Saanut 2/5 tähteä

Halsbandet är fint men tyvärr så har ringen där bokstaven sitter i gått sönder. Bokstaven lossnar då och då från kedjan tyvärr och jag har inget gjort mer än haft det på mig. Det är som en liten öppni... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Jag köpte deras julkalender i slutet av förra året, ett av örhängena var svår att stänga redan från början och till slut inte alls. Jag kontaktade kundservice som svarade snabbt och erbjöd mig att v... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Verkligen jättefina smycken. Kedjorna kan man välja i olika längd, och brukar välja den längsta och väldigt fina nätta kedjor. Har barnens namn på berlocker och använder de dagligen och håller sig lik... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beställde ett halsband med bokstaven E efter att min dotter föddes. Det är Mitt absolut finaste och dyrbaraste smycke❤️ priset är så bra och kvaliten är toppen på smyckena. Har sedan jag fick halsb... Näytä lisää

1. Korusuunnittelija

Yrityksen kirjoittama

Pearls of Freja är ett svenskt smyckesmärke med minimalistiska, personliga och feminina smycken.

4,2

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Så nöjd

Har flera smycken från pearls of Freja och jag älskar dom! Guldfärgen är kvar fortfarande och jag har använt smyckena varje dag i flera år. Köpte precis ett halsband och är Såå nöjd!!

10. helmikuuta 2024

Rekommenderar!

Fina ordentliga handgjorda smycken. Har två stycken halsband härifrån som jag bär jämt och de ser lika fina ut än trots alla omständigheter. Snabb leverans och bra kundservice, rekommenderar!

7. helmikuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Fina och hållbara produkter.

Handlat från företaget vid två tillfällen. Första gången gick allt så smidigt, 5 stjärnor i betyg. Andra gången så var det tyvärr väldigt lång leveranstid (över 2 månader) och fick maila flertalet gånger och fråga var min order tagit vägen. Men den kom till slut. Därav lägre betyg.
Jättenöjd med produkterna!

Hoppas leveransens blir bättre nu efter nyöppningen.

30. marraskuuta 2023

Underbar!

Älskar smycken från PearlsofFreja! Det är verkligen kvalité på de 😍 Jag har burit mitt bokstavshalsband varje dag, även i dusch, och det har inte hänt någonting med halsbandet. Älskar!!

6. lokakuuta 2023

Jättefina smycken

Jättefina smycken som stämde väl överens med bilder och beskrivning på hemsidan. Snabb och smidig leverans.

23. heinäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Halsbandet kom snabbt i fin…

Halsbandet kom snabbt i fin förpackning. Har haft det på mig i flera månader och duschar alltid med det, först nu kan man ana att ”guldfärgen” börjar släppa.
Bra pris också!

6. helmikuuta 2024

Enkelt

Enkelt, stilrent och valmöjligheter. Har barnens och sambons namn i både silver och guld (beroende på dagsform;)). Använder inga andra halsband. Funkar till vardag och fest.

5. kesäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Bästa kvaliten för billigt pris

Beställde ett halsband med bokstaven E efter att min dotter föddes. Det är
Mitt absolut finaste och dyrbaraste smycke❤️ priset är så bra och kvaliten är toppen på smyckena. Har sedan jag fick halsbandet inte tagit av mig det. Har ännu inte blivit missfärgat trots dusch och bad i pool och havet.

Kommer definitivt beställa härifrån igen, eller det har jag gjort redan men kommer fortsätta köpa mina smycken här!

6. helmikuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Älskar mitt namnhalsband A i…

Älskar mitt namnhalsband A i gulsplätterat, tycker de glittrar så fint mot huden och A är så fint med vita stenar på… jag har haft det på mig dag som natt i 1,5 år och tyvärr har det tappat färg men jag har också duschat med det vilket jag tror man egentligen inte ska.. Men älskar det ändå

5. helmikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin