Jestem bardzo zadowolona z całego procesu. Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo – od złożenia zamówienia po dostawę. Świetny kontakt z obsługą klienta, szybka realizacja oraz profesjonalne pod... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wynająłem sprzęt który dotarł niekompletny i w opakowaniu noszącym ślady wcześniejszego otwierania. Gdy zgłosiłem brak akcesoriów, firma obciążyła mnie kwotą ponad dwukrotnie wyższą niż ich rzeczywist... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mam za sobą już 5 wynajmów. Z perspektywy obsługi - wszystko w porządku, bez zastrzeżeń. Ale moim zdaniem wartość usługi, którą świadczy Plenti leży gdzie indziej. Chodzi o możliwość spróbowania drogi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Z Plenti korzystam już półtora roku i nigdy nie miałem żadnych problemów ze strony obsługi. Sprzęt zawsze przychodził sprawny. Możliwość wynajmu sprzętu jest cudowna, ponieważ możemy wynająć go zarówn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wypożyczaj technologię na żądanie. Plenti jest aplikacją dla Ciebie jeśli wybierasz szybki, łatwy i bezpieczny dostęp do elektroniki użytkowej. Zamawiasz i oddajesz kiedy chcesz.
Puola
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Pożyczyłem już cztery rzeczy z Plenti i postanowiłem w końcu napisać opinię. Moje doświadczenie jest pozytywne. Każdy jeden wynajem odbył się bezproblemowo, dwa razy dostałem nowy ofoliowany sprzęt. Przed wynajmem radzę zwrócić uwagę na czas wysyłki produktu podany w dniach roboczych, bo ja raz nie spojrzałem , że 4dni trwa wysyłka i siedziałem obrażony bo pierwsze zamówienie wysłali w 24h. Dopiero na 4 dzień zadzwoniłem do Plenti i okazało się że to moje niedopatrzenie. Co do wysyłki w każdym jednym razie była dostarczona na czas. Obecnie po ponad roku korzystania z Plenti straciłem kompletnie ochotę na kupowanie samemu drogiego sprzętu. Jedyne co bym zmienił to ceny za wynajem laptopów/komputera :)

Vastaus yritykseltä Plenti
I place an order, only to discover that what they offer on the website is out of stock. So why do they even offer it?
Verification takes several hours, using a bank and ID.
For someone ordering just one item, it might work fine, but for someone who's pressed for time, this site isn't worth considering.

Vastaus yritykseltä Plenti
Mam wrażenie że firma działa coraz mniej sprawnie. Każde kolejne zamówienie kończy się większym opóźnieniem bez żadnej informacji dlaczego jak i po co. Obecnie po zamówieniu czekam bez absolutnie żadnej informacji na sprzęt z opóźnieniem z wiszącym statusem. Aplikacja jak i cały portal sugeruje że „wynajmij na krótko, dostawa jak najszybciej”, a w rzeczywistości to tylko mylne wrażenie poprzez brak jasnych informacji i braku konsekwencji trzymania się chociaż terminów wskazanych gdzieś głęboko w sekcji Pomoc.

Vastaus yritykseltä Plenti
Szybko i sprawnie odpisują. Wysyłka jest też naprawdę szybka tylko trzeba trochę poczekać na weryfikację!

Vastaus yritykseltä Plenti
Wypożyczyłem gogle VR i oceniam bardzo dobrze wynajem. Bardzo szybka i dobra obsluga klienta. Wiadomo długoterminowo nieopłacalne ale żeby coś wypróbować to super

Vastaus yritykseltä Plenti
Bardzo żałuję, że muszę wystawić taką ocenę, ale inaczej się nie da. Minęły trzy tygodnie (!!!) od momentu, gdy zamówiłam telewizor w Plenti. Na stronie produktu wyraźnie napisano „do 7 dni roboczych”. Nigdzie, NIGDZIE na stronie nie ma informacji, że jest to orientacyjny czas oczekiwania i mogą wystąpić opóźnienia (TRZY TYGODNIE!!!). Dzwoniłam i pisałam do obsługi klienta, pytałam, ile jeszcze mniej więcej trzeba czekać i dlaczego podana jest informacja o 7 dniach, skoro to nieprawda – za każdym razem otrzymywałam tę samą odpowiedź: „nie wiemy, czekamy na odpowiedź od dostawcy”. O takich dużych opóźnieniach trzeba informować i ostrzegać z wyprzedzeniem.

Vastaus yritykseltä Plenti
To ze jestem bardzo szczwsliwy

Oszustwo na wykupie !200%
Po 12 mieś. Wynajmu Roborock S8 zaplacilem juz 4452zl! Chcąc wykupić oczekiwałem kwoty do 2k. UWAGA! Zobaczyłem propozycje tyle co za Robotocka s10 5.200sl!!! Przebitka 200% na zakupie produktu! BEZCZELNOŚĆ, wystrzegajcie sie!
Nie jesteście transparentni, nie było nigdzie informacji jaka bedzie kwota wykupu, wiem bo szukałem jej parę razy w apce. Oszustwo, zakrywacie kosztami firmy, co mnie to obchodzi jakie macie koszta, kradniecie od ludzi. To nie koszty tylko chęć zysku 2x sprzedam 1 sprzęt za te sama cene - o jakie sprytne i ponownie bezczelne. Niepowodzenia jeszcze raz!

Vastaus yritykseltä Plenti
Plenti to jakiś żart-córki konto zablokowane gdzie niby nie przeszła poprawnej weryfikacji,a sama sobie córka zdjęcie robiła,a ja mam negatywną weryfikację
Śmiech na sali-odradzam,jak tak robią to wątpię,ze ktokolwiek dostaje

Duży wybór
Dobre ceny
Możliwoś dobrania odpowiedniego czasu wynajmu

Vastaus yritykseltä Plenti
Bardzo fajna aplikacja do wynajmu szybko i sprawnie sprzęt zgodny z opisem ceny przystępne. Polecam!

Vastaus yritykseltä Plenti
Polecam serdecznie, wszystko sprawnie;)

Vastaus yritykseltä Plenti
Posiadam kilka usług place terminowo i zostałem zablokowany

Vastaus yritykseltä Plenti
Wynająłem google VR dodatkowo z kablem USB 3.0, czas realizacji 1-2dni, po czterech dniach 0 zmian w zamówieniu, musiałem sam napisać do supportu. Okazało się, że kabel USB nie jest dostępny, mimo że był do wyboru za dopłatą. Zależało mi, żebym dostał VR przed weekendem, Pani z supportu proponowała, żebym wynajął bez kabla to duża szansa, że kurier zdąży dostarczyć google przed weekendem. Tylko nie widzi mi się dokupować specjalnie kabla za około 200zł. Kolejnym minusem jest to, że jeżeli chcesz usunąć kartę płatniczą podpięta to musisz pisać o to do supportu :|