Paula's Choice Danmark Arvostelua 40

TrustScore 3/5 tähteä

3,1

Jeg har fredag d 13/3 bestilt af 2 omgange produkter hos jer. Den ene ordre modtog jeg i tirsdag, hvilket jeg er glad for, den anden ordre har jeg endnu ikke modtaget trods at jeg bestilte af 2 omg... Näytä lisää

Jeg elsker produkterne fra Paulas choice. Få andre produkter gør så stor og synlig forskel for min hud. Herudover er det en kæmpe bonus, at alt er parfumefrit, da min ansigtshud ikke tåler parfume.... Näytä lisää

1. Kosmetiikkaliike
  2. Kosmetiikkatuotteiden toimittaja
  3. Kosmetiikkamyymälä
  4. Kosmetiikkateollisuus
  5. Kauneus- ja terveysmyymälä

SKØNHED BEGYNDER MED SANDHEDEN Du fortjener intelligente hudplejevalg – uden al opreklameringen. De produkter, du anvender, skal uden undtagelse fungere og gøre din hud godt. Baseret på vores erfaring inden for forbrugerrettigheder, er hver eneste af vores formler effektive, sikre og understøttet af citeret forskning. Vi afslører sandheden om hudpleje og deler faktum med dig hele vejen – for det bør ikke være et mysterium, at holde din hud sund. + SMART + SIKKER + EFFEKTIV + IKKE-IRRITERENDE + ALDRIG TESTET PÅ DYR

3,1

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Manglende ordre😔

Jeg har fredag d 13/3 bestilt af 2 omgange produkter hos jer. Den ene ordre modtog jeg i tirsdag, hvilket jeg er glad for, den anden ordre har jeg endnu ikke modtaget trods at jeg bestilte af 2 omgange samme dag?
Jeg har skrevet mail til jer uden retur svar. Jeg har i dag ringet af 5 omgange, 2 af gangene har jeg bedt om at blive ringet op af jer, hvilket endnu ikke er tilfældet. 😔Virkelig ærgerlig

20. maaliskuuta 2026

Kære Bibi,

Tak for din ærlige feedback. Vi er virkelig kede af at høre, at du har oplevet problemer med både levering og med at komme i kontakt med os. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Jeg er dog glad for at se, at du sidenhen har været i dialog med vores kundeservice, og at I sammen har fundet en løsning. Vi beklager dybt den frustration og ærgrelse, situationen har forårsaget.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det hjælper os med at blive bedre.

Dårlig oplevelse

Jeg kan desværre ikke komme med en positiv anmeldelse. Jeg havde høje forventninger til produkterne, men jeg kommer ikke til at prøve dem.

Jeg bestilte produkterne lidt før nytår, og modtog dem d. 13. Det er efter jeg selv tog kontakt til dem, og jeg fik af vide forsendelsen var gået tabt. De ville lave en ny indenfor 24 timer, jeg ventede og efter 48 timer skrev jeg, hvorefter de oprettede en ny i det øjeblik. Da jeg fik produkterne hjem, manglede der ét produkt i pakken. Ekstremt dårlig service, ovenpå at have ventet i næsten 2 uger på hudpleje…

13. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Danmark

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af den oplevelse, du har haft.

Det er meget frustrerende at vente så længe på en ordre, og oveni opleve både en bortkommet forsendelse og et manglende produkt. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give. Vi gør os umage for at håndtere alle ordrer med stor omhu, og det er tydeligt, at vi ikke har levet op til det denne gang. Det beklager vi oprigtigt.

Vi kan se, at vores kundeservice allerede har været i kontakt med dig for at finde en løsning, og vi håber, at vi kan få rettet op på oplevelsen, så du føler dig bedre hjulpet fremover.

Med venlig hilsen
Paula's Choice

Jeg elsker produkterne fra Paulas…

Har været kunde gennem flere år, og har aldrig oplevet problemer med køb eller levering.
Tak til Paulas choice for nogle geniale produkter.

28. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Danmark

Tusind tak for din virkelig fine feedback.

Det betyder meget for os at høre, at vores produkter gør en synlig forskel for din hud. At du har været kunde hos os i flere år og har haft gode oplevelser hele vejen igennem, gør os oprigtigt glade.
Tak for tilliden og for at dele din oplevelse med os.

Meget tilfreds, kan bestemt anbefales

Jeg har købt dagcremen youth-extending med spf i mange år og den er bare så god og kan bruges under makeup.
Jeg savner dog jeres renewal mask som man kan sove med natten over.
Tak for nogle gode produkter.

20. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Danmark

Tusind tak for din dejlige feedback! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har været så glad for vores Youth-Extending Daily Hydrating Fluid SPF gennem mange år. Det er præcis den oplevelse, vi håber, vores produkter giver.

Vi forstår fuldt ud, at du savner vores Renewal Mask. Der kan være forskellige grunde til, at vi fjerner et produkt fra sortimentet – blandt andet ændringer i den europæiske kosmetiklovgivning, vanskelig tilgængelighed af råvarer, ændret efterspørgsel eller fordi vi har lanceret et bedre alternativ. Din feedback er meget værdifuld for os, og vi sørger for, at den bliver givet videre til det relevante team.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og for din loyalitet gennem årene. Vi er glade for, at vores produkter gør en forskel for dig.

Ingen levering af vare

Har bestilt en vare hos Paula´s Choice den 10.11.2025 med lovning på levering fra dag til dag. Beløbet er trukket på min konto, og der kom en besked fra Post Nord om, at de endnu ikke havde modtaget varen, og så er der intet sket. Har forsøgt at ringe til Paulas uden resultat. Har forsøgt at sende en E-mail, men denne kan ikke leveres på den opgivne adresse.
Virker som fup og fidusser.

10. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Danmark

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og beklager oprigtigt, at din pakke ikke nåede frem til dig som forventet. Vi ønsker naturligvis ikke, at vores kunder står uden de varer, de har betalt for.

Vi kan se, at vores kundeservice har været i kontakt med dig og igangsat den refusion, du ønskede. Baseret på korrespondencen kan vi også se, at dit opkald desværre blev misset. Dette beklager vi naturligvis meget. Men vi kan også se, at du blev kontaktet samme dag, og at der blev fundet en løsning, som passede dig.

Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores service, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen i fremtiden.

Med venlig hilsen
Paula’s Choice Kundeservice

God service, hurtig levering og fantastiske produkter <3

Jeg fik virkelig super god og hurtig hjælp, på hvilke produkter som passede til min hudtype. Jeg bestilte med det samme, pakken kom hurtigt og jeg har nu været igang i 3 ugers tid - ALLEREDE nu har jeg virkelig fået en flot hud ⭐⭐⭐⭐

6. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Danmark

Hvor bliver vi glade af at læse din anmeldelse. Tusind tak for de flotte ord! 💛 Det betyder virkelig meget for os, at du har fået god vejledning og allerede kan se resultater 🙌 Vi elsker at høre, når vores produkter og service gør en forskel!

Stort tak for at dele din oplevelse med os✨

Elsker deres produkter

Elsker deres produkter! Jeg kunne købe mig fattig, når jeg handler hos jer. Der er så meget godt, og en masse nyt jeg bliver nødt til at prøve. Jeg fik også min pakke hurtigt.

3. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Danmark

Tusind tak for din søde besked – hvor er det dejligt at høre, at du er så glad for vores produkter! 💚
Vi elsker at forkæle vores kunder med nye favoritter, og det glæder os virkelig, at du har lyst til at prøve endnu mere. Og skønt at høre, at pakken kom hurtigt frem – det er lige sådan, vi ønsker det!

Tak fordi du handler hos os – vi sætter stor pris på din støtte. Har du spørgsmål eller brug for anbefalinger, står vi altid klar til at hjælpe.

Jeg bestilte en vare den 29 april

Jeg bestilte en vare den 29 april, og modtog besked om at den er på vej. Ind under track&trace, skriver post nord at de har modtaget besked at der kommer en vare, men at de stadig ikke har modtaget den til videre forsendelse... Yder mere er pengene trukket, hvilket er ulovligt, da varen endnu ikke er afsendt... Så jeg forventer at få mine penge tilbage eller at varen bliver afsendt senest i morgen...
Vh Dorte Høgh

8. toukokuuta 2025

Kære Dorte,

Jeg er virkelig ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med leveringen af dine varer—det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have!

Jeg har undersøgt sagen, men desværre kan jeg ikke finde en ordre i vores system tilknyttet dette navn. Du er dog mere end velkommen til at kontakte os på info@paulaschoice.dk med dit ordrenummer, så vi kan se nærmere på det og finde en hurtig løsning for dig.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre, og vi værdsætter din tålmodighed og forståelse! Tak for at tage dig tid til at skrive til os—vi glæder os til at høre fra dig.

Sara fra Paulas Choice

Super fin hjemmeside

Forstår ikke de dårlige anmeldelser. Super fin side. Ingen problemer med levering eller ved retur. Tværtimod, fantastisk service og god behandling. Tak for det

23. huhtikuuta 2025

Kære Pia,

Tusind tak for din positive feedback! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på dine venlige ord og vil fortsætte med at gøre vores allerbedste for at give dig den bedste kundeservice.

Med de bedste hilsner, Sara fra Paula’s Choice

Jeg bestilte en booster serum 26

Jeg bestilte en booster serum 26 februar 2025 som jeg ikke har modtaget endnu. Pengene er blevet trukket fra min konto!!

8. maaliskuuta 2025

Kære Jeanette,

Jeg beklager meget at høre, at du endnu ikke har modtaget din ordre. Vores estimerede leveringstid er normalt 2-3 hverdage, så det tyder på, at der kan være opstået en fejl under forsendelsen.

For at vi kan undersøge sagen nærmere og sikre, at problemet bliver løst hurtigst muligt, er du velkommen til at kontakte os på info@paulaschoice.dk. Vores team står klar til at assistere dig og finde en løsning.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Sara fra Paula's Choice ✨

Den fineste kundeoplevelse både på chat…

Den fineste kundeoplevelse både på chat og telefon - meget professionelt og fine kundevilkår.

17. helmikuuta 2025

Kære Dorthe,

Vi værdsætter meget din positive feedback og er glade for at høre, at du har haft en tilfredsstillende oplevelse med vores service. Dine venlige ord betyder meget for os, og vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for at levere kundeservice af højeste kvalitet.

Sara fra Paula's Choice.

Jeg havde en rigtig god oplevelse med…

Jeg havde en rigtig god oplevelse med at handle her. Produkterne kom hurtigt, og det er nogle rigtig lækre produkter. Det eneste minus der var, var at pakken ikke var tilstrækkeligt lukket, så man ville nemt kunne have lukket den op og taget produkterne. Men alle produkterne var der, og det hele var ellers i god kvalitet!

13. tammikuuta 2025

Virkelig god oplevelse!

Modtog de fire produkter jeg havde bestilt lige til døren og rigtig fint pakket ind i en kasse. Jeg havde et spørgsmål angående et produkt, så jeg skrev en mail til deres kundeservice og fik lynhurtigt et forklarende og meget imødekommende svar. Alt i alt en rigtig tryg og god oplevelse.

8. tammikuuta 2025

Jeg bestilte den 3 november

Jeg bestilte den 3 november, annullerede ordren 4 november, eller prøvede i hvert fald. Det kunne ikke lade sig gøre, så jeg måtte returnere den, når den ankom. Hvilket jeg så gjorde den 9 november. Nu står jeg så her den 3 dec og hører intet fra dem. Jeg har prøvet at skrive flere mails, men får intet svar. Har prøvet at ringe, men den danske kundeservice er nærmest umulig at få fat i. Så jeg står stadig og savner mine penge. Hvis du bestiller herfra, så vær sikker på du vil beholde dine vare.

3. marraskuuta 2024

Kære Amanda,

Jeg er ked af at høre om dine problemer med din ordre hos os. Vi forstår, at det er en frustrerende situation, og det beklager vi meget.

Jeg kan se, at du i mellemtiden har været i kontakt med vores kundeservice og er blevet refunderet ordrebeløbet. Vi håber, du har været tilfreds med denne løsning.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os igen. Vi takker for din forståelse.

Mangelfuld kundeservice

Jeg har brugt deres produkter i mange år og har altid været tilfreds, men desværre er deres kundeservice i Danmark fuldstændig ikke-eksisterende.

På grund af en fejl på deres hjemmeside gik min ordre igennem to gange (hvilket jeg kan læse på Trustpilot er sket for flere andre). Jeg kontaktede straks deres kundeservice telefonisk, men efter lang ventetid blev mit opkald blot viderestillet til en telefonsvarer. Da jeg prøvede at bruge deres chatfunktion, fik jeg blot at vide af en bot, at ordren ikke kunne annulleres – selv få minutter efter bestillingen.

28. marraskuuta 2024

Kære Malene.

Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Jeg kan forstå, at det er en utrolig frustrerende situation, og jeg beklager meget, at det har været svært at få kontakt til vores kundeservice.

Desværre er det ikke muligt for os at ændre eller tilføje i ordrer efter betalingen er gennemført, men vi vil med glæde hjælpe med at refundere den ekstra ordre, du har modtaget. Jeg kan dog ikke finde dig i vores system, så derfor må du meget gerne kontakte os på info@paulaschoice.dk med ordrenummer eller dit fulde navn, så vi kan se nærmere på din sag.

På forhånd tak!

INGEN KUNDESERVICE

VIRKELIG INGEN KUNDESERIVCE! Jeg har nu i over en uge prøvet at få fat i Paulas Choice kundeservice pga. at deres hjemmeside lavede en fejl, da jeg skulle bestille en ordre, hvilke betød at den samme ordre blev købt 2 gange. Jeg prøvede derefter at kontakte dem på mail, telefon, chatboks på hjemmesiden men intet bliver besvaret! Jeg ligger nu inde med 2 samme ordre, og kan intet gøre nu….. Og ingen svarer mig!

3. lokakuuta 2024

På forhånd tak!

Hurtig levering

1. lokakuuta 2024

Mange tak for den positive feedback.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores leveringstid. Vi håber, du er glad for produkterne!

Med venlig hilsen, Sara fra Paula's Choice

Altid en god service og hurtigt…

Altid en god service og hurtigt levering. Gode produkter.

28. syyskuuta 2024

Med venlig hilsen, Sara fra Paula's Choice

Har lige fået min order hjem og alt var…

Har lige fået min order hjem og alt var som det skulle være og den kom hurtigt.
Jeg har handlet her i 2 år pga deres utrolig gode natcreme. De er altid søde til at hjælpe når man kontakter dem, jeg anbefaler at købe produkter fra dem✨

10. syyskuuta 2024

Med venlig hilsen, Sara fra Paula's Choice

Fantastisk hudpleje og god kundeservice

Fantastisk hudpleje og god kundeservice.
Min mor, søster og jeg har været kunder i mere end 5 år og er alle super tilfredse. Det er den bedste hudpleje vi har fundet, og vi har prøvet mange af serierne og forskellige produkter.
Hvis der har været noget med en pakke såsom en manglende gave, har kundeservice været behjælpsomme.

29. heinäkuuta 2024

Mange tak for den positive feedback.

Vi er glade for at høre, at I alle er tilfredse med vores produkter og kundeservice.