Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Beställde kanalplast i helgen på nätet. Ringde kundtjänst på måndagen och fick prata med Theo B. Han var väldigt service minded, vänlig och hjälpsam. Han hjälpte mig komplettera min order så jag... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snabbt svar vid kontakt med kundtjänst, både på mail och telefon, inför beställning och god service. Leveransen gick fort. Det enda jag har att klaga på är emballaget: det är ett smärre mirakel... Näytä lisää

1. Polyeteenin ja muovilevyjen toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Tillverkare och försäljning av kanal- och korrugerade plasttak.

3,3

1 tähti

On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Kvalitet har tyvärr blivit dålig med…

Kvalitet har tyvärr blivit dålig med åren, beställde exakt samma tak 2020, topp kvalitet och allt fungerade fint. Nu kom det fram misshandlat av leverantören, en kartong skruvar saknades så vi fick komplettera själva, kundtjänst vet om det men ingen kompensation för de. Nu har den tunna ytan börjat lossna efter 1,5 vecka, otroligt synd.

21. toukokuuta 2026

Hej Maria!
Vi vill gärna veta mer om ert ärende och såklart hjälpa er. Skicka ett mejl till oss på kundtjanst@plastexperten.se med ert ordernummer och mer information

Hälsningar Plastexperten

Supreme plasttak

Beställde Supreme plasttak i den längd jag ville ha och det blev precis som jag hade hoppats på 👍

15. toukokuuta 2026

Hej Roger!
Tack för er fina recension!

Hälsningar Plastexperten

Saanut 1/5 tähteä

Dåligt förpackat och lång leveranstd

Beställt plastskivor i standardmått 26 juni. Leveranstid 5-8 dagar. När leveransen inte kom kontaktades plastexperten som skulle kolla och återkomma samma dag. Återkom inte, vi ringde dagen efter. Leveransen skulle då finnas i Norrköping. Då ingen leverans kommmit efter 1 vecka togs åter kontakt med plastexperten. Ingen info om att vi hört av oss tidigare men skulle kolla och återkomma. Åter vi som ringde dagen efter - paketet borta. Ska eftersökas och återkomma. 1 vecka senare ringer vi för att höra vad som hänt och får besked att de levererar nya skivor. Ny väntan. Den här gången hörde transportföretaget av sig 4 augusti och meddelade att de skulle komma med skivorna 1 vecka senare. Leverans skedde 7 augusti. skyddsplasten var inte vacker men ingen möjlighet fanns att kontrollera närmare den dagen.
När vi tar av skyddsplasten 1 vecka
senare är det 3 fula repor i plastglasen. Vi kunde inte kontrollera glasen tidigare så vi får stå vårt kast.
Glasen var stora och borde ha packeterats med någon form av skydd runt men endast pappskivor runt kant på två sidor och ett mjukt tunt plastskynke, typ byggplast runt som hölls ihop av en bit tejp. Utöver bara klisterplasten som sitter på glasen. Mycket dåligt med andra ord. Borde haft träram runt eller åtminstone bubbelplast då det är välkänt att leveransföretag inte alltid är aktsamma om varor. Kan inte rekommendera företaget och kommer själva inte heller handla av dem igen.

7. elokuuta 2025

Ansvarsfraskrivelse

Platene levert med skade. Plastexperten svarte ikke på første eller andre henvendelse. På tredje purring avviste de alt ansvar de hadde fordi jeg senere hadde montert den skadde platen I påvente av ny. Ettersom det tok dem flere uker å bare svare på henvendelsen, mener jeg det var et logisk valg.
De har valgt å holde seg til sitt ene svar der de blankt nekter ansvar av denne grunnen ene og alene.

21. toukokuuta 2025

Unternehmen Empfehlenswert

Die Kommunikation, sowie die Abwicklung der von mir gekauften Platten " Supreme" hat von Anfang bis Ende toll funktioniert. Die Ware ist gestern mit der Spedition bei mir angekommen, und alles sieht soweit aus wie beschrieben.
Meine Erwartungen wurden voll erfüllt. Platten mit genauem Längenzuschnitt erhalten. Denke auch die Stabilität ist gegeben.
Vielen Dank:)

21. toukokuuta 2025

Plastexperten: Kanalplast.

Beställde kanalplast i helgen på nätet. Ringde kundtjänst på
Han hjälpte mig komplettera min order så jag fick rätt grejer. Han fixar också så allt samfraktas.
Väntar nu på varorna och hoppas att dem har samma höga kvalitet som servicen på deras kundtjänst.

29. huhtikuuta 2025

Nöjd kund

Leveransen gick fort. Det enda jag har att klaga på är emballaget: det är ett smärre mirakel att godset inte skadats vid leverans då lite plastfolie och en kartongbit i vardera ände var det enda som använts.

Men i övrigt är jag mycket nöjd!

4. huhtikuuta 2025

Felsågade längder

Felsågade längder. Byggpersonal stod och skulle packa upp lasten och få ihop stommen när de efter 2 timmar ej kunde bygga pga felsågad trästomme.( för korta) Vid kontakt med säljare intygade han att detta är inte första gången det sker. Mätt fel på 2400 och 2040. De körde ner nya och tog tillbaks de felaktigare. MEN VILLE EJ ERSÄTTA FÖR BYGGTID SOM JAG MÅSTE BETALA! Bygget fick skjutas upp pga killarna hade jobb nästa dag. Granne frågade varför det behövs 120 cm breda träpelare till ett plasttak som väger 5 kg???

27. helmikuuta 2025

Hej Marja,

Tack för din insändare. Du köpte en färdigkapad limträstomme med tillhörande plasttak. Vid kapningen av limträstommen uppstod en felmätning, vilket resulterade i att några limträdelar fick fel mått.

Vi levererar årligen tusentals tak och många limträstommar, och även om vi har höga kvalitetskrav kan enstaka felkapningar tyvärr inträffa. När du kontaktade oss på förmiddagen agerade vi omgående och levererade nya delar redan tidig eftermiddag samma dag. Under tiden hade hantverkarna möjlighet att montera övriga delar av konstruktionen.

Vi strävar alltid efter att lösa eventuella problem snabbt och på ett kundorienterat sätt. Hälsningar Plastexperten

Saanut 5/5 tähteä

Mycket fint plasttak och utmärkt…

Mycket fint plasttak och utmärkt kundkontakt och support.
Detta är ett företag som bryr sig om kunderna.

9. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Plastexperten

Tack Chris, vi uppskattar din insändare, då vi har över 50000 positiva leveranser som inte ges uttryck för i dessa sammanhang:).

Saanut 1/5 tähteä

företag med absolut noll logistik…

företag med absolut noll logistik
gör en lång historia kort

beställde 4 st opalfärgade 10 mm kanalplast tak längd 3500 mm.

1 fel adress i leverans order till speditör.
2 företaget levererade fel produkt genomskinligt kanalplast tak vilket upptäcktes när kapning skett och skydds plast avlägsnats.

3 efter lång korrespondens med hot om att betala ny leverans och retur transport efter konsultation med konsumentombudsman kom vi framåt.

4 ny leverans nu rätt produkt men fel längd 3000 mm

bygger om mitt veranda tak eftersom jag vill ha tak före nyår

har nu krävt kreditering på differens mellan min beställning och vad de levererat
jag har mao ej fått vad jag beställt och verifierat i tidigare beställnings underlag

denna brist på logistik förefaller vara mer regel än undantag om jag ser tidigare inlägg i trust pilot.
tyvärr efter min beställning

16. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Efter att ha läst en hel del negativa…

Efter att ha läst en hel del negativa recensioner så beställde vi ett tak av typen Supreme lite på chans. Leverans på utsatt tid och inga problem. Rätt tak och rätt mängd skruv. Stabilt och gediget, väldigt enkelt att montera. Vi är supernöjda.

20. heinäkuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Leveranstid ok.

Leveranstid ok.
Beställt Plasttak skivor som kallas "Supreme", känns väldigt tunna, ska vara lång hållbarhet enligt annons.
tål verkligen dessa snölast??
Har c-c 55cm mellan reglarna.
De saluförs med en pb på taket, vilseledande annons.
Monterar man enligt beskrivning räcker inte skruvarna.
Har begärt kompletterande skruv
men inget svar, dåligt.
Mycket tveksamt köp känns det.

3. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Fick fel sorts tak levererat

Fick fel sorts tak levererat. Snickare kom när vi inte var hemma så nu sitter det fel tak på uterummet. Går ej att få kontakt med kundtjänst då numret en fungerar.
Med vänlig hälsning, Anna Åkerlund

22. lokakuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Levererade på utsatt tid, bra återkoppling

Levererade på utsatt tid och ringde i god tid innan precis som jag hade angett i beställningen. Supertrevlig och hjälpsam kvinnlig chaufför som lyckades trixa in lastbilen in på gården trots att det är på en skogsväg uppe på ett berg. Allt var med och oskadat

31. elokuuta 2023

Fulgte manualen til kanalplast 16mm

Fulgte manualen til kanalplast 16mm. Skydd folien skulle beholdes helt til platen var montert, men var da umulig å fjerne. Kundeservice skiver at det et pga at de et utsatt for sollys………….

28. kesäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin