Pimp je Diabetes Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Ik vind het fijne website en snel binnen gekregen wel jammer dat je niet meer setjes van het zelfde kan bestellen als je de kleur extra setje wil halen is dat niet mogelijk zou ik wel leuk en fijn vi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heb hem besteld, en keurig ontvangen, hij is precies goed, anti -slip, en waarschijnlijk zal hij de scanner beter beschermen, als hij per ongeluk valt! Ziet er ook nog eens vrolijk uit deze blauwtinte... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Bestelling makkelijk geplaatst en snel geleverd. Helaas vonden wij de pleisters voor de libre veel te klein. * Dank voor je reactie en we kijken zeker uit naar de XL fixeertapes!

1. Sekatavaramyymälä

Yrityksen kirjoittama

Pimp je Diabetes is een webshop voor producten om je diabetes een stukje leuker en mooier te maken! Wij bieden momenteel fixeer tapes aan om je sensor beter te laten zitten en er mooier en leuker uit te laten zien.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Leuke prints

Leuke prints! Mogen er wel meer worden. Blijft ook goed zitten met zwemmen en sauna.

7. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Pimp je Diabetes

Bedankt voor de positieve review! We zijn blij dat U tevreden bent en hopen U weer snel terug te zien!😊

Saanut 2/5 tähteä

Beste Uphenia,

Het is erg vervelend dat uw fixeer tapes niet goed blijven zitten. Uit onze eigen ervaring weten wij dat de fixeer tapes minimaal 1 week blijven zitten als deze goed zijn geplakt. Dit kan variëren afhankelijk van uw huidtype en vocht.

Wij raden u aan om de huid en uw handen goed vet vrij te maken met een alcoholdoekje. Vervolgens kan de helft van het papier van de fixeertape verwijderd worden, en dit deel van de tape worden aangebracht. Als dit goed zit kunt u de andere helft verwijderen en deze goed vast plakken. Dit kan lastig zijn om bij u zelf te doen, dus we raden u aan om iemand om hulp te vragen wanneer dit mogelijk is. De lijm werkt optimaal als deze op huidtemperatuur is.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en goede pleisters

Snelle levering en goede pleisters! Mijn dochter is blij!

4. tammikuuta 2022

Bestelling

Had een bestelling geplaatst. Kreeg een paar dagen later een mail dat ze waarschijnlijk de verkeerde hadden verzonden en of ik dan een foto wilde maken van de ontvangen bestelling als het verkeerd was en zou willen mailen. Dan zou ik de juiste bestelling alsnog krijgen. Vond het heel erg klantgericht en was ook meteen oplossend. Gelukkig was de bestelling wel correct en heb ik ze gemaild en bedankt voor de moeite. Zal er zeker nog een keer bestellen.

4. tammikuuta 2022

Saanut 3/5 tähteä

De pleister/sticker hoe je wild noemen…

De pleister/sticker hoe je wild noemen zijn mooi.
Alleen hij is net zo groot als mijn sensor hij plakt niet nog is goed op je arm.
Die randen zinn te klein

30. joulukuuta 2021

Beste mevrouw Woons,

Bedankt voor uw review.

Wij kunnen ons alleen niet helemaal vinden in uw review. Onze fixeertapes zijn namelijk wel degelijk groter dan de sensor zelf. De Freestyle Libre 2 is namelijk 3cm in doorsnede en onze fixeertapes 5 cm. Hierdoor heb zit er aan beide kanten 1 cm plakrand. Verder zijn de tapes gemaakt van elastisch katoen, waardoor deze ook een beetje uitgerekt kunnen worden waardoor er nog meer plakrand ontstaat.

Verder geeft u aan dat de fixeertapes niet goed plakken op uw arm. Uit persoonlijke ervaring weten wij dat de fixeertapes minimaal een week en soms zelfs twee weken blijven zitten. Afhankelijk van uw huidtype kan dit variëren.

Remco Druijff
Pimp je Diabetes

Saanut 5/5 tähteä

Hele leuke stickers om m'n fsl op te…

Hele leuke stickers om m'n fsl op te leuken en ervoor te zorgen dat ie goed blijft zitten. Ook heel fijn, dat je ze per stuk kunt kopen.
Verzending was niet supersnel, maar dat lag waarschijnlijk aan de feestdagen.
Ik ga zeker vaker hier bestellen!!

29. joulukuuta 2021

Remco van Pimp je Diabetes

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin