Fotofy productfotografie Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

We hebben enkele foto's door Fotofy laten nemen voor onze webshop en zijn daar tevreden over. Na de eerste foto's hebben we de mogelijkheid gehad om verzoeken in te dienen m.b.t tot de genomen fo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Professionele shoot Vriendelijk oprecht naar klanten toe Meedenkend Snelle service Goed prijs Als ik nog verder ga lijkt alsof ik aandeel heb maar nee mensen gewoon doen jonge serieuze proffesion... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tof bedrijf en goede resultaten. Ik was eerste instantie enigszins sceptisch tov de gebruiksaanwijzing of ze alles wel zouden begrijpen en dus ook alles correct zouden kunnen weergeven in de fot... Näytä lisää

1. Mainosvalokuvaaja
  2. Kuvatoimisto
  3. Valokuvien tulostuspalvelu
  4. Valokuvaaja
  5. Valokuvauspalvelu
  6. Valokuvaamo

Yrityksen kirjoittama

Fotofy is een online service waarmee je gemakkelijk productfoto's kan laten maken.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prima werk geleverd

Prima werk geleverd. Heb in het verleden ook al eens samengewerkt met Fotofy maar aan de hand van recente reviews toch gaan twijfelen. Uiteindelijk toch gedaan en uiterst tevreden. Er is zowel kwaliteit als service geleverd bij mijn order.

23. heinäkuuta 2025

Bedrijf luisterd naar feedback

Wat ik vooral waardeer is de flexibiliteit van het team: ze denken snel en oplossingsgericht mee, schakelen moeiteloos mee in planning en wensen, en reageren altijd op een prettige, toegankelijke manier.

Ook op mijn feedback werd direct en zorgvuldig gereageerd, wat resulteerde in beelden die volledig aansloten bij onze visie. Het voelt écht als een samenwerking waarbij ze begrijpen wat je merk nodig heeft.

1. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Jammer dat ik hier niet eerder heb…

Jammer dat ik hier niet eerder heb gekeken, zou me een hoop werk bespaart hebben!
Contact verloopt heel moeizaam, niet reageren op email en verzoeken. Extra opties die betaald zijn worden niet uitgevoerd en ook geen contact en reactie meer!

6. kesäkuuta 2025

Slechte ervaring met Fotify – lange wachttijd en slechte communicatie

Ik heb begin maart een bestelling geplaatst bij Fotify, maar het is nu eind maart en mijn bestelling is nog steeds niet klaar. Echt belachelijk! De communicatie met het bedrijf is ontzettend moeilijk – ik krijg nauwelijks updates en als ik contact probeer te zoeken, krijg ik geen duidelijk antwoord.

Hoe kan dit? Je verwacht op z’n minst een fatsoenlijke klantenservice en een realistische levertijd. Ik zou hier niet nog een keer bestellen en raad anderen aan om goed na te denken voordat ze hier iets kopen.

29. maaliskuuta 2025

Tevreden

Snelle leveringen en als je niet tevreden bent snelle correcties.
Daarnaast altijd vlotte reactie op klant contact

30. heinäkuuta 2024

Tevreden

Na de eerste foto's hebben we de mogelijkheid gehad om verzoeken in te dienen m.b.t tot de genomen foto's. Deze verzoeken werden snel en correct afgehandeld.

Ook zijn we tevreden over de snelle afhandeling. Smaakt dus naar meer fotosessies.

31. heinäkuuta 2024

Zeer goede productfoto's

Bij Fotofy heb ik al drie keer erg goede productfoto's laten maken. Ze hebben echt een professionele touch. Voor mijn nieuwe producten zal ik zeker weer terugkomen.

21. huhtikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben erg tevreden met de samenwerking…

Ik ben erg tevreden met de samenwerking met Fotofy. Ik word altijd erg goed geholpen door Rutger en Stijn en kom hier vaak terug voor nieuwe producten.

Ze zijn professioneel en flexibel, ze doen niet moeilijk als er iets aangepast moet worden. Ik ga zeker nog meer projecten bij ze inschieten in de toekomst!

15. huhtikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin