Jeg var en skeptisk første gang køber hos dem, men var positivt overrasket hvor hurtig de leverede planter og hvor godt beskyttet indpakning var. Også små søde terrakotta krukker planter var i, var e... Näytä lisää
Dejlig oplevelse For et par uger siden købte jeg 3 forskelllige duftgeranium. De blev sendt med PostNord og var godt pakket ind, og ankom helt perfekte. Alt levede op til håb og forventninger. Nu n... Näytä lisää
Særligt med en butik: - med planter af så stor variation - med fin og god kvalitet - hurtig behandling af bestilling - God vejledning i butikken Tak
Fantastisk hjemmeside med så godt udvalg, alt var pakket rigtig godt ind og ankom super hurtigt🤩 Kommer absolut til, at bestille igen!
Plant københavn er et håndplukket univers af alt det bedste tilbehør til dine planter. Her finder du smukke krukker, vandkander, jord, værktøj og meget mere til dig og dine planter.
Jægersborggade 27, 2200, København N, Tanska
- + 4553380938
- info@plantkbh.dk
- plantkbh.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Hurtig og perfekt levering
Hurtig og perfekt levering. Og så får man et håndskrevet personligt kort fra Maja - det gør da lige lidt ekstra 🙂🙂
Det var god og virkelig hurtig service
Det var god og virkelig hurtig service. Jeg havde pakken dagen efter. Der var oven i købet en vejledning med, ud over det der stod på flasken i forvejen.

Hurtig respons og levering
Web butikken svarer hurtigt og leveringen gik upåklageligt. Jeg er godt tilfreds.

Vastaus yritykseltä Plant København
Mega flotte varer og hurtig ekspedition…
Mega flotte varer og hurtig ekspedition - tip top👍😊👍
Varen er 100% som forventet og ankom…
Varen er 100% som forventet og ankom super hurtigt og pakket ekstra godt ind. Desuden fandt jeg i kassen et sødt lille kort med et tak for købet, det gik rent ind 😁 så jeg vil anbefale folk at handle her.

Hyggelig butik og fine ting i Plant København
Jeg er glad for Plant København! Jeg har hovedsageligt købt tilbehør til mine planter hos dem, men jeg har også en enkelt lille plante derfra, og i den forbindelse oplevede jeg at få god vejledning og kundeservice. Søde mennesker i den hyggelige butik og altid en god oplevelse. Levering går hurtigt!

Super hurtig levering
Super hurtig levering, solidt og sikkert pakket og med et sødt, personligt kort indeni :-)

Vastaus yritykseltä Plant København
Elskede den lille personlige note der…
Elskede den lille personlige note der kom med pakken.

Altid en fornøjelse at bestille fra Plant Kbh
Det er altid en fornøjelse at bestille fra Plant København. Lækre produkter, der ankommer lynhurtigt, og altid med en håndskrevet hilsen i. Min yndlings planteforretning.

Vastaus yritykseltä Plant København
Hvor jeg før var tilfreds, er jeg nu skuffet
Jeg har bestilt fra PlantKBH flere gange og har tidligere været meget tilfreds, men denne gang bestilte jeg deres humidifier. Den er jeg slet ikke tilfreds med, da humidifieren kun virker, når den er sat i stikkontakten. Den kan ikke lades op, dvs. man ikke kan sætte den blandt sine plante i f.eks. vindueskarmen og lade den spraye planterne regelmæssigt. Dermed lever den slet ikke op til mine forventninger og minder mest af alt om en billig gadget fra Kina. Selv brugervejledninger er oversat til så dårligt engelsk at den er uforståelig.

Har modtaget en SÅ flot hængeplante 😍
Fantastiske produkter😍 Vil helt klart…
Fantastiske produkter😍 Vil helt klart anbefale at købe hos Plant København.
Super service, og hurtig levering.
Hurtig levering og personlig hilsen.