har tidigare varit en rätt nöjd kund hos Petgood, men hanteringen av larmet av glykoalkaloider har varit allt annat än förtroendeingivande och vi har nu lämnat Petgood för ett ekologiskt vegetariskt f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Premium vuxen hund och premium katt är de vi nu haft ett halvår - vi visste inte att vår hund hade problem med magen innan ens - men blev sån skillnad - alltid kulor att plocka upp aldrig nån gegga ö... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag vill ge ett nytt omdöme. Mitt första omdöme gavs utifrån att katterna inte åt maten, men plötsligt släppte skepticismen. Nu duger ingen annan mat och den prenumeration jag tecknade på 2 kilo fick... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bästa fodret för min Border collie och mina katter. Hunden har kliat sig av alla andra foder jag testat, munhälsan och pälsen är fin på alla djuren. Alla djuren gillar dessutom fodret så det blir inge... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Var länge fundersam över om ett foder med insekter skulle vara nåt för mina hundar när jag såg fodret i Djurbutiken. Var egentligen ute efter nått annat nytt foder till mina kräsna hundar och fick av en slump med en liten påse med Petgood som hade gått ut i datum när jag köpte en säck annat foder. Lät hundarna testa sitt nya foder med lite Petgood i också och båda hundarna valde att peta ur det nya fodret och äta bara Petgood fodret. Numera köper jag bara Petgood foder och har inte behövt hitta nått nytt foder p.g.a "kräsenhet"

Snabb leverans och produkterna är så bra! Rekommenderas 100%! 💚🐛🐛

Vastaus yritykseltä Petgood
Jag har än så länge inget att klaga på. Men jag har bara använt fodret ett par veckor. Jag tycker att det verkar bra, gillar miljö&klimattänket och har fått ett vänligt och personligt bemötande.

Vastaus yritykseltä Petgood
Snabb leverans o bra med prenumeration vet dock inte när nästa leverans kommer men det ger sig nog

Vastaus yritykseltä Petgood
Katten älskar erat foder. Och man kan prenumera på erat foder

Vastaus yritykseltä Petgood
Mina katter älskar fodret och även kattgodiset! Vi är otroligt nöjda och glada att det finns ett miljövänligt alternativ för oss kattägare som vill undvika industrikött

Vastaus yritykseltä Petgood
Snabb återkoppling. Jättebra service och gode produkter som hundarna tycker smakar gott.

Vastaus yritykseltä Petgood
Min katt började påvisa ytlig och snabb andning med återkommande hosta c.a. ett dygn efter att jag påbörjade 50/50 fasen av foderintroduktionen. Hennes tillstånd försämrades mycket snabbt och det blev naturligtvis ett akut veterinärbesök.
Efter ett par timmar i syrgaskammare låg andningsfrekvensen fortfarande på 56 AF/minut, jämfört med 10-30 AF/min som friska katter annars har.
Hjärt- och lungsjukdom kunde uteslutas efter röntgen och flera blodprov, vilket ledde till misstanke om astmaattack och katten sattes omedelbart på en hög kortisondos.
Trots det, försämrades hennes tillstånd ytterligare när vi kom hem och det var först när hennes matsmältningsorgan gav upp och hon fick svåra diarréer, som jag kopplade problemet till PETGOOD fodret.
Efter avlägsnande av PETGOOD fodret och ett dygn av utspätt blötmat med tillsats av medicinskt kol blev min kisse helt bra.
Dessa två dygn kostade henne dock den trauma som ett djur går igenom när de blir sjuka och den belastning när kroppen utsätts för tester, prover och onödig medicinering. För mig hat PETGOOD foder för vuxna katter varit det dyraste fodret under mina 33 år som kattägare, med en nota på drygt 11000 SEK för 2 kg.
Nu vill jag att PETGOOD förstår att jag verkligen tilltalas av filosofin bakom deras produkt. Det var därför jag ville se om det kunde vara ett alternativ för min katt.
Likväl, undrar jag hur mycket forskning som faktiskt har gjorts kring t.ex. möjliga allergiska reaktioner (har enbart hittat data om en studie genomförd på 19 hundar) samt vilka försiktighetsåtgärder och varningar PETGOOD kan tänka sig att utfärda för nya kunder?
Ni måste inse att om jag – i stället för att lita på egna observationer – valde att följa rekommendationen från den medicinska undersökningen, min tvååriga katt hade haft en utsikt om livslång medicinering för en sjukdom hon inte har.
Detta är mycket allvarligt och jag kan inte tänkta mig att det är unikt.
Om ni, förutom växthusutsläpp, prioriterar djurs hälsa förväntar jag mig uppföljning från er sida, på denna recension.

Vastaus yritykseltä Petgood
Haft besvär med mat till min katt, men efter en provpåse av petgood kattmat, är besvären bara , att hon bara tigger om mer! Har nu gått över till de riktiga påsarna och är fortfarande en absolut favorit

Vastaus yritykseltä Petgood
Toppen service! Min valp som har allergier har börjat på detta foder vilket hon tål. Hon tycker dessutom att både fodret och godiset är mumsigt!

Vastaus yritykseltä Petgood
Jag har två katter ute på landet. En kort- och en långhårig. Mycket aktiva! De går ut och in som de vill och har fritillgång på torrfoder inne. Har tidigare haft Royal Canin men ville byta till ett mer etiskt alternativ. Till en början var jag orolig efter jag fick mitt första paket med foder. Beställde 10 kg. Jag blandade med tidigare torrfoder med de ratade det nya. När det mest var Petgood som serverades så åt de mycket lite och de var gasiga. Det luktade fis. Var påväg att byta tillbaka, mest för att de inte verkade tycka om maten men efter en månad eller så så började det ge med sig. De började äta mer. De är inte heller lika gasiga. Nu får jag fylla på matskålen som förut! Jag är glad över att jag hade lite is i magen. Nu älskar de sitt foder och fiser som förut (knappt alls). I övrigt verkar de friska och nöjda med livet. Behöver tillägga att de fångar och äter en hel del möss.

Vastaus yritykseltä Petgood
Charlie är en yorkshireterrier och han tycker om fodret samt godiset och tuggbenet.
Vi testar fodret för att se om det hjälper mot hans allergi. Vi får ge detta ca 12 veckor då han fått en spruta mot hans allergi.

Vastaus yritykseltä Petgood
Fantastisk service och trevlig personal.
Bra foder och tuggben

Vastaus yritykseltä Petgood
Snabb leverans å min katt älskade maten äter fortfarande med god aptit skopar i sig maten å då är min katt en väldigt kräsen katt

Vastaus yritykseltä Petgood
Mina tre katter blev alla stormförtjusta i smaken av Petgoods kattungemat och så länge de är glada är jag en glad ägare.

Vastaus yritykseltä Petgood
Har en hund med foderallergi som resulterar i mycket klåda och avamp i öron och tassar. Hon har även känslig mage. Provade detta foder då jag hörde en annan berätta om detta plus att jag var inne och läste om det. Tycker fodret funkar bra på henne och personalen har bra kundbemötande och svarar snabbt på frågor. Hon åt innan anallergenic vetrinärfoder.