Halsbandet är fint men tyvärr så har ringen där bokstaven sitter i gått sönder. Bokstaven lossnar då och då från kedjan tyvärr och jag har inget gjort mer än haft det på mig. Det är som en liten öppni... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag köpte deras julkalender i slutet av förra året, ett av örhängena var svår att stänga redan från början och till slut inte alls. Jag kontaktade kundservice som svarade snabbt och erbjöd mig att v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Verkligen jättefina smycken. Kedjorna kan man välja i olika längd, och brukar välja den längsta och väldigt fina nätta kedjor. Har barnens namn på berlocker och använder de dagligen och håller sig lik... Näytä lisää
Beställde ett halsband med bokstaven E efter att min dotter föddes. Det är Mitt absolut finaste och dyrbaraste smycke❤️ priset är så bra och kvaliten är toppen på smyckena. Har sedan jag fick halsb... Näytä lisää
Pearls of Freja är ett svenskt smyckesmärke med minimalistiska, personliga och feminina smycken.
Kungsporten 4A, 42750, Billdal, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Jättefina smycken o mycket snabb o trevlig kundtjänst
Fina smycken med små detaljer. Sådär alldeles lagom!
Fina smycken. Har bara öppnat första paketet i min Adventskalender av fyra paket. Fick örhängen i det första paketet.
Jag beställde personliga berlocker. Hade inga problem med att beställa från hemsidan. Stod att det skulle ta 1-2 veckor för de att tillverkas, vilket det gjorde. Beställde den 9/11 och idag 29/11 låg paketet i brevlådan. Är supernöjd med kvaliteten. Rekommenderar Pearls Of Freja.
Över förväntan!! Halsbandet är ännu finare i verkligheten än på bild och servicen är helt otrolig! Jag mailade dom samma som jag beställde och berättade att det skulle vara en present och behövde snabb leverans, trots ingen express leverans finns så såg ägaren till att mitt paket kom dagen efter. Kan varmt rekommendera!
Snabb leverans, bra kundtjänstbemötande och otroligt fina smyckesberlocker!
Rekommenderar!
Beställde ett halsband för en vecka sedan har fortfarande inte skickats och
Svarar inte på mailen man skickar till dom
Leverans inte mottagen än, blev beställd för 2 veckor sen!! Vad händer med min order ???
Dom svarar heller inte på mail och finns inget telefonummer man kan ringa till er.

Vastaus yritykseltä Pearls of Freja
Mycket nöjd och väldigt prisvärt! Var väldigt trevlig box man fick det i även så perfekt att köpa i present till folk.
Blev jättebesviken på guldfärgen kedjan, ser fejk ut. Har beställt halsband förut och varit jättenöjd. Den här gången blev det retur.
Quick shipping, secure payment.
Easy homepage and quality products.