har tidigare varit en rätt nöjd kund hos Petgood, men hanteringen av larmet av glykoalkaloider har varit allt annat än förtroendeingivande och vi har nu lämnat Petgood för ett ekologiskt vegetariskt f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Premium vuxen hund och premium katt är de vi nu haft ett halvår - vi visste inte att vår hund hade problem med magen innan ens - men blev sån skillnad - alltid kulor att plocka upp aldrig nån gegga ö... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bästa fodret för min Border collie och mina katter. Hunden har kliat sig av alla andra foder jag testat, munhälsan och pälsen är fin på alla djuren. Alla djuren gillar dessutom fodret så det blir inge... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Bra service, lätta att få kontakt med. Min leverans blev på något sätt returnerad utan min vetskap, kundtjänst hörde av sig till mig och undrade om jag ville ha en återbetalning eller om dom skulle skicka varan på nytt. Det är service.

Vastaus yritykseltä Petgood
tog några dagar innan paketet kom fram och maten var nästan slut men en trevlig tjej eftersökte och fixade så att det kom dagen efter

Vastaus yritykseltä Petgood
Utmärkta produkter, trevligt bemötande och pålitliga leveranser!

Vastaus yritykseltä Petgood
Mina hundar älskade godiset och mjukmaten med en gång och tålde det direkt utan minsta problem, blandad med sina vanliga pellets.

Vastaus yritykseltä Petgood
Så bra att inte heller katten behöver äta djur och att han tycker om maten, saknar bara ett våtfoder

Vastaus yritykseltä Petgood
Allt verkar bra av det jag testat till min kräsna hund.
Har kvar att prova ”blötfoder”. Det finns hemma och ska prova det inom några veckor.
I dessa tider med många larm om otjänliga torrfoder
skulle det vara enormt bra med uttömmande deklaration om innehållet och hur det kontrolleras.
Vetskapen att inte detta innehåller något som antibiotikabehandlats är fint.
Hur är kontrollen av det ? Och hur kontrolleras resten av den maten ?

Vastaus yritykseltä Petgood
Fick med oss ett gratisprov från Zoofamiljen i Kungälv med utgångsdatum 28/10-24 batch 202304240212.
Vår hund Maja fick detta vid 13-tiden och då endast en knappt en halv näve av dessa.
Vid 23-tiden så har hon så ont i magen att hennes bakben knappt bär henne och 30-45 minuter senare spyr hon upp en stor pöl med brun sörja samt hennes vanliga mat (den vanliga Standardt maten är fortfarande i hela bitar så den har inte börjat smältas ned ännu). 1 timme senare spyr hon lika mycket igen och kan fortfarande inte gå på bakbenen,
Hon flämtar och svettas kraftigt så något senare efter inrådan från Blå Stjärnan så åker vi dit med henne och där spyr hon igen.
Efter provtagning konstateras det att hon har kraftigt med mjölksyra i musklerna så de inte får tillräckligt med syre och kraftig vattenbrist så hon sätts på dropp.
Vid 2-3 tiden beslutas det att hon skall läggas in på intensivvård (vid 12-tiden 3/12 har hon fortfarande svårt att stödja på bakbenen) och där ligger hon kvar tills nu 4/12.
Övriga prover visar ingen form av gifter i blodet och urinprovet inget heller.
Uppdatering:
Maja hämtades på måndagseftermiddagen och var då lite piggare och verkade normal igen.
Natten till tisdag så släppte vi ut henne i trädgården 7 ggr då hennes magen inte verkade ok.
Var hemma med henne under tisdagen och på hela dagen bajsade hon inte en enda gång.
Natten till onsdag samma sak dock bara 3 ggr men sen märkte vi även att hon spytt på badrumsgolvet under natten, detta gjorde hon sedan tre gånger till direkt på morgonen fast ute i trädgården.
Under morgonpromenaden rinner det ur henne och hon är märkbart orolig när hon skall bajsa och snurrar runt innan hon kan göra sitt och nu har hon varit ute i trädgården och både spytt och haft diarré.
Så nu begår vi oss av till Blå Stjärnan igen.
Något i er mat var allt annat än bra för vår hund alternativt en dålig batch!

Vastaus yritykseltä Petgood
Hundarna gillar maten. Den luktar inte / luktar väldigt lite i påsen däremot luktar hundarna illa ur munnen av maten och verkar tyvärr inte bli riktigt mätta.

Vastaus yritykseltä Petgood
Jag vill ge ett nytt omdöme. Mitt första omdöme gavs utifrån att katterna inte åt maten, men plötsligt släppte skepticismen. Nu duger ingen annan mat och den prenumeration jag tecknade på 2 kilo fick jag snabbt utöka till 4. Trots att jag krånglat fram och tillbaka har jag fått fantastiskt fint bemötande hela tiden! Snabbt, smidigt, vänligt, hjälpsamt. Även leverans fungerar väl, vilket inte är självklart när man bor på en ö.

Vastaus yritykseltä Petgood
Katterna gillar maten, kittlar dödsskönt i kistan. De tar gärna sitt ansvar för planeten.

Vastaus yritykseltä Petgood
Tycker om väldigt mycket! Detta är det enda torrfodret min superkräsna pudel velat äta under en längre period. Problemen med magen har blivit markant mycket bättre sedan vi bytte till detta för ett par månader sedan. Bytet från valp- till vuxenfoder var också en hit för vovvens smaklökar. Lätt att ändra prenumeration, de påminner innan de skickar/tar betalt, bra kundtjänst, bra för hunden, bra för planeten och helt klart godkänt av finsmakarpudeln 👍

Vastaus yritykseltä Petgood
Min hund är 9 år och för första gången har vi hittat ett foder hon älskar, inte bara älskar utan även mår riktigt bra av. Har alltid haft känsligt mage vilket är som bortblåst. Kombinerar torrfoder och våtfoder.

Vastaus yritykseltä Petgood
Dunder! Otroligt bra! Äntligen ett klimatsmart djurfoder! Båda mina katter älskar maten. Dessutom kom beställning väldigt snabbt. Fem av fem skalbaggar!

Vastaus yritykseltä Petgood
Min hund gillar maten och har inte hård mage längre. Nu hoppas jag att hennes bekymmer med öronsvamp ska bemästras också. Jag har bara haft fodret i två veckor. Tagit bort allt annat protein ur kosten för att utvärdera efter lite längre tid.

Vastaus yritykseltä Petgood
Snabb och fin sevice, och framför allt ett utmärkt hundfoder. Våra två små vovvar älskar detta.

Vastaus yritykseltä Petgood
Gillar idén med att minska behovet av jordbruks/betesmark men saknar hur det ska återföras till vildmark/naturreservat/naturskyddsområde.

Vastaus yritykseltä Petgood
Lev snabb och smidig. Men min hund gillar ej produkten så. Avslutade prenumerationen efter första köp.
Gulligt att även skicka med en kostnadsfri godispåse. Som tyvärr inte heller gick hem hos min valp.