Pimp je Diabetes Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Ik vind het fijne website en snel binnen gekregen wel jammer dat je niet meer setjes van het zelfde kan bestellen als je de kleur extra setje wil halen is dat niet mogelijk zou ik wel leuk en fijn vi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Had een bestelling geplaatst. Kreeg een paar dagen later een mail dat ze waarschijnlijk de verkeerde hadden verzonden en of ik dan een foto wilde maken van de ontvangen bestelling als het verkeerd was... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Bestelling makkelijk geplaatst en snel geleverd. Helaas vonden wij de pleisters voor de libre veel te klein. * Dank voor je reactie en we kijken zeker uit naar de XL fixeertapes!

1. Sekatavaramyymälä

Yrityksen kirjoittama

Pimp je Diabetes is een webshop voor producten om je diabetes een stukje leuker en mooier te maken! Wij bieden momenteel fixeer tapes aan om je sensor beter te laten zitten en er mooier en leuker uit te laten zien.

Erinomainen

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Aanrader

Snelle levering, makkelijke site
de producten voldoen aan mijn verwachting
Ben heel bij met deze patches!
Kan deze site aan iedereen aan raden

19. heinäkuuta 2023

Snelle service.

Snelle service.

De bloem vorm blijft bij mij niet een hele week zitten als het warm is en ik ook in t water ga.

Ik heb nu de xl rondjes.. plakt goed. Maar is weer erg groot.

Ik heb dus de zebra gewone rondjes besteld. Hoop dat dat de perfecte is voor mij.
Bloemetje qua vorm heel vriendelijk maar dus wel meer loslaat risico doordat er bij elk blaadje inkepingen zijn..
XL bloem is misschien nog es een idee.. als die ooit komen wil ik wel test persoon zijn.

Groeten Lonneke

12. kesäkuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä
Pimp je Diabetes-logo

Vastaus yritykseltä Pimp je Diabetes

Beste Tommy,

Er vervelend dat u problemen ondervindt met ons product. Echter zien wij dat ons product bij veel mensen toch goed bevalt. Ook testen wij onze producten zelf en zien wij goede resultaten.
Wat belangrijk is, is dat u uw huid en uw handen voor het aanbrengen goed schoonmaakt met de bijgeleverde alcoholdoekjes. Hierdoor zal de sticker beter hechten aan uw huid. Hierna kunt u door de helft van het papier te verwijderen de ene helft goed fixeren. Als dit goed zit kunt u de andere helft verwijderen en dit plakken. Dit kan lastig zijn om bij uzelf te doen, dus het is aan te raden om het aan iemand anders te vragen als dit mogelijk is. Als de tape op huidtemperatuur is, plakt de lijm het beste. Tot die tijd is het belangrijk om nog voorzichtig te doen voor een betere hechting.

Daarnaast zijn er ook XL tapes beschikbaar in de kleuren zwart, beige en blauw. Deze zijn 7,5cm in plaats van 5cm wat de standaard tapes zijn.

Wij hopen dat u wat heeft aan deze tips.

Remco van Pimp je Diabetes

Prima beslissing! Heb hem besteld

Heb hem besteld, en keurig ontvangen, hij is precies goed, anti -slip, en waarschijnlijk zal hij de scanner beter beschermen, als hij per ongeluk valt! Ziet er ook nog eens vrolijk uit deze blauwtinten! Ik ben er blij mee, al is hij nu soms “moeilijk” uit mijn broekzak te halen😂😂😂

23. toukokuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Bestelling makkelijk geplaatst en snel…

* Dank voor je reactie en we kijken zeker uit naar de XL fixeertapes!

26. lokakuuta 2022
Pimp je Diabetes-logo

Vastaus yritykseltä Pimp je Diabetes

Beste Samantha,

Jammer dat je de Fixeer Tapes te klein vindt! De rollen waarvan onze fixeer tapes gemaakt worden zijn helaas maar 5 cm breed en hierdoor kunnen onze fixeer tapes niet breder gemaakt worden.
Onze Hart-vormige fixeer tapes zijn wel langer en hebben dus iets meer oppervlakte.
Ook heb ik goed nieuws voor je als je de tapes te klein vind! Binnenkort komen er ook XL-tapes beschikbaar die 7,5 cm breed zijn! De zullen verkrijgbaar zijn in 3 kleuren: Beige, Zwart en Blauw.
Binnenkort zullen deze te bestellen zijn, dus houd onze website en social media vooral in de gaten!

Remco van Pimp je Diabetes

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin