Dejlig oplevelse For et par uger siden købte jeg 3 forskelllige duftgeranium. De blev sendt med PostNord og var godt pakket ind, og ankom helt perfekte. Alt levede op til håb og forventninger. Nu n... Näytä lisää
Særligt med en butik: - med planter af så stor variation - med fin og god kvalitet - hurtig behandling af bestilling - God vejledning i butikken Tak
Fantastisk hjemmeside med så godt udvalg, alt var pakket rigtig godt ind og ankom super hurtigt🤩 Kommer absolut til, at bestille igen!
Plant københavn er et håndplukket univers af alt det bedste tilbehør til dine planter. Her finder du smukke krukker, vandkander, jord, værktøj og meget mere til dig og dine planter.
Jægersborggade 27, 2200, København N, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Planter - Særligt med en butik:
Særligt med en butik:
- med planter af så stor variation
- med fin og god kvalitet
- hurtig behandling af bestilling
- God vejledning i butikken
Tak
Kvalitet i top
Det er altid flotte planter der bliver leveret, pakket nænsomt. Det er så dejligt at få en pakke fra Plant. Kundeservice er i top
Det var en dejlig oplevelse
Jeg var en skeptisk første gang køber hos dem, men var positivt overrasket hvor hurtig de leverede planter og hvor godt beskyttet indpakning var. Også små søde terrakotta krukker planter var i, var en nice tuch. Stor anbefaling herfra!
Fantastisk hjemmeside!
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse
Alt levede op til håb og forventninger. Nu nyder jeg både deres duft og udseende i stue og badeværelse. Vil helt sikkert snart handle hos dem igen.
Plant kbh sælger planter som har fået…
Plant kbh sælger planter som har fået kærlighed.
Super god service
Super god service, skønne planter der var rigtig godt pakket ind og en håndskrevet kort fra Sofie😃 - det kalder man super kundeservice👍🏻
God og hurtig service og de smukkeste…
God og hurtig service og de smukkeste krukker
Altid smukke planter der kommer fine…
Altid smukke planter der kommer fine hele frem.
Venlig og hurtig betjening
Venlig og hurtig betjening. Varerne bliver leveret dagen efter bestilling og er af god kvalitet. Firmaet kan kun anbefales.
Når jeg nu ikke har muligheden for at…
Når jeg nu ikke har muligheden for at komme i jeres fysiske butik grundet geografien, så trøster det, at jeg kan købe et udvalg af jeres fine planter, jord og potter på websitet og aldrig være i tvivl om, at varerne altid er fint og forsvarligt pakket, så selv mit lille Johannesbrødtræ klare transporten til Jylland og har vokset sig endnu smukkere i vindueskarmen.
Tak for jer - jeg handler altid gerne hos jer ♥️🌱🪴
Så flot udvalg
Så flot udvalg. Hurtig levering og varerne var pakket virkelig godt ind.
Alt var perfekt
Alt var perfekt! Hjemmeside, leveringstid, forsendelse og selve produktet! Jeg kommer igen❤️
Hurtig og god service pakkede planterne…
Hurtig og god service pakkede planterne så de lige var til at hente og vi kunne havebord med i toget
Venlig og hurtig betjening
Venlig og hurtig betjening. Stor flexibilitet ved ændring af bestilling.
Altid en fornøjelse at udvide…
Altid en fornøjelse at udvide hjemmejunglen med ekspertisen fra Plant.
Søde, imødekommende og lynhurtige med online ordrer.
Meget fin og hurtig betjening🙏🏼🌸😊
Total ukompliceret handel
Total ukompliceret handel, herunder fin levering af planter, som klarede sig frem til mig. Jeg er er en rigtig tilfreds og glad kunde 🤗.
Super planter og service