Det gjorde det til en god oplevelse at Philip var meget hurtig og imødekommende til at både få en aftale, derefter at tale mig igennem processen omkring hvordan de gør osv.☺️ jeg kunne endelig også ba... Näytä lisää
Super flot coating, virkeligt flot slutresultat. 5 fine stjerner herfra.Philip og hans team yder en rigtig god service og slutresultatet er helt i top. Mine bedste anbefalinger til pdbilpleje.dk jeg k... Näytä lisää
Super flot arbejde hos Philip, PD Bilpleje! Bilen fik en "Total Klargøring" og resultatet overgik mine forventninger. Den står knivskarp både udvendig og indvendig. Jeg er meget tilfreds !
Helt igennem god oplevelse. Bestilte en 3 lags Nano-coating med 9 års holdbarhed. Fik en super god kundeservice. Troværdigt firma og gode priser. Vejledning i vask og svar på alle mine s... Näytä lisää
Sankt Annæ Plads 32, -3, 1250, Kbh. K, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Top professionel rådgivning, service og resultat i forbindelse med lakskader.
Den største anbefaling herfra!
For 3 gang har jeg brugt PD Bilpleje og er igen blevet imponeret over det arbejde der udføres og alt det man får for pengene. Min relativt nye Volvo XC90 havde været 5 uger på ferie i Sydspanien med hustru, 4 børnebørn og en hund. Og det kunne ses på bilen både udvendig og indvendig og den var godt brugt og træt at se på, og en halv liter soya var flydt ud bagi. Der var masser af sand overalt i bilen og den var meget beskidt i falser og samlinger mv. Da jeg hentede den efter 5 timers kærlig pleje af Philip selv, var den faktisk som ny. Den var vasket og støvsuget - strålende ren overalt, og den var poleret og skinnede om kap med lyset på St. Annæ plads i kælderen. Man bliver glad for sin bil igen og endnu gladere når man opdager at motorrummet også lige havde fået en omgang. Her er der tale om et center hvor ejeren og de ansatte yder langt mere end man kunne forvente, og hvor de er glade og stolte af deres arbejde og arbejdsplads. Tusind tak for godt arbejde. Vi kommer igen.
En oplevelse langt over det forventelige.
God modtagelse, arbejdet med bilen langt over det forventelige, står super skarpt, mange tak

Vastaus yritykseltä Pdbilpleje
Super god service, perfect resultat.
Jeg havde tillige 1 stenslag som de også hjalp med at få udbedret samt fjerne logo på bilen etc.
Bilen stod flottere end da den var sprit ny👍🏻
Kan klart anbefales 5⭐️

Vastaus yritykseltä Pdbilpleje
Virkelig god og hurtig service og ikke mindst et resultat langt over hvad jeg håbede

Vastaus yritykseltä Pdbilpleje
yderst tilfreds med alt fra første kontakt, den generelle kommunikation, resultatet og prisen. Anbefales varmt

Vastaus yritykseltä Pdbilpleje
Perfekt behandling af min nye bil, meget flot arbejde!
Super god service og kommunikation.
Kan absolut anbefale PD Bilpleje.

Vastaus yritykseltä Pdbilpleje
Netop hentet min 6 år gamle sorte bil som havde fået P ridser og storcenter mærker i alle 4 hjørner. Philip og Julian har tryllet :-) Ualmindeligt flot arbejde og til en meget rimelig pris. Glæder mig til at anbefale jer. Bh Flemming

Vastaus yritykseltä Pdbilpleje
Fik polering og nano coating og oplevede et højt serviceniveau. Ejeren Philip var meget omhyggelig med at fortælle om proces, produkter og efterbehandling. Kan varmt anbefales, hvis du gerne vil forkæle din bil med lakbeskyttelse og sikre en flot glans og nemmere bilvask, da overfladen bliver mere smudsafvisende.
Klasse service!
Kan kun anbefaledes at benytte sig af deres service. Super flinke medarbejdere og resultatet kan man ikke sætte en finger på.
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg var ikke dygtig nok til at fjerne nogen stenslag på kølerhjelmen af min bil og det endte med at jeg bare gjort skaden være.
Så jeg skrev til Philip fra Pdbilpleje og fik tid to dage efter. Han klaret bilen på 2 timer og den stå som den var helt ny.
Rigtig god service og flinke mennesker.
Christian H.
Fantastisk resultat!
Min sprit nye bil fik en coating ude og inde, og resultatet blev flot!
Super venlig betjening, og hurtige svar på spørgsmål.
Det ser også ud som om jeg har fundet det sted jeg i fremtiden vil køre min bil til for at få den vasket. :-)
Fantastisk service og arbejde fra Philip og hans team.
Vi benytter os PD Bilpleje. I starten af praktiske årsager på grund af at vi har rykket kontor og skulle bruge en klargørings udbyder i nabolaget. Nu er vi dog blevet væltet omkuld af den fantastiske kundekontakt, professionalisme og ikke mindst unikke resultater. det er en no brainer at bruge PD bilpleje.
Super service - jeg tog fat i Philip om formiddagen, da jeg havde et møde i nærheden af Skt. Annæ Plads - han fik mig passet ind - og jeg fik en ren skinnende bil retur da mit møde var ovre. Super service.
Købte ny bil og besluttede at den skulle have en omgang keramisk coating. Valget faldt på PDBilpleje og det har vi ikke fortrudt. Der ydes en fremragende service. Kan på det varmest anbefale Philip og hans team.
Endnu en god oplevelse med god service og et godt resultat. Kan klart anbefales!
Fantastisk kundeservice. Det er første gang jeg har fået rengjort min bil hos Pdbilpleje, og det bliver ikke sidste gang. Super fint service og meget imødekommende medarbejdere - og min bil var som ny.
Det er Københavns bedste bilpleje center, man for det simpelthen ikke bedre.
Top professionelt, bedste kundeservice. Alle pengene værd og lidt til.

Vastaus yritykseltä Pdbilpleje
Bedste bilpleje i byen, fantastisk