Pips Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Bestelling kon niet helemaal geleverd worden. Daarom kreeg ik mijn geld terug van het deel wat niet geleverd kon worden en een kortingscode voor de volgende bestelling. De rest van de bestelling gewoo... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Artikel kam defekt an Bisher leider keine Rückmeldung vom Verkäufer Problem es war mir in einem Plastikumschlag, man weiß wie Versanddienstleister mit Paketen umgehen. Ich hätte gerne Ersatz f... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Scherpe prijs en correcte afhandeling. Ik bestelde op een zaterdag en begreep niet waarom ik op maandag nog geen bevestigingsmail had, want de website vermeldt dat ze op dezelfde dag verzenden. Op mij... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Duidelijke site, goede prijzen (in ieder geval voor waar ik naar op zoek was), en beloofde levering binnen 1 werkdag bij bestelling voor 17:30 uur. Alleen heb de T&T link nooit ontvangen (ook niet in... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Lemmikkieläinkauppa

Yrityksen kirjoittama

Ontdek een breed assortiment van topkwaliteit dierenvoeding, speelgoed, accessoires en meer bij Pip's. Wij bieden alles wat uw huisdier nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven!

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

37 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

I still don't receive my product

I still don't receive my product. I waiting already 3weeks.

6. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Pips

Dear Sylwia, your order was delivered at an PostNL Pick-up point. We see that it was not picked up and came back to us.

our customer service will contact you to see if you would still like to receive the order.

Saanut 2/5 tähteä

Geen trac en trace en geen antwoord op mail

Ik heb eergisteren een mail gestuurd met de vraag naar mijn pakket. Ik heb dit vorige week zondag besteld en nog steeds geen trac en trace ontvangen... Eergisteren stuurde ik een mail en nog steeds jammer genoeg geen antwoord. Wel heb ik alles al betaald en dit ging om een bedrag boven de 400 euro dus had heel graag antwoord gehad....

15. kesäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 1/5 tähteä

Geen reactie op mijn e-mail

Men belooft een snelle levering
4 juni heb ik een travel bench besteld en betaald
Ik heb geen track & trace code ontvangen
Ik heb 2x een e-mail verstuurd en tot op heden nog geen reactie mogen ontvangen
Ik hoop alsnog op een reactie maar voor nu geef ik één ster, eigenlijk géén ster
Jolanda

4. kesäkuuta 2024

Beste Jolanda,

We weten helaas niet waar het mis is gegaan met de levering. Inmiddels is het pakket deze week bij ons teruggekomen omdat deze niet schijnt opgehaald te zijn bij een pickup-point.

Het niet ontvangen van de track&trace code hebben wij regelmatig opmerkingen over gehad. Dit is inmiddels opgelost.

Bij verdere vragen kan je contact opnemen met de klantenservice

Klantenservice
pips.nl

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice , heb 2 lange lijnen besteld en betaald er is er 1 geleverd . Aantal weken geleden heb ik contact gezocht met klanten service en tot op heden niets gehoord .

26. toukokuuta 2024

Beste,

bedankt voor de review. Wij hebben dit gecontroleerd bij de klantenservice, er is geen melding van u bekend. Dat er missende artikelen zijn. Wellicht dat iemand dit gemist heeft.

Desalniettemin zijn er 2 leveringen geweest 1 op 27 mei en 1 op 30 mei. Wellicht dat een collega heeft gezien dat dit al was afgehandeld. Vooralsnog gaan wij ervan uit dat u alles netjes hebt ontvangen.

Bij vragen neem gerust contact op via klantenservice@pips.nl

Saanut 5/5 tähteä

Super!

De hennepzaadolie voor mijn hond werd de volgende dag al geleverd en hielp al snel tegen de jeuk (allergie)! Zeer tevreden!

27. toukokuuta 2024

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin