Plenti Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jestem bardzo zadowolona z całego procesu. Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo – od złożenia zamówienia po dostawę. Świetny kontakt z obsługą klienta, szybka realizacja oraz profesjonalne pod... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Wynająłem sprzęt który dotarł niekompletny i w opakowaniu noszącym ślady wcześniejszego otwierania. Gdy zgłosiłem brak akcesoriów, firma obciążyła mnie kwotą ponad dwukrotnie wyższą niż ich rzeczywist... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Sähkölaitteiden vuokraus

Yrityksen kirjoittama

Wypożyczaj technologię na żądanie. Plenti jest aplikacją dla Ciebie jeśli wybierasz szybki, łatwy i bezpieczny dostęp do elektroniki użytkowej. Zamawiasz i oddajesz kiedy chcesz.

Yhteystiedot

Kaikki arvostelut

44 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Błyskawiczna dostawa

Błyskawiczna dostawa, bezproblemowa weryfikacja, sprzęt w idealnym stanie. Polecam

25. heinäkuuta 2024

Cześć Sylwia,
dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią! 💙

Rozczarowanie!

Dostałem propozycje wymiany na inny sprzęt, który kompletnie nie pasował do tego, który chciałem.

Zostałem poinformowany, że sprzęt, który wypożyczyłem jest na razie niedostępny, po prostu dłużej będę musiał zaczekać - na co byłem gotowy… ale później dostaje mail z informacją, że anulowano moje zamówienie, bez podania przyczyny. (przyczyną raczej nie jest niedostępność, bo i tak można zamówić taki sprzęt z wydłużonym czasem).

Napisałem również feedback mailowo, związany z komunikacją czy to na stronie czy mailowo i nawet nie poczuwają się, by przeprosić i zaproponować rozwiązanie tej sytuacji.

Jedyne co otrzymałem w związku z tą sytuacją, to anulowanie zamówienia, rabat z 5%, którego nie mogę nawet wykorzystać, zmarnowane nerwy i czas.

Naprawdę, proponuje poprawę podejścia, klienci po prostu będą uciekać…

P.S. Plenti wstawia każdemu tę samą formatkę odpowiedzi… a tekst „(…) mamy nadzieję, że mimo tego nadal dostrzegasz korzyści płynące z korzystania z usług Plenti.” Oczywiście, że nie dostrzegam! Przecież właśnie narzekam na Wasze usługi.

Macie mnóstwo złych praktyk zastosowanych na stronie/aplikacji, które wprowadzają w błąd użytkowników… nie jasne komunikaty na stronie i Wasza okropna komunikacja z klientem.

Poco dajecie możliwość wypożyczania sprzętu, którego nawet nie macie, jak mam widzieć tutaj korzyści z Waszej usługi?! Gdybym wiedział, że jest niedostępny to bym nie zmarnował mnóstwa czasu na rejestrację u Was, w dodatku gdzie trzeba sprzedać swoje dane bankowe, by się zweryfikować. Mnóstwo zmarnowanego czasu i nerwów.

Poprawcie UX swojej strony i sposób komunikacji ze swoim klientem, bo to po prostu odpycha od Was…

17. heinäkuuta 2024

Dziękujemy za opinię.

Chcielibyśmy jednak sprostować pewne informacje. W trakcie naszej korespondencji wspomnieliśmy, że wybrany przez Ciebie model produktu jest obecnie niedostępny, w związku z tym zaproponowaliśmy Ci alternatywny model, który jest dostępny od ręki.
Chcielibyśmy podkreślić, że dostałeś kod na 15%, także konsultant przeprosił za trudności związane z zainsniałą sytuacją.

Przepraszamy za wszelkie niejasności w naszej komunikacji, mamy nadzieję, że mimo tego nadal dostrzegasz korzyści płynące z korzystania z usług Plenti.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, jesteśmy do Twojej dyspozycji.

Saanut 1/5 tähteä

They used to allow under 18 to register…

They used to allow under 18 to register on the platform, now not anymore which is a real shame. I was ready to purchase only to get denied after a long wait time. I guess this is one way of doing business.

19. tammikuuta 2024

Hello,
Thank you for leaving a review. ​

We apologize for any inconvenience you may have experienced. We would like to clarify that customers under the age of 18 can use our service by creating a Teen account - a special account for customers aged 13-17, which allows young people to use Plenti services under the supervision of a parent or guardian. We invite you to try placing an order again after creating the appropriate account.​ In the future, if you encounter any difficulties, please do not hesitate to contact our Customer Service Department, which will surely help you solve the problem. 😊​

Best regards,
The Plenti Team

super apka

super apka ! nareszcie moglam wypróbować gogle - przyszly w idealnym stanie, jak nowe - ochoron użytkowania sprawila ,ze bezstresowo moglam kozystac ze sprzętu i cieszyć sie w pelni w czasie gry ! POLECAM!!!!👏🏻✨💖👏🏻

3. heinäkuuta 2024

Cześć,
Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i cieszymy się, że nasza usługa spotkała się z Twoim uznaniem. 💙 🚀
Mamy nadzieje, że w niedalekiej przyszłości uda się nam ponownie nawiązać owocną współpracę. 😊

Opinia Plenti

W dniu 13/11/2023 pierwszy raz wypozyczylem od Plenti Airpodsy Pro 1 gen.
Do dzis z nimi mam umowe i serdecznie polecam!!!

13. marraskuuta 2023

Cześć Michał,
dziękujemy bardzo za opinie 💙🚀

Miło słyszeć, że nasza aplikacja spełnia Twoje oczekiwania.
Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów 😊

Użytkowanie serwisu

Bardzo łatwy i sprawny sposób zweryfikowania się w serwisie. Wysyłka i sposób płatności za wynajem praktycznie bezobsługowa. Możliwość zabezpieczenia sprzętu w formie dodatkowej opłaty która jest bez większego problemu do zaakceptowania.

29. toukokuuta 2024

Cześć Dariusz,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią 🚀

Cieszymy się, że nasza aplikacji spełniła Twoje oczekiwania 💙

Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów 😊

Saanut 5/5 tähteä

The navigation is extremely intuitive

The navigation is extremely intuitive, support is there to help with all of my dumb questions, even though my Polish is not that good.

Started out with a dji duo camera (relatively cheap), after I return it I'll take mac studio (hopefully :D)

25. toukokuuta 2024

Hi,
Thank you very much for the positive review and for appreciating our Customer Support Department 💙 🤩

We are glad that our service met your expectations 😊

Of course, we invite you to use our services again 🚀

Best regards,

Plenti Team

Saanut 5/5 tähteä

Jestem zachwycony aplikacja szybką…

Jestem zachwycony aplikacja szybką wysyłka oraz przyzwoity cenami

20. toukokuuta 2024

dziękujemy za wysoką ocenę 🤩

Świetnie czytać takie słowa! Staramy się stale rozwijać, aby dostarczać coraz lepszą jakość usług! 🚀

Opcja wynajmu = oszczędności

Bardzo podoba mi się opcja wynajmu sprzętu, który oferuje firma Plenti, dzięki temu mogę wypożyczyć sprzęt na testy lub określony czas, w którym realnie go potrzebuje. Oszczędzam przy tym mnóstwo pieniędzy, bo nie muszę od razu płacić pełnej ceny za urządzenie. Serdecznie polecam skorzystać ;)

22. toukokuuta 2024

Cześć Kamil,
dziękujemy za podzielenie się opinią!

Cieszymy się, że widzisz zalety w naszej usłudze i możesz cieszyć się najnowszą technologią niższym kosztem 🤝

Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów 💙

Meta Oculus Quest 3

Super sprawa, możliwość sprawdzenia sprzętu przed zakupem. Dzięki za zaoszczędzenie kilku tysi. Wynajęty sprzęt meta quest 3 super zabawa i wrażenia ale jednak nie dlamnie. Polecam. Mam już upatrzony kolejny sprzęt który chciałbym przetestować przed zdecydowaniem czy go zakupić.

20. toukokuuta 2024

Cześć Sławomir,
dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę 🤩

Cieszmy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania i mogłeś przetestować interesujący Cię sprzęt 😊

Zapraszamy oczywiście do kolejnych testów 🚀

Polecam serdecznie

Polecam serdecznie, juz kolejny raz wyporzyczam sprzęt do przetestowania. Jest to super opcja bo już raz okazało się, że gdybym kupił drogi przedmiot dzis lezał by w szafie, a tak można wyporzyć i zobaczyć czy to dla nas

15. helmikuuta 2024

Cześć Mateusz,
Dziękujemy za podzielenie się opinią!

Cieszymy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania 😊
Zachęcamy oczywiście do kolejnych wynajmów w przyszłości oraz sprawdzenia nowych urządzeń, które pojawiły się w naszej ofercie 💙

PLENTI TOP

Super obsługa! Sprzęt zawsze w idealnym stanie.

15. toukokuuta 2024

Cześć,
Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i docenienie działu obsługi klienta 💙

Saanut 5/5 tähteä

Bardzo łatwy sposób wynajęcia sprzętu i…

Bardzo łatwy sposób wynajęcia sprzętu i szeroki wybór akcesoriów

28. huhtikuuta 2024

Cześć Roman,
Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 😊💙

Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 🚀

Świetna usługa i obsługa

Przerobiłem już chyba 4 wynajmy przez plenti na różne okresy i nigdy nie byłem zawiedziony. Nawet jeżeli byly jakieś wątpliwości to obsługa zawsze rozwiązywała je praktycznie od ręki, zawsze na moją korzyść. Polecam każdemu.

24. huhtikuuta 2024

Cześć Artur,
dziękujemy za wysoką ocenę! 💙

Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów! 🚀

Saanut 1/5 tähteä

Podczas procesu zamawiania, po dodaniu danych karty kredytowej, zrezygnowałem z wynajmu. Teraz nie mogę usunąć danych mojej karty kredytowej z ich serwisu. Nie widzę nigdzie takiej możliwości. Takie działanie zakrawa o niezgodne z prawem. Jeżeli nie dostanę możliwości usunięcia danych mojej karty oraz konta - zgłaszam ich do odpowiednich instytucji. Boję się o swoje dane.

15. huhtikuuta 2024

Cześć Jan,
Dziękujemy za Twoją opinię, mimo że jest to tylko jedna gwiazdka.

Chcielibyśmy zapewnić Cię, że Twoje dane są bezpieczne. Nasza firma korzysta z usług licencjonowanych podmiotów, które spełniają szereg wymogów bezpieczeństwa. Jeśli chodzi o usunięcie danych karty zachęcamy do kontaktu z Działem Obsługi, zawsze chętnie pomagamy w przypadku jakichkolwiek trudności lub błędów.

Zapraszamy do kontaktu pod adresem info@plenti.app. Na pewno pomożemy 😊

Pozdrawiamy

Saanut 5/5 tähteä

Przygotowuje się do kupna i dlatego…

Przygotowuje się do kupna i dlatego wypożyczyłem drona. Świetna obsługa.

18. huhtikuuta 2024

Cześć Michał,
Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 😊

Cieszymy się, że możemy pomóc Ci przetestować różne sprzęty, abyś mógł zdecydować się na zakup tego idealnego drona 🚀

szybka dostawa

szybka dostawa , szybka pomoc w razie problemu

1. huhtikuuta 2024

Dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek i podzielenie się opinią 🤩

Cały czas staramy się rozwijać dla naszych użytkowników. Takie słowa jeszcze bardziej motywują do dalszej pracy.🚀💙

Zapraszamy oczywiście do kolejnych wypożyczeń 🚀

Saanut 5/5 tähteä

Z Plenti korzystam już półtora roku i…

Z Plenti korzystam już półtora roku i nigdy nie miałem żadnych problemów ze strony obsługi. Sprzęt zawsze przychodził sprawny. Możliwość wynajmu sprzętu jest cudowna, ponieważ możemy wynająć go zarówno na krótki okres w celach testowych jak i na dłuższy jeżeli nie chcemy kupować sprzętu, bo cena jest dla nas za wysoka. Od niedawna Plenti umożliwia wykup sprzętu po pewnym okresie, co jest idealnym rozwiązaniem. :)

22. maaliskuuta 2024

Cześć Patryk,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią 💙

Niezmiernie miło nam czytać takie słowa! Cieszymy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania 😊

Zapraszamy do kolejnych wynajmów i mamy nadzieję, że będziesz miał jeszcze lepsze doświadczenia w przyszłości! 😊🌟

Saanut 5/5 tähteä

Mam za sobą już 5 wynajmów

Mam za sobą już 5 wynajmów. Z perspektywy obsługi - wszystko w porządku, bez zastrzeżeń. Ale moim zdaniem wartość usługi, którą świadczy Plenti leży gdzie indziej. Chodzi o możliwość spróbowania drogiej rzeczy, przed wydaniem całości kwoty na zakup. Często w takim wypadku nie decyduję się na zakup, gdzie urządzenie było przehajpowane. 2 razy jednak urządzenie było tak dobre jak mówił marketing, więc kupiłem.

17. tammikuuta 2024

Cześć Jan,
dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią 😊💙

Cieszymy się, że nasz usługa spełnia Twoje wymagania i powala na przetestowanie sprzętu i uniknięcia ewentualnej wtopy technologicznej 😉

Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów 🚀

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin