Jeg var en skeptisk første gang køber hos dem, men var positivt overrasket hvor hurtig de leverede planter og hvor godt beskyttet indpakning var. Også små søde terrakotta krukker planter var i, var e... Näytä lisää
Dejlig oplevelse For et par uger siden købte jeg 3 forskelllige duftgeranium. De blev sendt med PostNord og var godt pakket ind, og ankom helt perfekte. Alt levede op til håb og forventninger. Nu n... Näytä lisää
Særligt med en butik: - med planter af så stor variation - med fin og god kvalitet - hurtig behandling af bestilling - God vejledning i butikken Tak
Fantastisk hjemmeside med så godt udvalg, alt var pakket rigtig godt ind og ankom super hurtigt🤩 Kommer absolut til, at bestille igen!
Plant københavn er et håndplukket univers af alt det bedste tilbehør til dine planter. Her finder du smukke krukker, vandkander, jord, værktøj og meget mere til dig og dine planter.
Jægersborggade 27, 2200, København N, Tanska
- + 4553380938
- info@plantkbh.dk
- plantkbh.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Hurtig og korrekt levering med en…
Hurtig og korrekt levering med en personlig hilsen.
God og hurtig service
God og hurtig service. Klar kommunikation og planten var pænt pakket ind. Anbefaling herfra
Super service, gode varer
Der var to varer der var udsolgte i min bestilling, men jeg fik pengene retur og fik sendt en anden lignende vare med gratis - virkelig god service👍
Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig levering og helt vidunderlige produkter! Kæmpe anbefaling herfra
all went quick and fine :)
Fin og hurtig service
Fin og hurtig service.
Har købt Reem olie - er lidt i tvivl, om det virker 🤔
Fine planter i god kvalitet
Fine planter i god kvalitet. Hurtig levering, omhyggelig pakning af varene og med personlig hilsen.
Var lidt bekymret...
Var lidt bekymret...
Men heldigvis fuldstændig uden grund.
Tanken om at købe planter på nettet kan godt være en anelse angstprovokerende. der er meget der kan gå galt når man sender levende "varer" i kasser.
Men alle planter var godt pakket og ankom i super fin form og sunde og raske :)
Der var gået lidt hul på en pose med kaktussten, men det var nu ikke noget større problem.
Så tusinde tak, jeg er fan :)
Super nem webshop at bruge
Super nem webshop at bruge; dejlige varer, og levering fungerede perfekt. Ingen forbehold for at handle hos Plant København igen.
Rigtig god kundeservice og skønne…
Rigtig god kundeservice og skønne krukker og planter.
Kan varmt anbefales
Hurtig ekspedition og fine produkter, et særligt sted, hvor seje kvinder giver en unik oplevelse. Dejligt at alt ikke er kædebutikker

Min go to plantepusher
Super service og fedt med medarbejdere der har stor faglig viden! Selvom man kan finde planterne billigere andetsteds, køber jeg kun hos PLANT pga service, viden, sortimentet og fordi det er vigtigt at støtte de små erhvervsdrivende! Så inspirerende

Super god butik
Plant København,
Plant København er en fysisk rigtig lækker butik, med varer som ikke kan findes andre steder. Ydermere er det en webshop som fungere rigtig fint, og nem og overskuelig - man får leveret varerne hurtigt og i fin stand.
Dejlig atmosfære og god betjening
Dejlig atmosfære og god betjening i butikken. Virkelig mange fine potter og flotte planter. :)

Vastaus yritykseltä Plant København
Jeg døjede meget med sørgemyg og takket…
Jeg døjede meget med sørgemyg og takket være Plant KBH er jeg nu helt fri for dem. Og så varmer det også, når der er en lille personlig hilsen med i pakken

Vastaus yritykseltä Plant København
Hurtig levering og sød personlig note i…
Hurtig levering og sød personlig note i pakken.