Goede Host
Hey,
Ik gebruik IBQ vaak, Ik run grote projecten er op zonder een ene lagg! En het leukste is het is amper offline! Echte aanrader
Bij IBQ Services leveren we betrouwbare en betaalbare hostingoplossingen voor iedereen – van beginnende website-eigenaars tot ervaren gamers en bedrijven. Of je nu op zoek bent naar krachtige VPS hosting, stabiele webhosting of razendsnelle game servers, bij ons ben je aan het juiste adres. 🔹 VPS Hosting – Hoge prestaties, volledige controle en schaalbaarheid. Perfect voor ontwikkelaars en bedrijven. 🔹 Webhosting – Supersnelle laadtijden, gratis SSL en 24/7 support. Ideaal voor websites, webshops en blogs. 🔹 Game Servers – Lagvrije servers voor o.a. Minecraft, Rust en andere populaire games. Direct online, volledig aanpasbaar. ✔️ Gebruiksvriendelijk beheerpaneel ✔️ Snelle installatie en provisioning ✔️ Deskundige en toegankelijke support ✔️ Betaalbare prijzen zonder verborgen kosten Kies voor IBQ Services en ervaar zelf waarom steeds meer klanten vertrouwen op onze hostingoplossingen. Snel, stabiel en professioneel – dát is IBQ.
Hey,
Heb een Dedicated server besteld. Eerst duurde het 8 dagen voordat die geinstalleerd was terwijl levertijd 9 uur was. Vervolgens kreeg ik 9 dagen vergoeding en 3 dagen later suspenden ze mn server en mn account op hun site, Ik zal hiervoor ook meer maatregelen nemen, NIET HIER HOSTEN!
Het duurt 2 jaar voordat de Eigenaar van de Hosting reageert ik heb zelf een Dedicated Server en een VPS ik betaal 180 Euro per jaar goedkope Hosting is nooit goed en dat bewijst dit weer
na betaling een error op de pagina
geen mogelijkheid contact op te nemen of te zien als betaling is gelukt
het genoemde ticketsysteem is nergens te vinden
kaartverstrekker op de hoogte gesteld en gevraagd om betaling te annuleren
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.