Hele goede en fijne service! Helpen via whatsapp goed mee. Snel verzonden en netjes ingepakt. Erg blij met de nieuwe iphone. Al meerdere keren hier besteld. Bedankt weer!
Vandaag 2 iPhones 16 pro gekocht bij deze geweldige verkoper. Verkoper komt zijn afspraken goed na en gaf mij en mijn gezin meteen het gevoel of wij hem al jaren kende. Echt voor een ieder die dit... Näytä lisää
Superadres, al veel IPhones en MacBooks gekocht. Altijd de laagste prijs en uitstekende service. Vriendelijk en betrouwbaar. Hebben kennis van zaken. Ook reparaties werden altijd perfect uitgevoerd! R... Näytä lisää
iphone 15 gekocht voor de beste prijs die ik kon vinden op internet. Zeer goed geholpen door een hele vriendelijke man. Gebeld om de telefoon op te halen ipv te laten versturen . In eerste instantie w... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Phone Store Utrecht houdt zich bezig met het in- en verkopen van smartphones, tablets en andere elektronische apparaten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het repareren van deze apparaten. Door ons uitgebreide assortiment heeft Phone Store Utrecht voor ieder wat wils op het gebied van aanbod en prijsklasse.
Columbuslaan 253, 3526EG, Utrecht, Hollanti
- 0618923955
- Info@phonestoreutrecht.nl
- phonestoreutrecht.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Prima en vriendelijk personeel.
Prima en vriendelijk personeel.
Snelle levering en goede service.
Aanrader
Super service. Echt aanrader
Super service. Niet alleen bij aankoop van dure telefoons, maar ook wanneer het de aankoop van slechts een schermprotector betreft. Deze liet aan de hoek van het scherm los (werd eigenkijk veroorzaakt door telefoonhoesje). Was geen enkel probleem en kosteloos een nieuwe schermprotector gekregen die vervolgens ook vakkundig is geplaatst.
Nog los van de topservice ook hartstikke aardig en vriendelijk personeel.
Ze zijn al lange tijd mijn vaste adres voor dit soort aankopen en dat zal ook zo blijven in de toekomst 👍
Vandaag iPad Air 2022 gekocht
Vandaag iPad Air 2022 gekocht. Super vriendelijk en goed geholpen. Zag de advertentie via marktplaats, contact met ze gehad en vandaag op woensdag terwijl ze eigenlijk gesloten zijn kon ik hem komen ophalen in de winkel. Mooie prijs en makkelijk te bereiken. Ik ben heel tevreden en zal zeker terug komen!
Zeer betrouwbaar adres
Zeer betrouwbaar adres. Hier een Garmin Epix gekocht en inderdaad de volgende dag geleverd.
Met Track & Trace makkelijk kunnen volgen.
Ook het contact via berichten Marktplaats ging zeer snel en soepel.
Ik ben erg tevreden over Phone Store Utrecht.
3de aankoop
Ik heb hier de afgelopen paar jaar al één iPad en twee iPhones gekocht. De producten zijn elke keer geseald en in top conditie aangekomen. Goede service. Goede prijzen. Deze winkel raad ik zeker aan!
Vriendelijke benadering
Vriendelijke benadering.
Komen hun afspraken en prijs na. En niet al te moeilijk parkeren. .
Ga hier zeker nog eens terug komen.
Best price, quick delivery
Bought iPhone 15 Pro Max. Best price I could find, sent incredibly fast. The phone was new and sealed as advertised.
IPhone 15 gekocht
IPhone 15 gekocht. Super vriendelijk en goed geholpen. Zag de advertentie via marktplaats, contact gehad en gelijk beschikbaar. Mooie prijs en makkelijk te bereiken. Ik ben heel tevreden en zal zeker terug komen!
Geen qwerty dan hoef ik hem niet
Bij phone store Utrecht een nieuwe MacBook gekocht voor een erg scherpe prijs. Na ontvangst bleek het toetsenbord geen qwerty te zijn. Contact gezocht met phone store en in zeer korte tijd de afspraak gemaakt dat een juist exemplaar zou worden toegestuurd. Binnen enkele dagen het juiste exemplaar in huis. En de andere teruggestuurd. Nieuw factuur met nieuw serie nummer. Kortom top service.
Positief verrast door de super service
Toen ik de (bijna overdreven) goede reviews las, was ik even bang dat het een scam zou zijn. Maar de goede beoordelingen hebben ze gekregen voor een reden.
Ik heb 2 Sonos Era 100 speakers bij hen besteld, waarbij ik meer dan €60 per speaker heb bespaard op de adviesprijs. Ik ben ontzettend vriendelijk en attent te woord gestaan door Phone Store Utrecht en mijn speakers werden de volgende dag netjes (met track & trace) bij mij thuis bezorgd.
Ik ben zeer positief verrast en zou zeker vaker bestellen!
Reageert heel snel en komt afspraken na
Reageert heel snel en komt afspraken na. Als zeer prettig ervaren en beveel van harte aan.
Snelle en correcte levering Garmin Fenix 7 Nieuw
Ik ben bij de Phone Store Utrecht uitgekomen, via marktplaats, zoekende naar een Garmin Fenix 7 sporthorloge. In eerste instantie 2e hands, maar door de prijs waarvoor ik een nieuwe kon aanschaffen bij PSU, hoefde ik niet veel langer te zoeken. Ze reageerden snel op de email en nog dezelfde dag verzonden. En voldoet compleet aan de verwachting. Dikke pluim...
Wij hebben 3 iPads 2021 10,2 inch 256gb…
Wij hebben 3 iPads 2021 10,2 inch 256gb hier gekocht en al eerder een iPhone. Hier was de prijs wel zo’n €100,- lager als bij andere bedrijven voor de iPads. Het contact was heel fijn. Hele vriendelijke mensen. Kunnen what’s app gebruiken voor contact. Wij hadden als eerste 2 iPad s gekocht maar moesten er nog 1 hebben maar was helaas niet voorradig dus ze hebben netjes laten weten wanneer die weer binnen was zodat ik hem meteen kon bestellen. Ze hadden gezegd bij 2 de x dat we geen verzendkosten hoefden te betalen maar gaf de computer wel aan en dat vonden ze zo vervelend dat ze daarvoor in de plaats een veiligheidsglas voor iPad erbij leverden. Was heel aardig. Dus dikke 10 voor deze winkel.
Aan te bevelen
Behulpzame medewerker. Erg vriendelijk, service gericht. Heeft aandacht voor de klant.
Top prijzen en service
Supervriendelijk personeel en hele scherpe prijzen.
Nog nooit een telefoon + screenprotector gekocht die er zo strak op werd gezet. Vakwerk!
Youcef.L
Heb telefoon van mijn vrouw laten maken bij de heer Mohammed. Geweldige goede service verricht. Hij is speciaal op woensdag teruggekomen om de telefoon te maken, omdat hij het onderdeel niet in huis had. De klant is koning, zeggen ze toch. Nou geloof mijn maar, Mohammed heeft echt meer dan dat gedaan. Al die tijd en geduld heeft Mohammed besteedt om de telefoon af te krijgen. Ik raad iedereen aan om hier zijn telefoon te maken of na te laten kijken. Bij Phone Store Utrecht is advies gratis.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.