har tidigare varit en rätt nöjd kund hos Petgood, men hanteringen av larmet av glykoalkaloider har varit allt annat än förtroendeingivande och vi har nu lämnat Petgood för ett ekologiskt vegetariskt f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Premium vuxen hund och premium katt är de vi nu haft ett halvår - vi visste inte att vår hund hade problem med magen innan ens - men blev sån skillnad - alltid kulor att plocka upp aldrig nån gegga ö... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag vill ge ett nytt omdöme. Mitt första omdöme gavs utifrån att katterna inte åt maten, men plötsligt släppte skepticismen. Nu duger ingen annan mat och den prenumeration jag tecknade på 2 kilo fick... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bästa fodret för min Border collie och mina katter. Hunden har kliat sig av alla andra foder jag testat, munhälsan och pälsen är fin på alla djuren. Alla djuren gillar dessutom fodret så det blir inge... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Hunden mår bra och slipper diarréer. Fick det rekommenderat av veterinär.

Vastaus yritykseltä Petgood
Kan inte säga så mycket om maten i sig ännu då vi inte haft den så länge, men hundarna äter den och det var enkelt och smidigt att beställa.

Vastaus yritykseltä Petgood
The cat does not like the food, unfortunately, I tried to cancel my orders but I have not received any feedback.

Vastaus yritykseltä Petgood
Snabb leverans och hundens mage har blivit helt bra efter dietbytet, hoppas att det håller i sig.

Vastaus yritykseltä Petgood
Snabb leverans, bra alternativ istället för allergifoder, bra för miljön och katterna älskar maten!

Vastaus yritykseltä Petgood
Nu efter snart ett år med detta foder till min hund är jag jättenöjd.
Lätt att ändra i prenumerationen och snabb kontakt med support. Min hund hade problem med allergi och mage, men detta har blivit mycket bättre.

Vastaus yritykseltä Petgood
Bra priser och snabba leveranser. Så skönt med ett företag som inte har massa tillsatser och dåliga ingredienser. Min fyrbenta absolut ÄLSKAR produkterna!

Vastaus yritykseltä Petgood
Väldigt smidigt, med prenumeration som går att ändra / pausa hur lätt som helst. Ingen bindningstid och ändringarna sparas direkt.
Produkten är bra, informationen är tydlig, och kissen är helnöjd :)

Vastaus yritykseltä Petgood
Snabb leverans och vår lilla yorkshireterriertik älskar fodret!
Även bra då hon kliar sig av andra foder men inte av detta!

Vastaus yritykseltä Petgood
Jag har en extremt fjäderfäallergisk katt på 9 år. Hon kräker på damm från de andra katternas kycklingfoder så jag har haft ett rent hel..te att få ett foder till denna katt som inte kommer upp igen. I princip allt foder på marknaden innehåller fjäderfäprotein så när detta kom upp i mitt flöde beställde jag hem provpåsar till både min allergiska katt, ungkatten och till mammas hund. Hunden är dock kräsen och min mamma med så där blir det nog ingen affär. Ungkatterna äter nog allt men var inte helt övertygade om ungfodret. I alla fall inte när man jämför med min allergiska katt. Hon slänger sig över kattfodret och äter som aldrig förr. Jag har fasat in det långsamt så att hon fått en bra övergång från sitt gamla foder. Alla kräkningar har upphört och hon mår extremt bra. Ska tipsa min veterinär om detta när vi ses nästa gång. Bortsett från allergi har min katt hyperkalcemi, så det ska bli intressant om de värdena också har blivit bättre. Vi får se helt enkelt. Detta är ett toppen foder till min sjuka katt och jag kan bara rekommendera det. Dock så är fodret helt individuellt till hur både katt och hund gillar att äta. Hade gärna gett detta foder till alla mina katter om det varit billigare men än så länge får det räcka till sjuklingen. Stort tack, mitt bästa foderköp någonsin!

Snabb återkoppling och leverans. Dessutom så gillar hundarna maten 😊

Vastaus yritykseltä Petgood
Beställde två påsar kattgodis, portot ganska dyrt ni kunde lagt det i ett kuvert i stället för en stor kartong, då hade porto blivit billigare

Vastaus yritykseltä Petgood
Min katt som är blandras och ganska kräsen gillade maten och jag gillar nytänkande som går i miljövänlig riktning.