Bestilt og betalt i juni 2025 og venter fortsatt på varen. Ved 1 gangs forespørsel på oppdatering ang bestilling - svarer med at det har skjedd en forsinkelse som de ikke har oppdaget "skal fikse asap... Näytä lisää
Lang leveringstid ift. oppgitt estimat ved bestilling. Ser at dette er gjentagende og derfor burde dette blitt opplyst om. Selve produktet ser bra ut, men holder ikke standard som reflekterer prisen.... Näytä lisää
Plissegardiner og Lameller på mål. Høyeste kvaliteten til en utrolig god pris.
Hemløkka, 3270, Larvik, Norja
- post@plisseshop.no
- plisseshop.no
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Passar perfekt etter måla
Grei pris og produktet var som…
Grei pris og produktet var som forventet. Vesentlig lengre leveringstid enn opplyst.
Det positive er prisen
Litt vanskelig å bestille på nettsiden, da man ikke får «se» produktet man har valgt. Skjønner at produktet lages på spesialmål, men trodde ikke at det skulle ta 4 uker fra bestilling til levering, Vi valgte montering inni vinduet med magnetfester oppe og nede. Det virker litt simpelt, med veldig små skruer for feste, men tiden får vise om det holder. Det positive er prisen, som gjorde at vi likevel valgte denne leverandøren.
Fin plissegardin.
Fin passform , enkel å montere, snorene passe strammet.
Fargen var som bestilt.
Veldig fornøyd.
Varen var som betilt
Varen var som betilt, men den kom mange uker seinere enn forespeilet, og jeg fikk med feil bruksanvisning.
Veldig fornøyd med plissegardinene
Vi bestilte og fikk 3 hvite (60% lystett) plissegardiner til kjøkkenvinduene. Hele bestillingsprosessen var straightforward og godt forklart når det gjaldt målingene som måtte sendes med. Det var ikke vanskelig å montere gardinene (magnet i topp og bunn som limes til listene) og de passer veldig fint til vinduene. Vi er kjempefornøyd med dem og med kundeservicen da vi kontaktet dem for å høre om når de skulle leveres.
God bestillingsløsning og leveransen…
God bestillingsløsning og leveransen var som avtalt.
Fint produkt
Fint produkt- enkelt å sette opp selv.
Litt lang leveringstid men fikk kjapt svar fra administrasjonen på hvorfor det tok litt tid.
Veldig fornøyd.
Hyggelig bestilling
Hyggelig bestilling, og resultatet ser fint ut, men vi har ikke fått de opp enda pga oppussing! Litt tull med feile mailer som ikke var til oss ble stress! Dere har beklaget, så det er greit! Hilsen Inga kittang
Enkel og montere
Rask levering på døren
Rask levering på døren. Svarte også raskt på mail da jeg ville gjøre justeringer på ordren før den var sendt til produksjon.
Great product!
Great product!
Bought 3 of them. 10 days after, received pa package and installation was super easy with the tool they provided.
Flott produkt med god bruksveiledning.
Bra produkt, men lang leveringstid
Plissegardinene var pene, riktig laget etter mål og enkle å montere. Vi ble ved bestilling forespeilet en leveringstid på 10 dager, men faktisk leveringstid ble 26 dager. Dette skapte naturlig nok en del frustrasjon.
Veldig fint produkt
Veldig fint produkt, men det var litt over 1millimeter lengre en jeg bestilte så det var litt klunder og montere, men med litt kreativitet så gikk det.
Ikke de raskeste til og lage og sende men greit nok.
Limer ikke
Trengte 18 plissegardiner til huset. Bestilte to stk her for å prøve ut. Måtte vente to måneder på plisse med lim, og når dei endelig kom var det ingen hold i limet. Monterte en med superlim men kvaliteten var ikke noe å rope hurra for. Har byttet til Norsol og er meget fornøyd.

Vastaus yritykseltä Plisseshop.no
Fornøyd med produktet, men
Fornøyd med produktet. Men laang vente tid! Det må dere forbedre.