15 en 16 juli naar plopsaland geweest met overnachting hadden dit al eens gedaan maar nu is het tegengevallen Vele attracties defect of zeer laat open sommige maar om 11u of 12u kamer in hotel wa... Näytä lisää
Ons bezoek aan Plopsaland De Panne was een grote teleurstelling. Het eten in het hotel is absurd geprijsd: 128 euro voor ontbijt en188 euro voor diner voor twee volwassenen en drie kindere... Näytä lisää
Plopsa Klantenservice is niet bereikbaar Vanaf april bezig om de klantenservice te bereiken. Het telefoonnummer wordt nooit opgenomen. Mails worden niet of na weken pas beantwoord. Meerdere reminde... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Een grote teleurstelling
Ons bezoek aan Plopsaland De Panne was een grote teleurstelling.
Het eten in het hotel is absurd geprijsd: 128 euro voor ontbijt en188 euro voor diner voor twee volwassenen en drie kinderen. En dat is niet eens à la carte, maar een simpel buffet. Een kind eet daar een peer, twee wafeltjes en een glaasje jus, en dat dan voor dat bedrag. De service maakte het er niet beter op.
Het personeel was onvriendelijk en ongeïnteresseerd. Toen het gastennetwerk niet werkte en we onze online tickets niet konden tonen, kregen we nul hulp. Zoek het zelf maar uit, was de houding.
Ondertussen waren meerdere attracties gesloten, terwijl we juist een dure express pas hadden gekocht om daarin te kunnen. Daarbovenop hadden we betaald voor de optie om alle parkfoto’s via de app te downloaden, maar ook dat werkte niet. Betalen kon wel, leveren niet.
De bewegwijzering in het park is daarnaast bedroevend slecht; elementaire informatie zoals vertrektijden van het treintje ontbreken of zijn onvindbaar. Het enige lichtpunt: de kinderen hebben zich prima vermaakt, zonder iets te merken van alle frustraties eromheen. Maar als ouder kijk je naar het totaal. En dat stond in geen enkele verhouding tot wat er gevraagd werd.
Wij zijn ook een dag eerder weer naar huis gegaan.
Voor ons is het duidelijk: we komen niet terug en we raden dit park ook niet aan anderen aan.
15 en 16 juli naar plopsaland geweest…
Vele attracties defect of zeer laat open sommige maar om 11u of 12u kamer in hotel was oke zoals de vorige keer maar de middaglunch viel ook tegen veel eten was gewoon koud
2de dag in park frietjes genomen die waren nie te eten
Voor de prijs die we betaald hebben was het nu een serieuze tegenvaller mensen zouden moeten vergoed worden voor de vele attracties die niet open zijn of altijd in panne liggen ons zien ze niet meer!
Echt schandalig
Ik ben gehandicapt en gebruik een rolstoel omdat ik niet lang op de zelfde plaats kan staan en niet zeer lang kan stappen met behulp van krukken. Ik had op voorhand informatie gevraagd. Daar ben ik eigenlijk goed geholpen geweest en ze hebben me gezegd wat ik nodig had. Ik heb een europese Disability Card en documenten van dokters. Ze hadden me zelf laten weten dat plopsa zelf rolstoelen hebben dat je kon reserveren. Dat heb ik ook gedaan, om zo plaats te winnen in de auto omdat we met 7 personen zijn en 1u40 minuten rijden is met de auto. Allemaal goed tot we daar aankwamen. Ik heb de reserveerde rolstoel gekregen maar omdat ik niet met mijn eigen rolstoel daar was, telden de handicap voordelen nietmeer voor mij. Zelfs niet als ik mijn documenten van mijn handicap voorlegde. Ik heb wel mijn ticket gekregen voor handicapten maar mijn begeleider heeft de volle pot moeten betalen. Ik mogt niet gebruik maken van de route voor gehandicapte, zelfs niet als de anderen de hele wachtrij weg afgelegde. Na een uur valde de rolstoel uitelkaar en kreeg geen andere. Waardoor ik mij de hele dag op een bankje mogt neer zetten, na het toch te proberen te stappen. Na 20 minuten kon ik het niet meer om te stappen. Het was een dag voor mijn dochters hun lentefeest, waar ik totaal niets van gehad heb en anderen ook. Het heeft ons meer dan 1000 euro gekost om mij , ons zo te laten behandelen.
We zijn al een uur in het park en zo'n…
We zijn al een uur in het park en zo'n beetje alle attracties zijn of gesloten of in reparatie. Terwijl dit van te voren nog niet op de website was vermeld. Mijn kinderen zijn erg verdrietig, want hebben nog geen attractie kunnen doen.
Klantenservice niet bereikbaar
Plopsa Klantenservice is niet bereikbaar
Vanaf april bezig om de klantenservice te bereiken. Het telefoonnummer wordt nooit opgenomen. Mails worden niet of na weken pas beantwoord. Meerdere reminders nodig voor een reactie. Vanaf begin april een klacht gedaan en hun eigen voorgestelde oplossing is nog steeds niet afgehandeld. Zeer slecht!
On nous vend que du rêve sur le site…
On nous vend que du rêve sur le site mais quand on est sur les lieux c'est pas du tout la même chose. Anniversaire des 25 ans on y a vu que du feu!!!!!!! Adapté aux PMR : aucun civisme. discrimination. non arrêt des buches pour une PMR : honteux. Je ne recommande pas ce parc aux personnes à mobilité réduite. Parc cher pour les PMR 42 euros l'entrée et 15 euros parking. Les boutiques, les snacks, glaces et bonbons beaucoup trop cher. Ne cherche même pas à trouver des solutions. ils en ont rien à cirer des français. Inadmissible.
Veel te lange wachttijden aan de…
Veel te lange wachttijden aan de restaurants. Bijna 2 uur wachten op je bestelling. Personeel is gewoon niet bekwaam.
Sommige personeelsleden mogen toch een…
Sommige personeelsleden mogen toch een cursus nederlands volgen . Vooral die dat aan eetkraamen staan . Plopsaland ligt nogaltijd in vlaanderen hoor .
Efteling is beter , daar verstaan ze nederlands !!
Leuke dag met extra “aandachtspuntjes”
Leuk park, goed georganiseerd.
Wij vonden het park zeer proper..
Geen enkel papiertje of vuiltje op de grond, er stonden dan ook voldoende vuilbakken!
Erg druk dus de wachtrijen waren vrij lang, maar daar kan plopsaland niet aan doen!
Veiligheidsvoorschriften worden goed opgevolgt; kindjes worden gemeten.
Wel jammer dat een kindje van 1jaar ook moest betalen, ondanks ze bij de meeste attracties niet in mocht.
We missen ook bij het eten wat extra Vegan opties (pannenkoeken/wafels) voor onze zoon met lactose intolerantie.
Prijzen vielen wel mee!
Fijne ervaring met wat extra “werkpuntjes”
Abnormaal lange wachttijden op een…
Abnormaal lange wachttijden op een doordeweekse dag met weinig bezoekers. Veel te weinig toestellen die ingezet worden, laks personeel, onwaardig voor een attractiepark.
Personnel pas professionnel au niveau…
Personnel pas professionnel au niveau de l'hôtel Plopsaland il raccroche le téléphone on ne est des clients il refuse de parler que en flamand elle réagissent d'une façon agressive je parle bien de réception qui m'ont répondu depuis ce matin et la dame qui a raccroché sur mon nez à 16h11 de l'après-midi d'aujourd'hui. Elle a refusé de me donner des informations pour une réservation de séjour j'ai essayé de appeler une nouvelle fois elle répond pas il a accroché le téléphone je ne vois pas ça professionnel d'ailleurs une personne qui travaille dans l'hôtellerie il doit parler plusieurs langues sauf que un autre maison on peut parler chinois russe en arabe dommage des gens qui sont pas bien qualifiés on dépose qu'il le mérite pas moi j'ai appelé une établissement qu'on est idele confiance à la tablettement malheureusement j'ai pas de chance j'ai eu quelqu'un mauvais
Food is terrible and really expensive
Food is terrible and really expensive. Also service is really bad. Parc itself is nice id you’re there on a quiet day. Would however never stay in the hotel again. Too expensive and just tasteless food and bad service!
Veel en toffe attracties voor kinderen
Veel en toffe attracties voor kinderen, maar wat vreselijk slecht georganiseerd. Nog nooit in een attractiepark geweest met zo extreem veel storingen. Doe eens fatsoenlijk onderhoud.
Om vier uur meer dan de helft van de horeca al dicht, nergens meer een ijsje te krijgen.
Alle personeel loopt met een gezicht tot op de grond, vooral in de parade. Gezellig …..
Chalets in thema, idee is tof maar wat een smerige boel, alles kapot overal dubieuze vlekken op het meubilair, laminaat compleet uiteen, kasten plakken aan alle kanten. Degoutant.
Wij,gaan altijd met 5 personen.Waarvan…
Wij,gaan altijd met 5 personen.Waarvan 1 persoon met beperking,nooit geen probleem.Nu kan het ineens niet meer,omdat we niet op het zelfde adres wonen.Wat als je een samen gesteld gezin ben en nog niet op het zelfde adres woond.De 1 keer mag het de andere keer niet,en moet je iemand teleurstellen.Vind dit jammer.
Prijzen
Ik ben met mijn vrouw en 2 kinderen gekomen mijn vrouw en ik zijn er bij om kinderen te begeleiden wand zijn nog te jong om alleen binnen te gaan
Wij al op leeftijd om ergens nog in te gaan en toch het volle bedrag moeten betalen vinden wij echt niet kunnen ( werk met de polsbandjes) wij kunnen dan ook een koffie of iets drinken en dat zijn toch ook inkomsten dan vind ik een flesje water 500 ml voor 4,50 belachelijk hoog ,dit is geen luxe drankje 2,50 is meer dan genoeg voor water en dan nog apart de parking. De 2 kinderen hadden het ontzettend naar hun zin maar het zou voor alle kinderen toegankelijk moeten zijn en ik denk met de lage lonen hier in België kunnen heel veel gezinnen zich dit niet veroorloven en dat is echt spijtig. 2 volwassenen 2 kinderen , parkeren en een versnapering rond 140€ .
Wat een gedoe joh dit park
Slechte service en.lange wachtrijen
Ne pas prendre les abonnements par…
Ne pas prendre les abonnements par domiciliation!!
Ça fait 2 mois que je paie, mais apparemment, il y ont un problème avec leur système car ils ne trouvent pas le nom de ma fille dans leur ordinateur. Donc j’ai demandé une annulation de l’abonnement et un remboursement. On me répond que je ne peux pas être remboursée pcq j’ai signé un contrat de 12 mois!!! FIN.
Je suis très déçu et nous ne…
Je suis très déçu et nous ne reviendrons plus car nous avons acheté des tickets pour la soirée du réveillon les tickets sont valables à partir de 18 heures et les attractions étaient presque toutes fermées à 20h30 à cause du froid, alors que les bûches et le Splatch allez encore, c’est quoi la logique nous sommes rentrés à 21h tellement, il n’avait rien à faire décevant n’allait jamais là bas
On nous vend une super soirée de nouvel…
On nous vend une super soirée de nouvel an …. À 18:00 les attractions ferment … restent celles pour les petits enfants …. À savoir que le billet est majoré pour cette soirée …. À 21:15 impossible de manger… tout est blindé ou fermé … et on doit patienter jusqu’à minuit… on se demande bien ce qu’on va faire … bizarrement toutes les boutiques souvenirs sont bien ouvertes… résultat il est 22:00, nous sommes en famille, les enfants on faim et on se demande bien comment on va faire à cette heure ci … d’autant que l’application n’est pas à jour et nous n’avons aucune info !! Dommage ! On ne recommencera pas et on ne recommandera pas non plus !!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.