Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 2/5 tähteä

Jakość druku - fatalna Zdjęcia są w dobrej rozdzielczości, natomiast literki i cyferki totalnie rozmazane i nie wiem kto uznał, że to nadaje się na wysyłkę do klienta (mówię o kalendarzu biurkowym).... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dwukrotnie pobrana płatność kartą za realizację albumów do czasu wyjaśnienia wystawiam 1. Sklep pomimo wielu prób kontaktu nadal nie zwrócił środków.

Yrityksen tiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Zdecydowanie NIE polecam!

Nie polecam! Dwa razy korzystałam z usług tej firmy- dwukrotnie zamawiałam fotoalbum- podsumowanie roku. Raz się rozwalił podczas przeglądania-po prostu wypadły strony, drugi raz dostałam pomylone strony, zdjęcia, miesiące nie po kolei. Zdjęcia z września wydrukowane w kwietniu, a po lutym był listopad.
Pomijam juz fakt ze dwukrotnie firma miała opóźnienie w wysyłce i fotoalbumy nie dotarły na czas, przez co zostałam bez prezentów.
Ostrzegam przed tą firmą i nie polecam!

10. helmikuuta 2026

Zdjęcia słabej jakości

Zdjęcia słabej jakości. Wszystko blade i rozmyte, twarze bez ostrości rozjaśnione tak że zatarły się rysy twarzy. Byli w stanie zepsuć nawet zdjęcia robione przez fotografa w bardzo wysokiej jakości. Całe zamówienie do śmieci

13. marraskuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Jakość druku

Jakość druku - fatalna
Zdjęcia są w dobrej rozdzielczości, natomiast literki i cyferki totalnie rozmazane i nie wiem kto uznał, że to nadaje się na wysyłkę do klienta (mówię o kalendarzu biurkowym). Szkoda bo to był kalendarz na prezent.

7. marraskuuta 2025

super kreator

Nie jestem dobra w estetyczne układanie zdjęć, a kreator w pixbooku pozwala automatycznie to zrobić, nie tracę czasu i książka wygląda lepiej niż jakbym sama zrobiła, na pewno zamówię ponownie :)

11. heinäkuuta 2025

Najlepsi!

Jestem bardzo zadowolona już z kolejnej książki ze zdjęciami. Przekonuje mnie prostota tworzenia, a multum wzorów, tapet, wklejek pozwala na personalizację albumu. Świetny wydruk, konkurencyjne ceny, szybka realizacja zamówienia. Są najlepsi!!!!

22. toukokuuta 2025

Warto do nich zaglądać

Warto do nich zaglądać, to świetne prezenty dla najbliższych. Zawsze w święta spędzamy z rodziną czas na przeglądaniu przygotowanych fotoksiążek, a fotokalendarze to już tradycyjny prezent na dzień babci i dziadka. Polecam!

13. helmikuuta 2025

Polecam każdemu

Korzystam już od kilku lat. Zarówno kalendarze, jak i foto książki są świetne jakości. Bardzo fajnie się je projektuje, ceny są świetna, a jakość rewelacyjna. Zamówienia realizowane są bardzo szybko. W tym roku wręcz z dnia na dzień otrzymaliśmy swoje zamówienie, co jest niesamowite zważywszy na okres świąteczny. Polecam każdemu, my zostaniemy z nimi na kolejne lata.

22. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Najwyższa jakość druku i obsługi, korzystam co roku :)

Po raz kolejny zamawiałam w tym roku kalendarze dla babć i prababć. Jak zwykle dzięki intuicyjnemu edytorowi przygotowanie pliku do druku poszło sprawnie i przyjemnie, a samo zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Super jest to, że w okresie wzmożonej ilości zamówień (Gwiazdka, Dzień Babci) pojawia się informacja, do kiedy złożyć zamówienie, aby zdążyło ono dojść w terminie. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam :) Zdecydowanie polecam!

25. huhtikuuta 2022

Zadowolona

Korzystałam już 3x, zawsze zadowolona. Strona bardzo intuicyjna, ze zdjęciami mogłam zrobić wszystko, co chciałam. Duża ilość klipartów do wyboru, możliwość napisów w różnyvh wersjach. Szybka wysyłka.

16. huhtikuuta 2022

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin