Saanut 1/5 tähteä

- Geen schroefgaten in het bureau (dit staat wel op de site en beschrijving maar hier moet je erg naar zoeken; eigen probleem) - Verkeerde maat bureaublad gekregen (119cm i.p.v. 140cm) - Geen sch... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Top klantenservice. Er was een haakje afgebroken van de kapstok door visite.. dit kan natuurlijk gebeuren. Hiervoor wilde wij graag nieuwe haakjes kopen maar niet te vinden op de website.... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en goede service. Ik had op maandag een bureau besteld, deze ontving ik woensdag 2dagen later. Helaas zat er in 1 van de onderdelen een fabrigefout wat kan gebeuren, dus heb... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, product komt overeen met website en betrouwbaar. We hadden twee producten besteld, waarvan 1 een beetje beschadigd was aan de hoekjes. Vrijdag gemeld, maandag was het nieuwe product b... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Verkkokauppa
  2. Huonekaluliike

Yrityksen kirjoittama

Pochon is een online retailer met een uitgebreide assortiment aan stijlvolle en trendy producten die je leven net iets meer plezier geven. Bij ons vind je vele mooie prijsbewuste producten op gebied van wonen, sport en dieren artikelen.

3,7

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 4/5 tähteä

Snel geleverd

Snel geleverd. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Hebben er al enige tijd plezier van

15. huhtikuuta 2024

Bedankt en veel plezier!

Saanut 1/5 tähteä

7 dagen geleden een salontafel besteld.

7 dagen geleden een salontafel besteld.
Nog steeds niks gehoord.
Duurt wel erg lang!

Update : mail gestuurd naar de klantenservice. Vergeten om de tafel aan de chauffeur mee te geven ??!!
Maar als het goed is wordt de tafel dan eindelijk morgen bezorgd

29. tammikuuta 2025

Allerslechtste bedrijf ooit

Allerslechtste bedrijf ooit. Alles valt al uit elkaar voordat je het binnen hebt en de klantenservice reageert niet tot amper. En verwacht in ieder geval niet dat ze iets netjes oplossen. Niet bestellen hier! Tenzij je het prima vindt dat de kwaliteit zeer, zeer laag is.

24. joulukuuta 2024

Niet te vertrouwen!!!

We kochten via bol.com een schoenkast bij deze winkel. Helaas zat er een fout zakje met schroeven en dergelijke bij. Ze vroegen om door te sturen welke stukken er mankeerden. Dat deed ik. Hierna werd ik volledig genegeerd. Ook bol kreeg geen antwoord meer. Het werd me aanbevolen om de kast retour te zenden. Dat deed ik. Maar pochon heeft de retour geweigerd en terug laten sturen. Blijkbaar is deze winkel dus niet te vertrouwen!!! Hooelijk biedt bol ons wel een oplossing. Maar wees gewaarschuwd!!!

13. joulukuuta 2024

Top !

Top expérience que ce soit en contact service client avant l’achat ou sur le reste du processus.

26. marraskuuta 2024

Snelle actie

Snelle levering; toen bleek dat het bestelde andere maten had dan op de site vermeld stond, werd meteen actie ondernomen. De volgende dag was het juiste product binnen.

4. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Het is al zes dagen na bestelling en…

Het is al zes dagen na bestelling en mijn artikel is nog niet gelevert en ik weet niet waar die is.

19. elokuuta 2024

Beste,

Bedankt voor je bericht en voor het achterlaten van een beoordeling. We willen je laten weten dat we je bestelling dezelfde dag nog hebben verwerkt. Helaas lijkt het erop dat je bestelling momenteel nog in het sorteercentrum van PostNL ligt.

We zouden het op prijs stellen als je ons een e-mail zou kunnen sturen op info@pochon.nl, zodat we een onderzoek kunnen starten bij PostNL. Het is belangrijk om hierbij te vermelden dat de vertraging niet aan ons ligt en dat je ons een mail kon sturen voordat er een beoordeling werd achtergelaten.

Alvast bedankt voor je medewerking en we hopen het snel voor je op te lossen.

Mooi voor weinig

Goed verpakt
Mooie artikelen voor weinig geld

19. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Pochon

Bedenkt voor je beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin