Petgood Arvostelua 475

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Saanut 1/5 tähteä

har tidigare varit en rätt nöjd kund hos Petgood, men hanteringen av larmet av glykoalkaloider har varit allt annat än förtroendeingivande och vi har nu lämnat Petgood för ett ekologiskt vegetariskt f... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Premium vuxen hund och premium katt är de vi nu haft ett halvår - vi visste inte att vår hund hade problem med magen innan ens - men blev sån skillnad - alltid kulor att plocka upp aldrig nån gegga ö... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag vill ge ett nytt omdöme. Mitt första omdöme gavs utifrån att katterna inte åt maten, men plötsligt släppte skepticismen. Nu duger ingen annan mat och den prenumeration jag tecknade på 2 kilo fick... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bästa fodret för min Border collie och mina katter. Hunden har kliat sig av alla andra foder jag testat, munhälsan och pälsen är fin på alla djuren. Alla djuren gillar dessutom fodret så det blir inge... Näytä lisää

1. Eläinruokakauppa

Tietoja yrityksestä Petgood

Yrityksen kirjoittama

Vi är Petgood, the do good pet food.

Vi är ett svenskt företag som erbjuder ett näringsrikt sortiment av insektsbaserade produkter för hund och katt, utvecklat med våra husdjurs hälsa som högsta prioritet.

Hos oss hittar du näringsrikt helfoder, godis och snacks utvecklat av vårt eget veterinärteam baserat på den senaste forskningen kring näring och hälsa. Tack vare noggrant utvecklade recept med lättsmält insektsprotein och naturliga ingredienser som stöttar mage och hud, upplever majoriteten av våra kunder fantastiska förbättringar - stabilare mage, glansigare päls och förbättrad hälsa.*

Idag är vi en ledande aktör i Europa för insektsbaserat hund- och kattfoder med tusentals nöjda kunder som varje dag får uppleva fördelarna med insekter. Och du, tack vare vår miljövänliga proteinkälla kommer hållbarhet som bonus - win-win för djur och planet!

*baserat på kundundersökning genomförd 2025 med +300 svarande.

Besök Petgood

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Omtyckt av både ägare och katt!

Jag älskar att kunna ge min katt ett högkvalitativt foder samtidigt som det känns mer etiskt än konventionellt foder. Vi bytte över från ett annat foder när vi fick vår kattunge och bytet gick smidigare än väntat. Jag berättar gärna för alla som vill lyssna. Jag uppfattar att jag kommer få en ny påse per månad i prenumerationen, men det gör vi inte av med i nuläget så jag hoppas jag missförstått det - därav det lägre betyget (om inte så 5/5). Skulle önska mig mjukmat även för katter från petgood!

26. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Petgood

Åh vad roligt att höra att fodret har blivit en ny favorit därhemma både för er och missen. Jag såg att du mailat också angående leveranserna, så jag har återkopplat till dig på mail så ska vi nog kunna hitta ett upplägg som blir lagom för er framöver! Mjukmat för katter är något vi jobbar på så det ser vi fram emot att erbjuda framöver 💜🐈

Saanut 4/5 tähteä

Har inte gett katterna så lång tid än

Har inte gett katterna så lång tid än. Den ena äter men den andra är något kräsen och nobbar maten. Får väl avvakta en tid.

24. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Petgood

Stort tack för ditt omdöme Lisa! Vad roligt att maten gick hem hos en av missarna, så får vi hoppas den andra också kan tycka om det efter lite betänketid 💜

Saanut 3/5 tähteä

Fodret är super bra med jag tycker att…

Fodret är super bra med jag tycker att ni har för höga priser. Har rekommenderat fodret men folk backar när det kommer till priset. Har man en hund som äter ca 15 kg i månaden så känns det märkbart i plånboken

15. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Petgood

Stort tack för din feedback! Så roligt att höra att fodret är så uppskattat.

Vi har full förståelse för att prisbilden också väger in huruvida man väljer vårt foder eller ej. Eftersom vi endast använder högkvalitativt insektsprotein som enda animaliska proteinkälla, påverkar det vårt slutpris eftersom denna proteinkälla i nuläget är betydligt dyrare än de traditionella. Övriga råvaror vi använder håller också hög kvalitet och är noggrant utvalda för sitt näringsvärde, där ett exempel är att vi använder olivolja istället för animaliska fetter, som kycklingfett. Vi har investerat mycket i vår forskning och produktutveckling för att utveckla innovativa och näringsrika produkter, vilket också reflekteras i slutpriset för vår produkt.

Trots detta, vill vi såklart att så många hundar och katter som möjligt ska kunna njuta av våra produkter, och tackar därför verkligen för feedbacken och tar med den framåt till teamet. 💜

Lea gillar maten

Lea gillar maten. Smidig leverans

7. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Petgood

Vad roligt att höra att vårt foder blivit poppis hos din Lea! 💜

10/10 ✨

Produkterna är toppen och likaså frakt och kundservice 🤗

3. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Petgood

Vad skönt att höra att allt fungerar så bra! Stort tack för ditt omdöme 💜

Katten älskar fodret

Katten älskar fodret. Det är nyttigt och leveransen är supersmidigt. Många däggdjur som kor och andra djur har räddats och naturen har besparats koldioxidutsläppen deras uppfödning innebär. Toppen helt enkelt!

26. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Petgood

Åh vad roligt att höra att både katt och matte blivit så nöjda! 🐈💜

Hundarna älskar fodret.

Hundarna älskar fodret.
Smidigt att få fodret levererat hem till dörren.

16. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Petgood

Hej Elisabet! Vad roligt att höra att fodret blev så poppis hos dina hundar, det glädjer oss. Du kan välja leverans varje, varannan eller var tredje månad på din prenumeration. Bara maila oss på help@petgood.com så hjälper vi dig gärna justera det! 💜

Snabb leverans. Och vår hund älskar erat foder! 😊

4. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Petgood

Så roligt att höra att smaken har gjort succé där hemma och att allt fungerar bra med leveranser! 💜

Saanut 5/5 tähteä

Mina katter har haft problem med…

Mina katter har haft problem med Clostridium toxin och återkommande diarréskov. Efter en 2 månaders infasning av ert foder kan jag bara starkt rekommendera det. Nöjda katter som älskar fodret och producerar perfekta korvar. Toppen! Nu väntar jag bara på våtfodret också.

2. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Petgood

Wow vilken härlig läsning! Så roligt att höra att fodret fungerar så bra för dina katter, trots tidigare magbekymmer. Våtfodret jobbar vi på så det hoppas vi kunna glädja missarna med framöver 💜

Saanut 2/5 tähteä

Beställde hem hundkex då min hund länge…

Beställde hem hundkex då min hund länge ätit petgood nu och jag letat efter något tugg som inte upprör hans mage. Han åt det med viss skepsis och spydde sedan upp det. Så det vart inte godkänt tyvärr.

6. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Petgood

Hej Wilma! Stort tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme. Vi är så glada att vårt foder fungerat så bra för din vovves känsliga mage, men såklart tråkigt att höra att inte hundkexen fick samma resultat. Kanske våra dental sticks kan vara något som fungerar bättre 💜

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans. Säkert fin och bra råvara, men tyvärr har min kräsna katt inte accepterat maten fullt ut. Äter lite ibland.

7. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Petgood

Stort tack Lilian för ditt omdöme! En del katter kan ju vara lite skeptiska till nyheter så vi hoppas din misse ska älska fodret efter lite betänketid 💜

Saanut 5/5 tähteä

Min AST fick en ordentlig foderallergi…

Min AST fick en ordentlig foderallergi för ett par år sedan,efter att ha provat allt från Vet foder till färskfoder äter han sedan förra sommaren Petgood med resultatet inget kli,ingen svamp och en glansig päls..prenumerationen fungerar👌🏻..så nöjd!

13. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Petgood

Hej och tack för ditt omdöme!

Vi blir så glada av att höra att din vovve mår så bra på vårt foder och slipper problem med allergin 🐛

Bra upplevelse

Snabb leverans, kul koncept och trevliga mejl.

17. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Petgood

Tack Sandra för ditt omdöme! Vi är så glada att ni är nöjda med våra produkter och service 💜

Snabba och bekväma leveranser

Snabba och bekväma leveranser, se'n får vi se om vovven blir bättre betr. sina hudproblem.

16. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Petgood

Tack för ditt omdöme! Vi är så glada att ni är nöjda 🐛

Fralla med allergibesvär

Hej Petgood,

Vill berätta vilken stor skillnad ert foder gjort för mig och min fralla/boston terrier.

Våren 2020 hämtade jag hem min fyrbenta kompis Charlie från Älmhult. Ganska fort märkte jag att han hade mycket gegga i öronen som inte gick att få bort efter mycket rengöring.

Efter dyrt veterinärbesök fick vi reda på att det var svamp och fick köpa massa dyra mediciner för att få bukt på det.

Inte långt därefter började vi märka att han fick utslag under armhålorna. Utslagen var alltid där och vi fick behandla med klorhexadin-schampo flera gånger i veckan.

När utslagen försvann från armhålorna kom dom tillbaka i vecken vid hans nos.

I tre år har det varit det ena problemet efter det andra. Varje gång vi får bukt med ett problem dyker ett nytt upp. Det har varit problem med tassarna också.

Det har blivit kostsamt, tagit mycket tid och vi har testat många foder.

Charlie åt ett dyrt veterinärfoder som höll dom flesta problemen borta, men då blev hans avföring ganska lös, något vi löste med morot i fodret då vi läst att det kan hjälpa då det ger extra vätska och fibrer.

Jag hade hört att få hundar är allergiska mot insektsbaserat foder. Jag gjorde lite research och ansåg att ert foder var bäst.

Nu har Charlie endast ätit ert foder i 6 månader och alla problem är borta!

Han har inte svamp och inga utslag. Hans päls är så fin och hans veck vid nosen behöver knappast någon underhållning alls!

Vi har nu slutat med alla sorters behandlingar, inget mera klorhexadin-schampo. Vi behöver inte riva ner morot i maten heller då hans mage mår prima på ert foder!

Jag har t.o.m. kunnat börja ge honom hundgodis igen, allt från ert sortiment står i skafferiet!

Jag vill tacka för det grymma jobb ni gör!

Många med frallor har ju dessa problem jag beskriver ovan, och jag vet att jag själv iaf skulle blivit väldigt tacksam om jag hade fått veta detta lite tidigare då det tagit mycket energi och pengar från oss. Men värst av allt är att lilla Charlie har behövt lida från diverse symptom.

Tack så hemskt mycket för era produkter önskar en mycket glad och välmående hund samt hans ägare!

3. tammikuuta 2024

Hej Andreas och Charlie 💜

Tack för ert härliga omdöme vi blir så otroligt glada över att höra att Charlie mår mycket bättre på vårt foder och också tycker om våra hundgodis och dentalsticks så mycket.

Hela teamet skickar klappar och Gos till Charlie!

Saanut 5/5 tähteä

Katterna kastade sig över maten

Katterna kastade sig över maten! Plus att det känns extremt trevligt att inte behöva bidra till uppfödning av större djur som bara ska bli djurmat.

20. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Petgood

Tack för ditt omdöme Pernilla! Vi blir så glada av att höra att du uppskattar våra produkter och service 💜

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin