno! Veseli smo, da smo vas navdušili z našo hitrostjo in zanesljivostjo.

Saanut 4/5 tähteä

Hitra dobava, zadovoljiva oprema

Držali so se dogovora o dobavi opreme. Sedežna garnitura je solidne izdelave.

10. maaliskuuta 2026

Pozdravljeni, Marjan!

Najlepša hvala za vaš komentar. Veseli nas, da ste zadovoljni z dobavo in kakovostjo sedežne garniture. Želimo vam veliko udobnih trenutkov pri uporabi!

Ekipa Pohištvo.si

Pozdravljeni, Drago!

Iz srca se vam zahvaljujemo za vašo oceno in komentar. Veseli smo, da ste zadovoljni z našim korektnim odnosom in ugodnimi cenami. Vljudno vabljeni, da se še vrnete v našo spletno trgovino.

Saanut 5/5 tähteä

Tako naročilo kot dobava odlična

Tako naročilo kot dobava odlična. Referentka za naročila bila zelo prijazna in nam pomagala

5. maaliskuuta 2026

Pozdravljeni, Darja!

Najlepša hvala za vašo prijazno oceno. Veseli nas, da ste bili zadovoljni tako z naročilom kot z dobavo, še posebej pa nas razveseli, da ste imeli dobro izkušnjo z našo referentko za naročila.

Ekipa Pohištvo.si

Saanut 5/5 tähteä

The furniture itself is great and I’m…

The furniture itself is great and I’m very happy with the quality. However, the instructions were frustrating to use. They aren’t clear enough, and both the text and pictures are too small to see easily. It’s especially difficult to tell which screws are which. Improving the size and clarity of the instructions would make assembly much easier.

3. maaliskuuta 2026

Dear Tadej!

Thank you for your feedback! We’re really glad to hear you’re happy with the furniture quality. We’re sorry the assembly instructions were difficult to follow, and we appreciate you pointing this out. Your comments about the size and clarity of the text and images are very helpful, and we’ll share them with our team to help improve the instructions in the future.

Best regards,
Team Pohištvo.si

Zelo pozitivno

Zelo pozitivno. Vse pohvale.

26. helmikuuta 2026

Pozdravljena, Renata!

Iskreno se vam zahvaljujemo za vašo odlično oceno. Zelo smo veseli, da smo pustili pozitiven vtis in upamo, da se naše poti še kdaj srečajo!

Hitra dostava

23. helmikuuta 2026

Pozdravljeni, Aleš!

Najlepša hvala! Trudimo se, da naročila prispejo čim hitreje.

ekipa Pohištvo.si

Super kul

Super, miza ista kot na slikah, enostavna navodila za sestavljanje, brez stroškov dostave za večje nakupe.

24. helmikuuta 2026

Pozdravljena, Kaja!

Zelo smo veseli, da je miza točno to kar ste pričakovali in da ste zadovoljni z našo brezplačno dostavo. Vaša povratna informacija nam veliko pomeni in se vam zahvaljujemo, da ste si vzeli čas za objavo mnenja.

Saanut 3/5 tähteä

Z izdelkom sem zadovoljna.

Z izdelkom sem zadovoljna.
Dostava je s kombijem,lahko bi imeli kakšnega z rampo bi lažje voznik zložil. Jaz sem mu pomagala ,ampak če pripelje kakšnim starejšim ljudem pomoje teško pomagajo.

23. helmikuuta 2026

Pozdravljeni,

zahvaljujemo se vam za povratno informacijo. Zelo smo veseli, da ste zadovoljni s kupljenim izdelkom.
Hvala tudi za vašo skrb glede dvigovanja težkih bremen. Glede na to, če ima stranka naročeno storitev vnosa v stanovanje in glede na teren, organiziramo dostavne poti z dvema dostavljalcema. Hkrati se vam iskreno zahvaljujemo, ker ste v dani situaciji priskočili na pomoč.

Pohištvo je OK

Pohištvo je OK, dostava tudi, sestavljanje enostavno.

20. helmikuuta 2026

Pozdravljeni, Stojan!

Hvala, da ste si vzeli čas za povratno informacijo! Zelo smo veseli, da je pohištvo tako kot ste pričakovali, da ste zadovoljni z dostavo pohištva in da ste ga hitro sestavili. Vljudno vabljeni, da nas še obiščete.

Saanut 1/5 tähteä

Prekoračen rok dostave

Prekoračen rok dostave, na datum, ko bi končno bil izdelek dostavljen, se pokvari vozilo, tako da se dostava zamakne še za en teden. Reševanje tega konflikta nezadovoljivo, celo pod nivojem

13. helmikuuta 2026

Pozdravljeni, Stanko!

Hvala za vaš komentar. V sistemu imamo z vašimi podatki dva naročila. Pri pregledu ugotavljamo, da je bila dostava izpleljana v predvidenem času in da ni prišlo do zamika zaradi okvare vozila. Če imate še kakšno naročilo z drugimi podatki nas prosim kontaktirajte, da lahko preverimo neljubo situacijo. Preverite tudi, če ste omenjen nakup morda opravili v kakšni drugi trgovini.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin