Saanut 3/5 tähteä

15 en 16 juli naar plopsaland geweest met overnachting hadden dit al eens gedaan maar nu is het tegengevallen Vele attracties defect of zeer laat open sommige maar om 11u of 12u kamer in hotel wa... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Ons bezoek aan Plopsaland De Panne was een grote teleurstelling. Het eten in het hotel is absurd geprijsd: 128 euro voor ontbijt en188 euro voor diner voor twee volwassenen en drie kindere... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Plopsa Klantenservice is niet bereikbaar Vanaf april bezig om de klantenservice te bereiken. Het telefoonnummer wordt nooit opgenomen. Mails worden niet of na weken pas beantwoord. Meerdere reminde... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

We zijn al een uur in het park en zo'n beetje alle attracties zijn of gesloten of in reparatie. Terwijl dit van te voren nog niet op de website was vermeld. Mijn kinderen zijn erg verdrietig, want heb... Näytä lisää

1,8

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,8

Kaikki arvostelut

46 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Ik ga al 5jaar naar Plopsaland omdat…

Ik ga al 5jaar naar Plopsaland omdat mijn dochter daar alleen naar toe wilt, ik zie het al jaren aftakelen, eerst begon het met personeel, het zijn alleen studenten, gepensioneerden of mensen zonder enig ervaring, waardoor dat het super lang duurt om iets te bestellen of ritje te doen.
Vandaag bij de theater gaan eten met mijn kids en de frieten waren niet te eten, allemaal groen, de kwaliteit van het eten is ook achteruit gegaan je krijgt bij de kinder menu 3 miserig nuggets, het eten Is koud, het is allemaal super kostelijk!

15. elokuuta 2025

Leuk pretpark

Leuk pretpark

Dit jaar 2x verbleven zelfs. Vrijwel alles is goed meegevallen... (Ontvangst, verblijf, ontbijt, attracties, eten .. )

Helaas dat er enkel gepost wordt als er negatieve commentaar gegeven dient te worden. Azijn, al dan niet halal, werkt blijkbaar rapper (en dan nog met 2 accounts !). Snap je bev. niet dat je met je zweettenen in sandalen (in waterattracties buiten) omwille van hygiëne afgekeurd wordt en van schoenen moet wisselen? - voorschriften waterpark zijn in genoeg talen online te vinden.

13. elokuuta 2025

Plopsaland panne aqua

Vandaag ben ik samen met mijn man en onze twee dochters vanuit Nederland naar België gereisd om Plopsaqua te bezoeken. We hadden onze tickets vooraf online gekocht en verheugden ons op een leuke dag samen. Bij aankomst werd ik echter direct aangesproken door een medewerkster die mij vertelde dat ik (als vrouw met hoofddoek) niet met mijn eigen zwemkleding mocht zwemmen. Ik werd verzocht om korte, strakke zwemkleding te dragen die strak op het lichaam zit. Dit voelde voor mij niet alleen ongemakkelijk, maar ook respectloos naar mijn persoonlijke overtuigingen en kledingkeuze. Omdat ik niet op deze manier wilde zwemmen, heb ik besloten om samen met mijn jongste dochter te vertrekken. Ik heb nog gevraagd om ons geld terug te krijgen, maar hier werd geen gehoor aan gegeven moest dit maar online regelen. De manier waarop wij bij de ingang werden ontvangen door de medewerkster was erg onvriendelijk. Wat het voor mij extra pijnlijk maakte, is dat ik binnen andere bezoekers zag met losse kleding in het water, waardoor het voor mij voelde alsof ik onrechtvaardig werd behandeld. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat onze dag, waar wij ons zo op hadden verheugd, volledig is verpest.
Ik vind het ontzettend jammer dat wij op deze manier behandeld zijn. Wij kwamen voor een leuke gezinsdag, maar gingen met een zeer teleurgesteld gevoel weer naar huis.

9. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Op 9 augustus zijn wij helemaal vanuit…

Op 9 augustus zijn wij helemaal vanuit Nederland naar België gereisd om Plopsa te bezoeken. Helaas is ons bezoek ernstig verpest door de kledingvoorschriften en de manier waarop wij behandeld zijn.

Bij aankomst in het zwembad kregen wij te horen dat lange kleding verboden was. Mijn kinderen mochten niet met hun eigen zwembroekje zwemmen; zij werden verplicht om in een strak short te zwemmen dar zo kort mogelijk is. Alles moest zo strak mogelijk tegen het lichaam zitten en. Losse kleding was volledig verboden.

Wij waren geschokt door deze regels en vooral door de manier waarop uw medewerkers hiermee omgingen. Het voelde alsof mensen met een buitenlandse achtergrond of een gelovige kledingstijl niet welkom zijn. De laatste medewerker met wie wij spraken, gedroeg zich bovendien ronduit racistisch.

Wij vinden het onacceptabel dat wij, na een lange reis vanuit Nederland, op deze manier behandeld zijn. Wij verzoeken u dringend om uitleg over deze kledingregels, waarom er geen ruimte is voor redelijke uitzonderingen, en hoe u gaat voorkomen dat bezoekers in de toekomst op zo’n discriminerende manier bejegend worden.

9. elokuuta 2025

Détente, amusement et déconnexion

Je ne comprends pas tous les avis négatifs que comptent les parcs, la plupart semble être rédigé par impulsion suite à une seule mauvaise expérience.
Je me rends à plopsaqua 3 fois par semaine et à Plopsaland 2 à 3 fois par an, je n'ai jamais été déçu et j'ai toujours passé de très bon moment de détente et de déconnexion.
Plopsaland est parfait pour une sortie en famille, après oui certe il faut peut-être éviter de venir lors des jours d'affluence si en plus il y a des promos ce jour, il y aura beaucoup de monde et donc l'expérience se verra peut-être altérée.
Plopsaqua, j'y viens pour nager, je n'ai que très rarement été embêté par des enfants qui viennent dans les lignes de nage mais sont rapidement réprimandés par un personnel compétent, jovial et sociable. Je met aussi un 5/5 a la propreté, je remarque régulièrement les agents d'entretien qui sont au taquet et qui travail dur pour garder cet immense endroit aussi propre que possible.
Le matériels est en bon état, les piscines également, la qualité de l'eau est parfaite une bonne partie de l'année (pour y nager 2 à 3h par semaine, je n'ai jamais eu de souci)
Je recommande les lieux, globalement fréquentés par de bonnes personnes qui viennent s'amuser et passer du bon temps.
Peut-être un 4/5 pour les prix qui peuvent être élevés, mais il sont cohérents en vu de l'infrastructure à entretenir.

7. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Super parc d attraction mieux que…

Super parc d attraction mieux que Bellewaerde plus d attractions associations équipe du parc au top attente des attractions 2 ou 3 minutes super bien sécurisé restauration au top c était très bon je le vous conseil spectacle à la fin de la journée les mascottes marrante un défiler dans l après midi.

10. toukokuuta 2025

Erg teleurgesteld

Op een warme vrijdag,gezellig naar plopsaland,blijkbaar is er veel dicht eten drink kraampjes, souveniers shops dicht,attracties die later opengaan,vond het flink tegen vallen,
Intree kost ook best al aardig in de prijs.
De app is ook niet up-to-date want daar staat alles gewoon open is!

20. kesäkuuta 2025

Bedrog ten voeten uit.

Bedrog ten voeten uit.
Gratis kaartjes van centerparcs? Vergeet het maar.
Heulen mooi samen.
Voor allerlei attracties svp bijbetalen.
Trap er niet in.
Mijn kinderen en kleinkinderen zijn weggegaan.
Groot gelijk. Stelletje oplichters.

16. kesäkuuta 2025

Ondermaats!!

In het restaurant was de bediening ondermaats! De werknemers spraken geen woord Nederlands en hadden nog nooit van glutenvrij gehoord!!!
Het eten was letterlijk lauw/koud! Het personeel stond te babbelen in de gang terwijl ons eten koud werd!!! Wij hadden voor 29 kinderen en 7 begeleiders op voorhand eten besteld en gereserveerd. Bovendien waren ze ook nog eens erg onbeleefd toen we er iets van zeiden. Een leerling heeft een zeer ernstige allergie aan gluten. Het zou wel gemogen hebben dat er iets voor bij de frietjes was geweest voor dat kind!

13. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Popsaqua est devenue triste.

Popsaqua est devenue triste.
Le burkini est pas accepté pour les enfants ou les adultes mes les maillot string c’est accepté en sachant qu’il a des enfants nous pouvons pue fumer à extérieur sa devient très honteux

8. kesäkuuta 2025

Schandalige klantenbehandeling

Altijd tevreden geweest! Maar nu ben ik toch enorm teleurgesteld. Dubbele betaling hebben ze gedaan voor mijn abonnement en ik vraag al bijna een maand mijn 10 euro terug, ze vragen bewijs, dit heb ik al 3 x doorgestuurd. Nu krijg ik al tijdje geen antwoord meer dus negeren ze de klanten, heb er jaren lang een abonnement hebben gehad. Echt schandalig.

11. toukokuuta 2025

Journée décevante

Première fois où nous sommes vraiment déçues du parc.
Attente interminable car mauvaise optimisation des places dans les attractions
De plus à l’ouverture du parce certaines attractions sont fermées
The ride of hapiness soit dit en pensant la plus grosse attraction du parc est fermé après une matinée elle ouvre enfin pour au final faire évaluer la file au bout d’une heure pour un problème technique.
Le manège reste donc fermé toute la journée
Et les 15 euros de parking sont inadmissibles au vu du prix de l’entrée du parc qui est déjà assez élevée

30. toukokuuta 2025

Très décevant

Nous y sommes allé mercredi il y fait très froid ! L’eau est également très très froide ! Vous ne pouvez pas rentrer avec des sandwichs pour obliger à consommer sur place des frites froides et des hamburgers pas cuits ! Il n’y a rien pour les personnes diabétique ou autre.
Le personnel n’est pas sympa ça a bien changé.

7. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Te dure tickets aan de balie gekocht

Aan de balie tickets gekocht van 51 euro terwijl de kaartjes online 36 euro zijn. Hier kwam ik pas achter na het afrekenen. De medewerker informeerde mij niet. Ook niet over een familieticket wat mijn bezoek ook voordeliger zou maken. Alles draait om geld en niet klantvriendelijkheid. Bij binnenkomst de eerste teleurstelling te pakken. Daarna lange wachtrijen voor niet hele bijzondere attracties. Voor ons nooit meer!

30. huhtikuuta 2025

Discriminatie

Al jaren vaste klant in alle Plopsa parken. Ondanks de pittige prijzen ben ik er met mijn 3 kinderen steeds blijven gaan en we hebben zelfs met heel het gezin jaren een abonnement gehad.
Bij wijze van reunie ging ik met mijn dochter en petekind nog eens naar Plopsa indoor in Hasselt.
Ik vind online tickets in promotie en boek deze. Door mijn visuele beperking koop ik per ongeluk 3 kaarten voor kinderen. Aan de inkom worden we staande gehouden omdat we niet de geldige tickets hebben. Ik ga naar de balie om dit recht te zetten. Uiteindelijk betaal ik meer dan mijn gewone tickets daar aan de kassa zouden gekost hebben want omdat ik tickets online gekocht heb kan ik niet het voordeel van invalide genieten... Bizar allemaal. Bij thuiskomst stuur ik een mail naar de klantendienst om mijn ongenoegen te uiten. Dit was 7 februari en ik heb nog steeds geen reactie ontvangen. Zeer teleurgesteld dus.

7. helmikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Ervaring in het park

Een leuk park om met kleine kindjes te doen☺️!! Wij zijn sowieso fan van studio 100 en het park is gebaseerd op jong en oud!
Hou er inderdaad rekening mee dat het niet goedkoop is om daar iets te eten of drinken, maar wij hadden ons lunchpakket mee dus dat was ideaal!
S'avonds werden wij heel goed en vriendelijk geholpen door Anthony in het Mr Spaghetti restaurant. Hij liet ons weten dat we extra korting krijgen door ons abonnement. Wel jammer dat niemand anders ons dit vertelde...en we dit dus maar s'avonds hoorden in het restaurant. Pluimen voor Anthony, die denkt aan de klanten☺️!
Dus onthoud dat je extra korting krijgt in de winkels en restaurants daar met je abonnement 😉

12. huhtikuuta 2025

À fuir

Evitez si vous souhaitez préserver votre argent, le drop est fermé, et il y a même pas de musique dans les toboggan, et les employés ne sont pas aimable.
J'ai passé un anniversaire abominable.

29. maaliskuuta 2025

Plopsaqua

Plopsaqua,
Je suis très déçue, la piscine était froide même le bassin pour les petits alors que normalement celle-ci devrait se retrouver bien au dessus de 22 degrés
Également, la température extérieur dans la piscine était froide.
Attention, si vous avez besoin d’un casier, il n’est écrit nul part qu’on perd 3 euros quand on prend un jeton pour le casier (5 euros le jeton mais on vous en rembourse 2 seulement)
Sincèrement, allez plutôt à bellewaerde Aqua, c’est beaucoup plus adapté si votre enfant fait moins d’1m et vous ne devez pas payer 15 euros de parking si vous arrivez en milieu de journée!

29. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin