Hele goede en fijne service! Helpen via whatsapp goed mee. Snel verzonden en netjes ingepakt. Erg blij met de nieuwe iphone. Al meerdere keren hier besteld. Bedankt weer!
Vandaag 2 iPhones 16 pro gekocht bij deze geweldige verkoper. Verkoper komt zijn afspraken goed na en gaf mij en mijn gezin meteen het gevoel of wij hem al jaren kende. Echt voor een ieder die dit... Näytä lisää
Superadres, al veel IPhones en MacBooks gekocht. Altijd de laagste prijs en uitstekende service. Vriendelijk en betrouwbaar. Hebben kennis van zaken. Ook reparaties werden altijd perfect uitgevoerd! R... Näytä lisää
iphone 15 gekocht voor de beste prijs die ik kon vinden op internet. Zeer goed geholpen door een hele vriendelijke man. Gebeld om de telefoon op te halen ipv te laten versturen . In eerste instantie w... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Phone Store Utrecht houdt zich bezig met het in- en verkopen van smartphones, tablets en andere elektronische apparaten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het repareren van deze apparaten. Door ons uitgebreide assortiment heeft Phone Store Utrecht voor ieder wat wils op het gebied van aanbod en prijsklasse.
Columbuslaan 253, 3526EG, Utrecht, Hollanti
- 0618923955
- Info@phonestoreutrecht.nl
- phonestoreutrecht.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Goede prijs en aardig personeel!
Ik heb hier een Oppo Find X5 gekocht en de prijs kwaliteitsverhouding was super. Heel aardig personeel die net een stapje meer doen voor zijn klant.
aankoop apple macbook 16"
na telefonisch contact over de aankoop van een macbook , toch maar besloten om de macbook op te halen in Utrecht het product was zoals omschreven met factuur,geseald en voor een hele mooie prijs.
Fijn geholpen en een volgende aankoop zou ik zeker hier doen.
Samsung A33 besteld en super netjes en…
Samsung A33 besteld en super netjes en vlot geholpen tevens een zeer nette prijs kwaliteit verhouding.
Erg tevreden over de gang van zaken zeker een aanrader.
Mvg Ingrid en Ed
+++ Good Prices +++
Geweldige goede service van deze zaak
Geweldige goede service van deze zaak. Dit kom je haast niet meer tegen. Alle tijd en geduld heeft deze meneer.
Ik ga nooit meer ergens anders naar toe. Erg blij dat ik dit adres gevonden heb.
Veel succes met deze site en winkel.
Al meerdere telefoons hier voor de…
Al meerdere telefoons hier voor de familie gekocht. Altijd vriendelijk geholpen en goede prijzen! Nette winkel dus zeker een aanraader
Erg aardige man die me heel goed hielp met mijn probleem. Ik hoefde niet eens te betalen terwijl hij de telefoon perfect heeft gerepareerd.
Ben gisteren naar Utrecht gereden voor…
Ben gisteren naar Utrecht gereden voor een mobiel eigenaar was op de zaak maar ik had helemaal niet gekeken of die los was . ben goed ontvangen door de eigenaar .heb een super gesprek gehad had leuke aanbieding dus hoefde niet lang er over na te denken. ik weet waar ik mijn mobiel voortaan haal, echt een toffe kerel en niet van die vervelende verkoop praatjes .👍👌
goede ervaring
Ik heb een ritje van Leiden naar Utrecht gemaakt om de iPhone 11 op te halen. Het was het zeker waard, ik ben volledig tevreden over mijn aankoop!
Supervriendelijk
Maandag via mp een advertentie gezien van een samsung A40. Ik had met spoed een A40 nodig en direct vriendelijk in de mail. Alles snel afgehandeld en de telefoon vandaag ontvangen en keurig netjes! Heel blij mee. Deze klantvriendelijkheid maak je niet veel meer mee. Top bedrijf.
Prettige mensen
Prettige mensen, hebben me goed geholpen met uitzoeken van nieuwe telefoon. Verkopers zijn soms wat gladde jongens, dit was prima!
Knowledgable & Easy to Work With
As a shallow digital user I needed only a few features in a phone for my month-long visit. My friend loaned me a phone; I needed a SIM card. Phone Store Utrecht took care of my needs immediately, with courtesy and knowledge in a relaxed atmosphere. Not over or underselling me on anything and going above and beyond to make sure everything worked as needed. Thank you so much, Phone Store Utrecht!
Goede service!
Afgelopen week een Apple Watch besteld bij deze winkel. In eerste instantie de advertentie op marktplaats gezien en besteld via de site. Snel en netjes geleverd. Fijn advies gehad, met ook snelle reactie op mijn berichten. Kortom, fijne winkel!
Alle tijd en zeer nette vriendelijke mensen
Vandaag super geholpen, iPhone 11 gekocht en iPhone 7 plus ingeruild. Ondanks sluitingstijd alle tijd om alles over te zetten, TOP heren. Onze dochter is er echt heel blij mee. Zeer nette winkel, een aanrader vwb service en een betaalbare prijs. Zeker tot ziens!
Net een iphone 11 256gb black…
Net een iphone 11 256gb black aangeschaft.
Zeer vriendelijke mensen.
Een aanrader.
Ben blij met de aankoop!
iphone 11 pro max gekocht😀
Vandaag een iphone 11 pro max gekocht in de winkel.
Ben erg vriendelijk geholpen en alles wat ik vroeg werd vriendelijk beantwoord.
Ik kom er zeker terug als ik weer een telefoon nodig heb!
Nieuwe iPhone bestellen bij PSU
Op goede vrijdag een gesealde iPhone 11 pro gekocht bij deze voor mij onbekende winkel.
“Uiteraard” had ik mijn twijfels over de betrouwbaarheid van Phone store Utrecht. Ze zeggen altijd; “als het te mooi lijkt om waar te zijn”...
Daarop maar eens een research gestart en veel reviews gelezen, een whois opdracht uitgevoerd (hoe lang en op welke naam staat de site geregistreerd), gemaild en telefonisch contact gezocht met PSU.
Op een enkele minder goede beoordeling na las ik alleen tevreden reactie’s. PSU is geregistreerd als zakelijke verkoper op marktplaats, ze gebruiken gewoon ideal in de webshop.
Dit alles bij elkaar gaf mij het vertrouwen dat ik zoek in een online winkel. De bestelling was snel geplaatst en afgehandeld.
Toch geeft het een vreemd gevoel om zoveel geld zo even over te schrijven.
Ik kreeg snel een bevestiging van de bestelling en ook de tracktrace code was vlot binnen. Toen begin het wachten... PostNL heeft het moeilijk deze dagen en kon het pakketje niet de andere dag (zaterdag) leveren. Dan zat pasen er nog tussen en uiteindelijk kreeg ik op woensdag eindelijk mijn nieuwe iPhone.
Zoals belooft zat deze keurig geseald in de verpakking en ook een screenprotector en nog een kleinigheidje zaten erbij.
Super attent van PSU...
Ik kan iedereen aanraden hier goede zaken te doen!
Super snelle afhandeling
Vorige week contact gezocht met Phone Store Utrecht voor een iPhone 11. Ik wilde graag met creditcard betalen en deze mogelijkheid was er ook maar duurde twee werkdagen. Ik heb nav de goede recensies toch via iDeal betaald en dezelfde dag is de iPhone nog verstuurd. Helaas duurde het wel wat langer de verzending Ivm Corona maar dat kwam door PostNL en zeker niet door Phone Store Utrecht. Ik kreeg er ook nog een leuk accessoire bij. Kortom erg blij met mijn bestelling en ga hier zeker vaker bestellen 👍🏻
Super geholpen
Van de week een IPhone 11 Pro gekocht. Erg vriendelijk geholpen en goede uitleg gekregen. De verkoper heeft nog een glasplaatje voor me geplaatst op het scherm. Zeker een aanrader om hier je telefoon te kopen!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.