Plenti Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jestem bardzo zadowolona z całego procesu. Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo – od złożenia zamówienia po dostawę. Świetny kontakt z obsługą klienta, szybka realizacja oraz profesjonalne pod... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Wynająłem sprzęt który dotarł niekompletny i w opakowaniu noszącym ślady wcześniejszego otwierania. Gdy zgłosiłem brak akcesoriów, firma obciążyła mnie kwotą ponad dwukrotnie wyższą niż ich rzeczywist... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mam za sobą już 5 wynajmów. Z perspektywy obsługi - wszystko w porządku, bez zastrzeżeń. Ale moim zdaniem wartość usługi, którą świadczy Plenti leży gdzie indziej. Chodzi o możliwość spróbowania drogi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Z Plenti korzystam już półtora roku i nigdy nie miałem żadnych problemów ze strony obsługi. Sprzęt zawsze przychodził sprawny. Możliwość wynajmu sprzętu jest cudowna, ponieważ możemy wynająć go zarówn... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Sähkölaitteiden vuokraus

Yrityksen kirjoittama

Wypożyczaj technologię na żądanie. Plenti jest aplikacją dla Ciebie jeśli wybierasz szybki, łatwy i bezpieczny dostęp do elektroniki użytkowej. Zamawiasz i oddajesz kiedy chcesz.

Yhteystiedot

Kaikki arvostelut

44 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Z Plenti.app korzystam od ponad roku

Z Plenti.app korzystam od ponad roku, tak więc przyszedł czas, abym wyraził swoje najszczersze podziękowania dla firmy Plenti oraz dla Obsługi Klienta, a w szczególności dla Pani Oli. Doświadczając wielu pozytywnych interakcji z Panią Olą, mogę śmiało stwierdzić, że jest ona profesjonalną i uprzejmą osobą, która zawsze służy pomocą i rozwiązuje wszelkie problemy klientów z uśmiechem na twarzy. Jej zaangażowanie i troskliwość sprawiają, że korzystanie z usług firmy Plenti jest niezwykle przyjemne i bezproblemowe. Gorąco polecam tę firmę i Panią Olę wszystkim, którzy cenią sobie wysoką jakość obsługi klienta. Dziękuję za wyjątkowe doświadczenia z wynajmu!

4. huhtikuuta 2024

Cześć Mikołaj,
Dziękujemy za miłe słowa! 💙

Cieszymy się, że byliśmy w stanie sprostać Twoim oczekiwaniom. Twój feedback motywuje nas do dalszego doskonalenia naszych usług 🤗🚀

Zdecydowanie polecam!

Prosta i intuicyjna aplikacja, ekspresowe realizacje zamówień, niezawodny sprzęt oraz bardzo miła, życzliwa i pomocna z każdym problemem obsługa klienta, którą bardzo serdecznie pozdrawiam.
Korzystam z usług Plenti z czystą przyjemnością.

4. huhtikuuta 2024

Cześć Bartek,
dziękujemy za podzielenie się opinią i docenienie zespołu obsługi klienta 😊

Już nie możemy się doczekać naszej kolejnej wspólnej przygody! 🚀

Bardzo fajna sprawa

Bardzo fajna sprawa. Szybka dostawa, kontakt z firmą bardzo dobry. Polecam 😊

15. helmikuuta 2024

Cześć Dorota,
Dziękujemy za miłe słowa! 💙

Cieszymy się, że byliśmy w stanie sprostać Twoim oczekiwaniom. Twój pozytywny feedback motywuje nas do dalszego doskonalenia naszych usług. 🤗

Zapraszamy oczywiście do kolejnych testów! 🚀

Saanut 5/5 tähteä

Szyba odpowiedź i rozwiązanie problemu…

Szyba odpowiedź i rozwiązanie problemu , dostałem nowy kod rabatowy polecam

2. huhtikuuta 2024

Cześć Filip,

Dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek i podzielenie się opinią 💙
Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów 😊 🚀

Bardzo polecam

Bardzo polecam! Można sprawdzić sobie sprzęt na własnych warunkach przed jego kupnem, to najlepszy sposób żeby nie wydawać niepotrzebnie pieniędzy bez sensu a więc to sposób na oszczędność!

27. maaliskuuta 2024

Cześć Marek,
dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią 🚀

Cieszymy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania 😊

Oczywiście zapraszamy do kolejnych testów! 💙

Rewelacyjna strona

Rewelacyjna strona, super intuicyjna aplikacja, bardzo fajna załoga wsparcia, na pewno dowiecie się wszystkiego jeśli macie wątpliwości.
Wynajem bardzo fajny jak i przystępny cenowo.
Sprzęt praktycznie jak nowy z fabryki także nic dodać nic ująć.
Na pewno będę was polecać.

25. maaliskuuta 2024

Cześć,
dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę. Dziękujemy również za docenienie naszej Obsługi Klienta. 🤩

Cieszmy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania i mogłeś przetestować interesujący Cię sprzęt 😊

Zapraszamy do kolejnych wynajmów i mamy nadzieję, że kolejny sprzęt będzie odpowiadał Twoim potrzebom 😊🚀

Super wszystko

Super wszystko, polecam

15. maaliskuuta 2024

Cześć Aneta,
Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszej usługi 😊💙

Polecam wszystko na czas

Polecam wszystko na czas

1. maaliskuuta 2024

Cześć Tobiasz,
Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią i okazane nam zaufanie 😊

Oczywiście zapraszamy do kolejnych wypożyczeń 💙

Dobrze szybko konkretnie

Kolejny wynajem z bardzo dobrą opinią. Obsługa klienta - zawsze pomocna i kompetentna, oferta bardzo spoko. Dostawa szybka, bezproblemowa. Odbiór podobnie. Dla mnie świetnie - zarówno jeśli chodzi o krotkoterminowy najem testowy jak i na dłuższe terminy.
Polecam. :)

21. maaliskuuta 2024

Cześć Magdalena,
Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię i docenienie naszego Działu Obsługi 💙 🤩
Cieszmy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania 😊

Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów 🚀

Szybki czas przemiły dział obsługi

Szybki czas przemiły dział obsługi

18. maaliskuuta 2024

Cześć,
Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią i docenienie naszego Działu Obsługi. 😊💙

Zapraszamy oczywiście do kolejnych udanych wynajmów 🚀

Saanut 5/5 tähteä

Korzystam od dwóch lat i chyba tak zostanie

Na Plenti natknąłem się kiedy chciałem przetestować nowego iPhone'a. Funkcjonował jeszcze wtedy system wynajmu na dni. Opcja wynajmu na tydzień - rewelacja! Wiem ile płacę, a tydzień to wystarczający okres żeby pobawić się nowinką technologiczną. Głównie korzystam z krótkich wynajmów w okresie wakacyjnym (kamerki, dron, hulajnoga), ale mam też jeden sprzęt w opcji 12-miesięcznej. Obsługa klienta na wysokim poziomie, czytelne statusy w aplikacji, wszystko bardzo przemyślane i spójne. Zasłużone 5 gwiazdek!

6. maaliskuuta 2024

Cześć Wojciech,
Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią! Niezmiernie miło jest nam czytać takie słowa 😊💙

Czekamy więc na kolejną udaną współpracę, gdy będziesz chciał przetestować nowości technologiczne 🚀

Saanut 5/5 tähteä

Fajna opcja na przetestowanie sprzętu

Fajna opcja na przetestowanie sprzętu. Byłam zdziwiona szybkością realizacji zamówienia. Kontakt z działem obsługi przebiegał bezproblemowo, Pani super mi doradziła. Polecam aplikację, można potestować nowości.

12. helmikuuta 2024

Cześć Aleksandra,

Dziękujemy za pozytywną opinię i docenienie naszego Działu Obsługi. Niezmiernie miło jest nam czytać takie słowa 😊💙

Cieszymy się, że byłaś zadowolona z szybkiej dostawy! Jako firma staramy się zapewnić naszym klientom jak najlepszą obsługę, w tym szybkie i sprawnie realizowane dostawy.

Polecam,

Polecam,

super kontakt, wszystko sprawnie:)

12. maaliskuuta 2024

Cześć Marlena,
dziękujemy za podzielenie się opinią 🤩

Cieszmy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania.
Oby kolejne wynajmy, również były tak udane! 🚀

Saanut 5/5 tähteä

Szybko można wypożyczyć sprzęt i potestować. Support pierwsza klasa, serdecznie polecam. Wypożyczałem drona na wakacje, przyjechał do mnie nówka sztuka. :)

8. helmikuuta 2024

Cześć Kamil,
Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię i docenienie naszego Działu Obsługi 💙 🤩
Cieszmy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania 😊

Liczymy, że w niedalekiej przyszłości ponownie uda nam się nawiązać owocną współpracę 🚀

Saanut 5/5 tähteä

Obsługa klienta na duży plus!

Świetny dział supportu, szybka realizacja zleceń, nawet moje dziwne kombinacje spotykały się zazwyczaj z przychylną oceną supportu. Fajna platforma do testowania sprzętu lub korzystania a niekoniecznie kupowania.

5. maaliskuuta 2024

Cześć Karol,
Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią i docenienie naszego Działu Obsługi. Niezmiernie miło jest nam czytać takie słowa 😊💙

Zapraszamy oczywiście do kolejnych udanych wynajmów 🚀

Okulary VR Oculus 2 na miesiąc

Wypożyczyłem okulary VR Ocus 2 na okres wakacyjny miesiąca. Wszystko szybko i sprawnie, bezpłatna przesyłka oraz zwrot. Faktura wystawiona elektronicznie. Jestem zadowolony z pierwszego wypożyczenia i pewnie jeszcze skorzystam.

20. tammikuuta 2024

Cześć Michał,
dziękujemy bardzo za podzielenie się Twoją opinią 🤩

Cieszymy się, że nasza usługa spełnia Twoje oczekiwania 💙😊

So far so good!

I rented few products so far and my experience was great. Customer support is quick, majority of the products were brand new. One thing to improve is the speed of the app. Highly recommended, if you are consumer electronics geek like me :)

9. tammikuuta 2024

Hi,
Thank you for sharing your feedback!🚀

We are constantly trying to develop for our users. Such words motivate us even more to keep working.💙

We are glad that our service met your expectations and you were able to test the equipment you are interested in 😊.

Greetings,
Team Plenti

Podejście do klienta w Plenti

Korzystam z Plenti już od kilku miesięcy i dotychczas problemy z aplikacją miałem głównie przy wynajmie sprzętu. Program się wieszał, kilkukrotnie wymagał wprowadzania tych samych danych. Natomiast w chwili obecnej jestem rozczarowany postawą Plenti gdyż wynająłem produkt na tydzień z chęcią przedłużenia wynajmu na rok. W aplikacji nie było opcji zmiany długości subskrypcji w trakcie najmu tygodniowego. Po tygodniu wynajem przedłużył się na miesiąc pobierając znaczną kwotę z automatu. W trakcie kontaktu otrzymałem informację że nic się nie da z tym zrobić ale z informacji w systemie wynika że przedłużyłem wynajem na rok (w aplikacji miałem informację o wynajmie na miesiąc). Mimo ewidentnego błędu ze strony Plenti nikt nie zaproponował korzystnego dla obu stron rozwiązania problemu. W Plenti wiedzą jak skutecznie tracić klientów. Wiele razy przez błędy aplikacji traciłem czas, ale w chwili obecnej straciłem i czas i pieniądze.

12. joulukuuta 2023

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za przekazanie nam swojej opinii dotyczącej korzystania z aplikacji Plenti oraz doświadczenia z wynajmem sprzętu. Przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie mogłeś doświadczyć.

Zgodnie z informacją w naszym systemie, subskrypcja została automatycznie zmieniona, ponieważ nie podjąłeś decyzji dotyczącej zmiany subskrypcji w trakcie 7-dniowego okresu wynajmu. Wysłaliśmy Ci również wiadomość e-mail, w której informowaliśmy o możliwości wyboru jednej z subskrypcji (1, 3, 6, 12-miesięcznej) lub zwrotu sprzętu po 7 dniach wynajmu. Jeśli nie dokonasz żadnego wyboru, nasz system automatycznie przedłuży wynajem o kolejne 21 dni, a Ty dopłacisz do 1-miesięcznej subskrypcji.

W trakcie rozmowy z naszym konsultantem poinformowałeś, że nie miałeś możliwości dokonania zmiany planu, ponieważ byłeś za granicą. Aby dokonać zmiany subskrypcji na 12-miesięczną, wystarczy wybrać odpowiednią opcję w zamówieniu.

Przepraszamy za wszelkie niejasności w naszej komunikacji i za brak korzystnego dla obu stron rozwiązania problemu. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom jak najlepszą obsługę, dlatego będziemy brać pod uwagę Twoją opinię w celu poprawy naszych usług.

Ponownie przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za wyrażenie swojej opinii.

Z poważaniem,

Saanut 1/5 tähteä

Próbowałem wypożyczyć sprzęt przez…

Próbowałem wypożyczyć sprzęt przez aplikację, ale po podaniu numeru karty, zalogowania się do banku, aplikacja chce zdjęcia dowodu osobistego. Nie da się udzielić dostępu do aparatu jeżeli robisz to przez aplikację. Najgłupszym elementem wsparcia jest instrukcja w aplikacji, jak udzielić dostępu do aparatu logując się przez przeglądarkę. Chcesz się skontaktować z supportem, cofasz się jeden raz i musisz robić wszystko od nowa. Bardzo toporna aplikacja i czuć scamem. Nie polecam.

7. marraskuuta 2023

Cześć Kuba,
dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią.

Przepraszamy za niedogodności związane z procesem weryfikacji, nasz dział IT nad nimi pracuje i już niedługo wszystko wróci do poprawnego funkcjonowania.

W przypadku jakichkolwiek innych problemów z aplikacją, zachęcamy do kontaktu z naszą Obsługą Klienta, która jest zawsze gotowa do pomocy i udzielenia dodatkowych informacji 🤝

Mamy nadzieję, że mimo tych trudności nadal widzisz zalety wynajmu z Plenti 🚀

Saanut 2/5 tähteä

Pobrana opłata pomimo zwrótu

Hej, wypożyczyłem okulary VR na okres próbny i pomimo zwrotu została mi pobrana opłata za kolejny okres. Od równych dwóch tygodni próbuję odzyskać te pieniądze wymieniając kolejne wiadomości z supportem, gdzie już 3 razy odpisywano mi, że zlecono wypłatę, ale pieniędzy ciągle nie ma. Okres próbny? Dzięki - nie polecam.

Edit: Tak, potwierdzam, trwało to tylko od 26.09 do 04.10.

2. lokakuuta 2023

Cześć Michał,
dziękujemy za opinię.

Chcielibyśmy jednak sprostować Twój komentarz. Sytuacja o której wspominasz została załatwiona i potwierdziłeś w konwersacji z naszym Działem Obsługi, zaksięgowanie środków na koncie bankowym.
Przykro nam, że zdarzyła się taka sytuacja, jednak pragniemy doprecyzować, że niestety na czas księgowania środków między bankami nie mamy wpływu.
Rozumiemy, że sytuacja ta wywołała u Ciebie zdenerwowanie, za co przepraszamy i oczywiście dołożymy wszelkich starań aby uniknąć podobnych w przyszłości i jeszcze szybciej na nie reagować.
Stale się rozwijamy i udoskonalamy naszą usługę, aby zapewnić jak najlepsze doznania naszym Klientom. Rozumiemy, skąd mogło wynikać Twoje niezadowolenie, za co przepraszamy.

Mamy nadzieję, że mimo to nadal widzisz zalety wynajmu w Plenti i dasz nam jeszcze szansę 😊

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin