Plenti Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jestem bardzo zadowolona z całego procesu. Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo – od złożenia zamówienia po dostawę. Świetny kontakt z obsługą klienta, szybka realizacja oraz profesjonalne pod... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Wynająłem sprzęt który dotarł niekompletny i w opakowaniu noszącym ślady wcześniejszego otwierania. Gdy zgłosiłem brak akcesoriów, firma obciążyła mnie kwotą ponad dwukrotnie wyższą niż ich rzeczywist... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mam za sobą już 5 wynajmów. Z perspektywy obsługi - wszystko w porządku, bez zastrzeżeń. Ale moim zdaniem wartość usługi, którą świadczy Plenti leży gdzie indziej. Chodzi o możliwość spróbowania drogi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Z Plenti korzystam już półtora roku i nigdy nie miałem żadnych problemów ze strony obsługi. Sprzęt zawsze przychodził sprawny. Możliwość wynajmu sprzętu jest cudowna, ponieważ możemy wynająć go zarówn... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Sähkölaitteiden vuokraus

Yrityksen kirjoittama

Wypożyczaj technologię na żądanie. Plenti jest aplikacją dla Ciebie jeśli wybierasz szybki, łatwy i bezpieczny dostęp do elektroniki użytkowej. Zamawiasz i oddajesz kiedy chcesz.

Yhteystiedot

Kaikki arvostelut

44 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Testowałem w firmie i jest to super…

Testowałem w firmie i jest to super rozwiązanie. Teraz zamawiam dla siebie - potrzebujesz konsoli na miesiąc? Zero problemu. Można potestować dużo sprzętów. Dla mnie bomba!

10. joulukuuta 2024

Cześć Dawid,
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! 🚀

Cieszymy się, że koncept Plenti spotkał się z Twoim uznaniem! 💙
Zapraszamy do kolejnych wynajmów 😊

Saanut 5/5 tähteä

Super apka do sprawdzania urządzeń…

Super apka do sprawdzania urządzeń przed zakupem

2. tammikuuta 2025

Cześć,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią 💙

Cieszymy się, że mogłeś przetestować interesujący Cię sprzęt 😊
Zapraszamy oczywiście do kolejnych wypożyczeń!

Saanut 5/5 tähteä

Wypozyczylem quest 2 br i nintendo…

Wypozyczylem quest 2 br i nintendo wrazenia niesamowite polecam

8. elokuuta 2024

dziękujemy za 5 gwiazdek i polecenie! 💙
Cieszymy się, że sprzęt spełnił Twoje oczekiwania!

Zapraszamy do kolejnych wynajmów 😊

Sprzęt, który nie istnieje

Wypożyczyłam sprzęt, który mnie interesował. Po prawie tygodniu oczekiwania otrzymałam maila, że tego sprzętu nie ma i zaproponowano mi inne, które oczywiście nie pasują do tego wybranego przeze mnie.
Finalnie zostałam bez produktu, który chciałam wynająć. Kiepskie rozwiązanie, że firma oferuje sprzęt na wynajęcie, którego wcale nie ma na stanie 🤡 Już więcej nie skorzystam.

23. joulukuuta 2024

Cześć Gosia,
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności, które Cię spotkały, i rozumiemy Twoją frustrację związaną z tą sytuacją.

Niestety jesteśmy uzależnieni od dostępności rynkowej i dostawców. Zaproponowaliśmy w tym przypadku alternatywny model, który mogliśmy możliwie szybko dostarczyć do Ciebie. Zawsze staramy się znaleźć rozwiązanie, które usatysfakcjonuje klienta.
Chcemy podkreślić, że zależy nam na dobrej współpracy i zadowoleniu naszych klientów, dlatego jeśli masz wątpliwości co do tej sytuacji, prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi.

Dziękujemy za wyrażenie swoich uwag.

Puste obietnice

Zamówienie z 12 grudnia miało zostać zrealizowane w ciągu 7 dni. W dniu 17 grudnia postanowiłem przypomnieć o sobie, ponieważ zależało mi na otrzymaniu sprzętu przed świętami. Pani zapewniła, że paczka zostanie wysłana następnego dnia, ponieważ obecnie weryfikują zwróconą sztukę.

19 grudnia ponownie przypomniałem o moim zamówieniu. Otrzymałem informację, że kierownica jest sprowadzana od dostawcy i mam się cieszyć, bo dostanę nową. Obiecano, że dotrze następnego dnia, czyli w sobotę.

Dziś, 23 grudnia, otrzymałem informację, że kierownica od „dostawcy” okazała się wadliwa, i zaproponowano mi inną. Dobrze, że to sprawdziłem, bo do zamówienia z grą na PS5 Pani proponowała mi kierownicę do Xboxa (sic!). Po raz kolejny obiecano, że kierownica zostanie wysłana dzisiaj. Jednak, pisząc ten komentarz o godzinie 17:00, nie otrzymałem żadnego listu przewozowego i jestem przekonany, że przed świętami sprzętu nie dostanę.

Polecam zamawiać w lipcu, jeśli ktoś chce coś otrzymać od nich na święta. Szczególnie irytująca jest ich praktyka składania optymistycznych obietnic, które nie są dotrzymywane. Gdybym wcześniej wiedział, że istnieje ryzyko opóźnienia, miałbym szansę kupić sprzęt u innego dostawcy. Zamiast tego dostaję puste obietnice, co jest najbardziej frustrujące.

23. joulukuuta 2024

Cześć,
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności, które Cię spotkały. Niestety jesteśmy uzależnieni od dostępności rynkowej oraz dostawców i rzeczywiście, w czasie przedświątecznym czas realizacji zamówień może być nieco wydłużony, jednak dokładaliśmy wszelkich starań, aby paczka wyszła w najbliższym możliwym momencie (rano 24.12).

Dla naszej firmy najważniejsze jest zadowolenie klienta, dlatego też chcemy zapewnić Ci jak najlepsze doświadczenie związane z naszymi usługami

Mamy więc nadzieję, że mimo wszystko dasz nam jeszcze szansę. 😊
Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, jesteśmy do Twojej dyspozycji

Prosta,szybka aplikacja.Super ceny…

Prosta,szybka aplikacja.Super ceny wynajmu to się opłaca.

27. marraskuuta 2024

Cześć Damian,
dziękujemy za opinię!

Cieszymy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania i liczymy na kolejną udaną współpracę w przyszłości 🚀

Zespół Plenti 💙

Wszystko super

8. marraskuuta 2024

Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią 💙

Świetna app

Świetna app wynajem to było to czego szukałem

10. tammikuuta 2024

Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią 💙

Wynajem szybki i prosty
Zamówienie i zwrot bezproblemowy
Testowałem kierownicę i fotel ze stelażem, na pewno coś jeszcze wypożyczę 😁

23. lokakuuta 2024

Cześć Michał,
Dziękujemy za podzielenie się opinią 💙

Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów i testowania sprzętu 😊

Super apka

Super apka, polecam każdemu

26. kesäkuuta 2024

Cześć Mateusz,
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! 🚀

Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszego serwisu i liczymy na kolejne udane wynajmy 😊

Zespół Plenti 💙

doskonała obsługa

doskonała obsługa. profesjonaliści w swojej dziedzinie. warunki wynajmu są bardzo dobre. Polecam to.

17. lokakuuta 2024

Cześć Andrei,
Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i te miłe słowa! 💙 🚀

Mamy nadzieje, że w niedalekiej przyszłości uda się nam ponownie nawiązać owocną współpracę 😊

Saanut 5/5 tähteä

Jak najbardziej na plus!!

Czytałem negatywne opinie i nie rozumiem naprawdę...
Moją weryfikację zrobiłem w pracy na przerwie i w ciągu tejże przerwy zostałem zweryfikowany pozytywnie. Mam konto z wpływami i kaucji nie mam żadnej. Od ręki dostałem Apple Watch ultra 2 na 12 miesięcy. Czekam jeszcze na dostawę, wszystko robiłem dzień przed pisaniem tej opinii. Cena uczciwa i możliwość wykupu. Ja jestem póki co zadowolony. Oby się sprawdziło 💪🏻

Edit: zegarek przyszedł w stanie idealnym i z szkłem hartowanym (albo to folia w co wątpię ;p) 😍 w ciągu niecałych dwóch dni od zamówienia. Sprawdza się idealnie i każdemu polecam aby skorzystał z usług Plenti 🥰

9. lokakuuta 2024

Cześć Mateusz,
Dziękujemy - niezmiernie miło nam czytać taką opinię 💙

Mamy nadzieję, że zegarek będzie dobrze służył! 😊🚀

Super polecam wynajem

Super polecam wynajem

18. syyskuuta 2024

Cześć Agnieszka,

Dziękujemy za podzielenie się opinią.
Jest nam niezwykle miło czytać takie słowa 💙

Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów. 😊

Saanut 3/5 tähteä

Wynajem ok

Wynajem ok, nawet sprawnie poszło.
Firma wymaga by sprzęt wrócił naładowany a tymczasem sama wysyła rozładowany towar. Więc swoje pierwsze godziny zmarnowałem na ładowanie

4. syyskuuta 2024

Dziękujemy za opinię 😊
Ciągle dokładamy wszelkich starań, aby sprzęt wysyłany do naszych Klientów był w jak najlepszym stanie. Mamy nadzieję, że przy kolejnym wynajmie doznania będą tylko coraz lepsze! 🚀

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka. Sprzęt wygladał jak nowy. Bezproblemowy kontakt.

6. joulukuuta 2023

Cześć Marcin,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią 🚀

Cieszymy się, że nasza aplikacji spełniła Twoje oczekiwania 💙

Ostrzegam

Ostrzegam - firma widmo. Zamówienie opłacone 3 dni temu, towar rzekomo na stanie i nagle sie okazuje, że 3 dzień czekają na kuriera inPost aby odebrał "ponad sto przesyłek" 😂
Najpewniej albo nie mają towaru, za który zapłaciłem albo nie płacą InPostowi, więc im zablokowano obsługę paczek.
Pieniądze ode mnie jednak wzięli 😳

12. elokuuta 2024

Cześć Łukasz,

Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Jednak chcielibyśmy podkreślić, że nie mamy wpływu na działanie firm kurierskich. Korzystamy z najpopularniejszych firm kurierskich działających na terenie Polski. Niestety sytuację wydłużenia dostawy, zniszczenia czy zgubienia paczki zdarzają sie w każdej firmie. Zawsze też staramy się pomóc rozwiązać tego typu sytuacje, jeśli się pojawią.

Jeśli produktu nie posiadamy, to taka informacja znajduje się na karcie produktu (informacja o wydłużonym czasie dostawy). Nic nie ukrywamy przed naszymi klientami i jeśli chcesz, zawsze może się zgłosić z prośbą o anulowanie zamówienia do naszego Działu Obsługi, a my dokonamy zwrotu płatności.

Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie.

wszystko super

10. elokuuta 2024

Dziękujemy za opinię! 😊

Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie. Zapraszamy do kolejnych wynajmów!

Saanut 5/5 tähteä

Weryfikacja i wysyłka sprzętu…

Weryfikacja i wysyłka sprzętu przebiegła szybko i bezproblemowo. Same urządzenie było w dobrym stanie i korzystało się przyjemnie. Proces zwrotu również był prosty i szybki. Ogólnie polecam.

2. elokuuta 2024

Cześć Robert,
Dziękujemy za opinię.
Cieszymy się, że weryfikacja i wysyłka sprzętu przebiegły sprawnie! 😊
Dziękujemy za rekomendację! 💙

Pozdrawiamy

Wynajmowałem sprzęt do gamingu

Wynajmowałem sprzęt do gamingu, i jestem bardzo zadowolony że mogę spróbować wiele rzeczy i w dostępnej cenie.

10. toukokuuta 2024

Cześć Anton,

Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że byłeś zadowolony z wynajmu sprzętu! 🎮
To świetne, że możesz spróbować wielu rzeczy bez konieczności inwestowania dużych kwot. Mamy nadzieję, że dalsza zabawa będzie równie satysfakcjonująca! 💻✨🎉

Pozdrawiamy

Błyskawiczna dostawa

Błyskawiczna dostawa, bezproblemowa weryfikacja, sprzęt w idealnym stanie. Polecam

25. heinäkuuta 2024

Cześć Sylwia,
dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią! 💙

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin