Ik ben echt zó blij met mijn bestelling bij Paula’s Choice 🤍 De producten voelen stuk voor stuk luxe aan en doen precies wat ze beloven. Mijn huid reageert er super goed op: rustiger, egaler e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
You buy an item and they deliver it 2 times to a wrong address in another part of the city. Unbelievable how stupid they are
Yritys on vastannut
Huidverzorging die jou de gezonde en stralende huid geeft voor dat zelfverzekerde gevoel. ✔ 100% geur- en kleurstofvrij ✔ Niet op dieren getest ✔ Gratis verzending vanaf € 25 ✔ Niet tevreden = geld terug, binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
Grote Koppel 7, 3813 AA, Amersfoort, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Ik ben echt zó blij met mijn bestelling bij Paula’s Choice 🤍
De producten voelen stuk voor stuk luxe aan en doen precies wat ze beloven. Mijn huid reageert er super goed op: rustiger, egaler en echt zichtbaar gezonder. Wat ik vooral fijn vind, is dat alles zo doordacht is samengesteld — je merkt gewoon dat er kennis en kwaliteit achter zit.
Daarnaast was de ervaring van bestellen tot ontvangen helemaal top. Alles netjes verpakt en snel in huis, precies zoals je hoopt.
Dit merk heeft er echt een vaste plek bij mij in de routine bij gekregen ✨

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland
Voor het eerst crème besteld en gebruikt.
Na een snelle correcte levering, en een tijdje de crème te gebruiken kan ik alleen maar zeer tevreden zijn.

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland
Meerdere bestellingen via de officiële website gedaan (in de loop van een aantal jaar). Ik begrijp oprecht niet waar alle slechte reviews vandaan komen. De bestellingen komen netjes op tijd binnen, de producten zijn top. Ik blijf vooral trouw aan de exfoliater, mijn huid is een stuk rustiger sinds ik deze gebruik. Ze hebben ook regelmatig leuke acties. Ik heb nog geen een product gehad wat ik niet heb opgemaakt omdat het niet fijn is of zijn werk niet doet. Ook heb ik eenmaal contact gehad met de klantenservice omdat mijn kortingscode niet werkte, ik werd meteen netjes geholpen. Ik heb alleen maar positieve ervaringen dus!

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland
Ik haal standaard de hydration spf 50 dagcreme. Ik wilde een keeriets nieuws proberen maar beviel niet. Na openen gevraagd of ik het kon retourneren, ik kreeg mijn geld terug en hoefde niks te retourneren!

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland
Eerlijk is eerlijk, ik ben al jaren zeer tevreden met Paula’s Choise producten zoals de niacinamide, retinol en aha. Vorig jaar wat gedoe gehad met de levering maar nu toch weer besteld en de bestelling de volgende dag in huis.

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland
Fijne producten een prima service

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland
Ik had iets gekocht wat niet goed ontvangen werd door mijn huid. alles was binnen 5 minuten geregeld. idd. niks betaald. geweldig. zo zie je maar hoe het ook kan.

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland
Mijn probleem is meteen opgelost.
Uitstekende service en fijne producten.

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland
Ik gebruik inmiddels meerdere producten van Paula’s Choice Nederland en ben daar erg tevreden over. Mijn huid is in korte tijd zichtbaar verbeterd. Vooral de combinatie van de Exfoliating Toner en het Triple Active Total Repair Serum geeft bij mij echt mooie resultaten.
Wat ik ook sterk vind, is de uitgebreide uitleg die je na aankoop per e-mail krijgt over de producten en hoe je ze het beste gebruikt. Dat maakt het veel duidelijker om een goede routine op te bouwen.
Daarnaast had ik een vraag via de chat en ik werd daar heel snel en vriendelijk geholpen. Dat werd meteen goed opgelost, wat voor mij echt laat zien dat hun klantenservice serieus met klanten meedenkt.
Al met al een heel positieve ervaring met zowel de producten als de service.

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland
Ik vind het zo fijn dat je gelijk met iemand contact hebt via de chat, en niet hoeft te mailen en wachten op antwoord . Dit is echt een top systeem 🙌

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland
Ontevreden over dagcrème. Wil gebruik maken van garantieregeling. Kan ineens niet, voldoet niet aan voorwaarden. Let hier goed op.
Klantenservicemedewerker kapt gesprek zelf gewoon af. Had beter verwacht van dit merk en hun service. Zonde dat ze hierdoor een slechte naam krijgen!
Ik kocht meer producten van ze maar op deze manier verliezen ze mij als klant.

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland
Ik gebruik al jaren de producten van paula's choice en ben enorm tevreden. De producten doen wat ze beloven en zijn ook nog eens betaalbaar. Altijd snel geleverd,netjes verpakt en vaak met gratis samples
Ik ben verbaasd hier ook negatieve recencies te zien.

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland
Goede producten en snelle levering, al een paar keer besteld en alle keren werd het de volgende dag geleverd. Ook de producten zijn erg goed

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland
Paula’s choice heeft mijn skincare routine veranderd vooral de exfoliate 2% BHA liquid ik zou die iedereen aanraden

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland
Ik ben heel tevreden zowel over de artikelen als over de levering. Nooit problemen ervaren.

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland
Precies wat je nodig hebt voor het herstellen van je huid top producten waar voor je geld ik ben er blij mee

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland
eerder al wat van paula’s choice besteld en daar was ik heel tevreden over. Net nog producten binnen gekregen dus ga die meteen uit proberen!

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland
Het Paula’s Choice Peptide Eye Serum voelt licht aan, trekt snel in en hydrateert goed zonder te plakken. Mijn huid rondom de ogen oogt frisser en gladder en fijne lijntjes lijken minder zichtbaar. Absoluut een aanrader!

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.