Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 3/5 tähteä

Jeg bestilte den 22. marts en 100*140 plakat + ramme. Der var blevet varslet lang ventetid, hvilket var helt ok - super dejligt at de informerer :-) Dog er jeg en smule skuffet over rammen og... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Very slow to dispatch- 3 weeks and items still not arrived. Email communication is very good, but if you’re ordering from the UK you incur a hefty import /customs duty (£67), which I don’t think is cl... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Normalt finder jeg ikke en hel række ting ét og samme sted, jeg gerne vil have. Men Peléton’s anderledes udvalg lander godt hos mig, bl.a. Lauri Hopkins, som jeg ikke lige mindes at have set andre s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg vil klart anbefale andre at handle på denne side. Foruden at de har et stort og flot udvalg samt leverer hurtigt, så har de også en effektiv og hjælpsom kundeservice. Jeg oplevede, at mine plakate... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Julistekauppa
  2. Taidekauppias
  3. Taidegalleria
  4. Graafikko
  5. Kehystämö
  6. Printtituotteet ja kyltit

Yrityksen kirjoittama

Kernen i Peléton er eksklusive kunstnersamarbejder med passionsdrevne og talentfulde individer inden for digital, håndmalet og fotografisk kunst. Vi sælger værker, som du kan relatere til, reflektere over og få indtryk af. Alle værker er unikke og skabt eksklusivt for Peléton. I kunstnersamarbejdet ligger også ønsket om at fortælle hver kunstners personlige historie. Vi vil fremføre og hylde deres personlighed, passion for kunsten og inddrage deres tanker omkring deres kreative process. Det er en stor prioritering for os, som giver kollektionerne og værkerne et dybere lag og tilknytning.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 95 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

En vidunderlig gave

Fra det øjeblik jeg afgav ordren til den dag den ankom, gik alt problemfrit. Plakaterne er omhyggeligt fremstillet og formidler et enkelt, men stærkt budskab. Jeg valgte dem som gave til min datter, og hun var fuldstændig begejstret.
Jeg opfordrer andre til at købe den, du vil ikke fortryde det 😊

24. joulukuuta 2025

Hej Urszula,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for, at både du og din datter er tilfredse med plakaterne. Det betyder meget for os at høre, at gaven blev så godt modtaget.

Alt godt herfra

Alt godt herfra. God leveringstid og flot produkt.

8. joulukuuta 2025

Hej Simon,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både leveringstiden og produktet.

Fedt produkt

Hurtig levering-kvalitetsprodukt-fed plakat-vil helt sikkert handle her igen♥️

28. marraskuuta 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med både produktet og leveringen. 😊

Flot motiv

Købte en mor plaket med ramme
Flot produkt 😁

22. joulukuuta 2025

Hej Lodahl,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både motivet og rammen. Håber, det bringer glæde!

Saanut 5/5 tähteä

Flotteste rammer i bedste kvalitet 🙌🏼

29. joulukuuta 2025

Hej Ditte,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både rammerne og kvaliteten. Det betyder meget for os!

Det var en gave

Det var en gave, og modtageren blev begejstret for plakaten, motivet stod flot i den fine træramme, som jeg købte til, samtidig. Både plakat og ramme var i god kvalitet og oplevede hurtig og god service.
Mvh. Mia Rasmussen

24. joulukuuta 2025

Hej Mia,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at modtageren blev begejstret for plakaten og rammen. Vi er glade for, at både kvaliteten og servicen levede op til dine forventninger!

Saanut 5/5 tähteä

God oplevelse med bestilling af plakat

God oplevelse med bestilling af plakat, god information i forløbet hvor levering var lidt længere end forventet, men der var oplyst fint om det i forløbet, så må pudse brillerne lidt bedre næste gang.

8. joulukuuta 2025

Hej Anders,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med din bestilling, og vi er glade for, at du kunne finde informationen omkring leveringen. Vi håber, du er tilfreds med plakaten!

Fortjent medvind

Normalt finder jeg ikke en hel række ting ét og samme sted, jeg gerne vil have. Men Peléton’s anderledes udvalg lander godt hos mig, bl.a. Lauri Hopkins, som jeg ikke lige mindes at have set andre steder.
Forretningen har godtaget sidste øjebliks ordre-ændringer fra mig, uden det mindste bøvl - kun god kommunikation - hvilket har været en god oplevelse. Anbefales - de fortjener at have travlt.

29. tammikuuta 2026

Hej T. Andersen,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og vi er glade for, at du kunne finde noget, du kunne lide. Tusind tak for dine pæne ord.

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig fin service og flot produkt.

Rigtig fin service og flot produkt.
Bestilt en plakat, god information omkring forlænget leveringstid.
Da vi modtog havde den desværre fået nogle knæk/buk.
Fik god og hurtig service, og de sendte en ny vi hurtigt fik.

24. tammikuuta 2026

Hej Jeppe,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen og produktet. Vi undskylder for de skader, der opstod under transporten, men er glade for, at vi kunne løse det hurtigt for dig.

Saanut 4/5 tähteä

Peleton holder hvad de lover

Plakaten levede fuldt op til forventningen, levering inden for den lovede tidsramme 😊

10. joulukuuta 2025

Tusind tak for din anmeldelse, Marianne 😊
Det glæder os virkelig at høre, at plakaten levede fuldt op til dine forventninger, og at leveringen kom inden for den lovede tidsramme.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

God kvalitet og lækkert design

Jeg er meget tilfreds med mit køb og billederne pynter flot på mit badeværelse.

30. marraskuuta 2025

Tusind tak for din anmeldelse, Mette 😊
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, og at billederne pynter flot på dit badeværelse.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Lovely artwork

Lovely artwork, looks even better in real life. Great quality and very carefully packaged. Really happy with it 💛

2. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Peleton

Thank you so much for your lovely review
We are really happy to hear that the artwork looks even better in real life and that you are pleased with the quality and packaging.

Thank you for taking the time to share your experience.

Best regards
Founder of Peléton

Fantastisk service

20. tammikuuta 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Lise 😊
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Saanut 5/5 tähteä

Der handler jeg med garanti igen 🖼️

Fremragende kvalitet og service 😍

29. marraskuuta 2025

Kære Pernille,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af vores produkter og servicen. Det betyder virkelig meget for os at få sådan en positiv tilbagemelding.

Saanut 1/5 tähteä

Ingen levering af varer og ingen svar fra kundeservice

Jeg bestilte en plakat og flere forskellige rammer 31/12. Pengene er for længst trukket, men jeg har endnu ikke modtaget nogle varer. Kundeservice svarer ikke på min henvendelse, men jeg har dog modtaget en mail hvor jeg bliver bedt om at anmelde mit køb her. Så det gør jeg så. Jeg håber stadig på at modtage mine varer, men tvivler efterhånden stærkt på det.

Hej Trine,

Vi har besvaret dig via kundeservice, så jeg er ikke helt med på hvad du mener her? Jeg skrev at:"Hej Trine, mange tak for din besked og undskyld vores lange svar, vores lange leveringstid. Vi har i øjeblikket super travlt, og jeg tjekker op i din ordre, og jeg kan se, at du er meget tæt på, at være det næste til at blive pakket.

Jeg vil skyde på, at vi enten pakker den i morgen, tirsdag eller inden torsdag, og så bør du have den i løbet af ugen. Tusind tak for din tålmodighed, og beklager meget den lange leveringstid."

Hvilket holder stik. Jeg har snakket med lageret og de pakker ordren i dag.

Er ked af din meget hårde anmeldelse, da vi har kommunikeret alt ud håber du bliver glad for din ordre når du får den meget snart.

Saanut 2/5 tähteä

Mangel på svar

Jeg har indtil videre haft en utilfredsstillende oplevelse med Peleton. Jeg bestilte nogle plakater hos dem, hvilket forløb uden problemer.
Jeg ønskede efterfølgende at returnere. Det er nu over to uger siden, jeg sendte varerne retur, men jeg har endnu ikke modtaget nogen form for bekræftelse, opdatering eller tilbagebetaling.

Jeg har forsøgt at kontakte virksomheden for at få en status på min returnering, men hver gang har jeg kun modtaget et automatisk svar fra en robot og ikke et reelt eller personligt svar på min henvendelse. Da jeg endelig fik et svar, stod der “What can we help you with?” I stedet for at svare på den mail jeg havde sendt. Manglen på kundeservice og kommunikation gør oplevelsen lidt frustrerende og efterlader mig uden klarhed over, hvad der sker med min returnering.

Kære Julie,

Jeg vil gerne takke dig for din tålmodighed. Jeg kan forstå, at kommunikationen har været utilfredsstillende, hvilket jeg er ked af.

Som jeg nævnte tidligere i min mail til dig, er der minimum 14 dage behandling, og selvom det er to uger siden, du sendte din retur, så har vi modtaget den først for nylig.

Derfor synes jeg 2 stjerner er en hård bedømmelse, når vi bare følger vores standard procedure.

Jeg har nu behandlet din retur, og du burde snart modtage din tilbagebetaling.

Alt det bedste, Jesper

Saanut 1/5 tähteä

Enorm dårlig oplevelse

Jeg bestilte 3 plakater og en ramme den 4/1. Har ikke modtaget min pakke endnu og har heller ikke hørt at den skulle være forsinket. Har skrevet til dem og intet hørt.
Super skuffende købsoplevelse!!

Kære kunde,

Jeg har set din anmeldelse, og jeg er rigtig ked af, at du har haft en skuffende købsoplevelse. Vi har gjort vores bedste for at kommunikere den forlængede leveringstid både før, under og efter købet. Hvis du har bestilt den 4. januar, vil du meget snart modtage et trackinglink, så du kan følge din pakke.

Jeg synes dog, at din anmeldelse virker lidt misforstået, da vi har forsøgt at informere om den længere leveringstid. Jeg vil gerne opfordre dig til at kontakte os direkte, så vi kan finde en løsning og sikre, at du får en god oplevelse med din ordre, da jeg ikke kan søge dit navn frem pga din anonymiserede profil..

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan rette op på situationen.

Saanut 5/5 tähteä

Altså startede med at få en forkert plakat, den var fin men ikke det jeg havde bestilt.
De tilbød så at sende den rigtige, uden beregning, som var en fin løsning for mig.
Men når det er sagt, er det virkelig fine ting de laver og i god kvalitet.
Så ikke sidste gang jeg handler der.

Kære Jeanette,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med den løsning, vi kunne tilbyde, og at du stadig har haft en god oplevelse med både vores produkter og service.

Tak for dig 😊

Saanut 4/5 tähteä

Nemt at bestille og jeg blev gjort…

Nemt at bestille og jeg blev gjort opmærksom på lidt længere tids levering, men det var mere end to uger.
Handler gerne hos jer igen og værdsætter indpakning i papir fremfor plast.

28. joulukuuta 2025

Hej Ida

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Dejligt at høre, at bestillingen var nem, og at du satte pris på, at vi gjorde opmærksom på den længere leveringstid, selvom den endte med at trække lidt ud.

Vi er også rigtig glade for, at vores valg af papir fremfor plast blev bemærket. Det betyder meget for os.
Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin