Paula's Choice Nederland Arvostelua 185

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben echt zó blij met mijn bestelling bij Paula’s Choice 🤍 De producten voelen stuk voor stuk luxe aan en doen precies wat ze beloven. Mijn huid reageert er super goed op: rustiger, egaler e... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

You buy an item and they deliver it 2 times to a wrong address in another part of the city. Unbelievable how stupid they are

1. Kosmetiikkaliike
  2. Kosmetiikkatuotteiden valmistaja
  3. Kosmetiikkateollisuus

Yrityksen kirjoittama

Huidverzorging die jou de gezonde en stralende huid geeft voor dat zelfverzekerde gevoel. ✔ 100% geur- en kleurstofvrij ✔ Niet op dieren getest ✔ Gratis verzending vanaf € 25 ✔ Niet tevreden = geld terug, binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

3,6

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Worst of the worst

17. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland

We’re very sorry for the inconvenience you experienced. The initial delivery issue was caused by the carrier, and we understand how frustrating that must have been.

We rely on postal and delivery services, and unfortunately this situation was beyond our control.

To resolve this, we arranged a replacement shipment. Unfortunately, during the second delivery attempt, the parcel could not be delivered to your home address and was therefore redirected to a pickup point.

We sincerely apologize for the inconvenience and hope that future deliveries will go much more smoothly. Thank you for your patience and understanding.

Kind regards,

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben echt zó blij met mijn bestelling…

Ik ben echt zó blij met mijn bestelling bij Paula’s Choice 🤍

De producten voelen stuk voor stuk luxe aan en doen precies wat ze beloven. Mijn huid reageert er super goed op: rustiger, egaler en echt zichtbaar gezonder. Wat ik vooral fijn vind, is dat alles zo doordacht is samengesteld — je merkt gewoon dat er kennis en kwaliteit achter zit.

Daarnaast was de ervaring van bestellen tot ontvangen helemaal top. Alles netjes verpakt en snel in huis, precies zoals je hoopt.

Dit merk heeft er echt een vaste plek bij mij in de routine bij gekregen ✨

10. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland

Wat een prachtige review, dank je wel! 🤍 Zo fijn om te horen dat je huid zo goed reageert en dat de producten echt het verschil maken voor je. Daar doen we het voor! ✨

Snelle levering, uitstekende producten

Voor het eerst crème besteld en gebruikt.
Na een snelle correcte levering, en een tijdje de crème te gebruiken kan ik alleen maar zeer tevreden zijn.

13. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, zowel over de snelle levering als over de crème zelf. 😊 We hopen dat je er nog lang plezier van hebt! 💕

Lipbalm is amazing

Lipbalm is amazing

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland

Bedankt dat je je ervaring deelt.
Veel plezier met de Lipbalm. 🩷🩷🩷

Fijne producten!

Meerdere bestellingen via de officiële website gedaan (in de loop van een aantal jaar). Ik begrijp oprecht niet waar alle slechte reviews vandaan komen. De bestellingen komen netjes op tijd binnen, de producten zijn top. Ik blijf vooral trouw aan de exfoliater, mijn huid is een stuk rustiger sinds ik deze gebruik. Ze hebben ook regelmatig leuke acties. Ik heb nog geen een product gehad wat ik niet heb opgemaakt omdat het niet fijn is of zijn werk niet doet. Ook heb ik eenmaal contact gehad met de klantenservice omdat mijn kortingscode niet werkte, ik werd meteen netjes geholpen. Ik heb alleen maar positieve ervaringen dus!

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland

Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt met onze producten en service! 😊 Fijn dat de exfoliant zo goed werkt voor je huid en dat onze klantenservice je snel heeft kunnen helpen. Dank je wel dat je dit deelt en dat je trouw blijft aan ons merk – we hopen dat je nog veel plezier zult hebben van je favoriete producten én van onze toekomstige acties! 💕

Saanut 5/5 tähteä

Ik haal standaard de hydration spf 50…

Ik haal standaard de hydration spf 50 dagcreme. Ik wilde een keeriets nieuws proberen maar beviel niet. Na openen gevraagd of ik het kon retourneren, ik kreeg mijn geld terug en hoefde niks te retourneren!

3. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland

Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen! 😊 Bij ons geldt inderdaad de 60 dagen ‘niet goed, geld terug’-garantie en kunnen klanten producten, ook na openen, retour sturen. In sommige gevallen, zoals bij jou, kunnen we een extra uitzondering maken. Bedankt dat je je ervaring deelt en we hopen dat je nog veel plezier zult hebben van je favoriete dagcrème.

Weer zeer tevreden

Eerlijk is eerlijk, ik ben al jaren zeer tevreden met Paula’s Choise producten zoals de niacinamide, retinol en aha. Vorig jaar wat gedoe gehad met de levering maar nu toch weer besteld en de bestelling de volgende dag in huis.

4. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland

Dankjewel voor je feedback! Fijn om te horen dat je al jaren tevreden bent met Paula’s Choice producten en dat je bestelling dit keer snel is aangekomen. We doen ons best om het altijd zo soepel mogelijk te laten verlopen. Veel plezier met je producten! 🩷

Fijne producten een prima service

Fijne producten een prima service

17. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de service. Daar doen we het voor 😊

Saanut 5/5 tähteä

Ik had iets gekocht wat niet goed…

Ik had iets gekocht wat niet goed ontvangen werd door mijn huid. alles was binnen 5 minuten geregeld. idd. niks betaald. geweldig. zo zie je maar hoe het ook kan.

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland

Bedankt voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. Klanttevredenheid vinden we erg belangrijk, dus we helpen graag wanneer iets niet naar wens is.
Bedankt voor je vertrouwen en hopelijk kunnen we je in de toekomst weer blij maken! 💕

Saanut 5/5 tähteä

Mijn probleem is meteen opgelost

Mijn probleem is meteen opgelost.
Uitstekende service en fijne producten.

6. maaliskuuta 2026

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je probleem meteen opgelost is en dat je tevreden bent met onze service en producten. We vinden het belangrijk dat onze klanten snel en goed geholpen worden, dus blij dat je dat zo hebt ervaren!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede service en duidelijke productinformatie

Ik gebruik inmiddels meerdere producten van Paula’s Choice Nederland en ben daar erg tevreden over. Mijn huid is in korte tijd zichtbaar verbeterd. Vooral de combinatie van de Exfoliating Toner en het Triple Active Total Repair Serum geeft bij mij echt mooie resultaten.

Wat ik ook sterk vind, is de uitgebreide uitleg die je na aankoop per e-mail krijgt over de producten en hoe je ze het beste gebruikt. Dat maakt het veel duidelijker om een goede routine op te bouwen.

Daarnaast had ik een vraag via de chat en ik werd daar heel snel en vriendelijk geholpen. Dat werd meteen goed opgelost, wat voor mij echt laat zien dat hun klantenservice serieus met klanten meedenkt.

Al met al een heel positieve ervaring met zowel de producten als de service.

5. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review!

Wat geweldig om te horen dat onze producten zo goed voor je werken en dat je huid zichtbaar is verbeterd. Fijn dat de combinatie van de exfoliant en het serum zulke mooie resultaten geeft.

Ook fijn dat onze e-mailuitleg over het gebruik van de producten en de chatservice je zo goed hebben geholpen. We vinden het belangrijk dat onze klanten duidelijke informatie krijgen en snel geholpen worden bij vragen, dus het is super om te horen dat je dat zo hebt ervaren.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! 💕

Saanut 5/5 tähteä

Ik vind het zo fijn dat je gelijk met…

Ik vind het zo fijn dat je gelijk met iemand contact hebt via de chat, en niet hoeft te mailen en wachten op antwoord . Dit is echt een top systeem 🙌

3. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je de chat zo prettig vindt om te gebruiken. We vinden het belangrijk dat je snel geholpen wordt zonder dat je hoeft te wachten op een reactie via e-mail. Daarom zijn we blij dat dit systeem voor jou zo goed werkt.

Dank je wel voor het delen van je ervaring!

Saanut 1/5 tähteä

Ten onder aan eigen succes!

Ontevreden over dagcrème. Wil gebruik maken van garantieregeling. Kan ineens niet, voldoet niet aan voorwaarden. Let hier goed op.
Klantenservicemedewerker kapt gesprek zelf gewoon af. Had beter verwacht van dit merk en hun service. Zonde dat ze hierdoor een slechte naam krijgen!

Ik kocht meer producten van ze maar op deze manier verliezen ze mij als klant.

20. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland

Wat jammer om te lezen dat je onze service zo hebt ervaren. Dat is uiteraard niet onze bedoeling en we vinden het vervelend dat dit zo is overgekomen.

Je bestelling is geplaatst via Bol.com. Voor aankopen via Bol.com gelden de retourvoorwaarden zoals vermeld op hun website. Zij hanteren een retourtermijn van 30 dagen, waarbij producten ongeopend en ongebruikt moeten zijn om in aanmerking te komen voor retournering.

Omdat het product al in gebruik was genomen, valt dit helaas buiten deze retourvoorwaarden. Wanneer je rechtstreeks via onze eigen webshop bestelt, gelden onze eigen garantie- en retourvoorwaarden.

Dat neemt niet weg dat we het jammer vinden dat je ontevreden bent over het product én het contact met onze klantenservice. Dat is niet de ervaring die we willen bieden. Mocht je dit verder met ons willen bespreken, dan kijken we graag binnen onze geldende mogelijkheden of we iets voor je kunnen betekenen. Je mag daarvoor rechtstreeks contact met ons opnemen via info@paulaschoice.nl

Dank je wel voor je feedback, dit helpt ons om onze service te blijven verbeteren.

Al jaren tevreden klant

Ik gebruik al jaren de producten van paula's choice en ben enorm tevreden. De producten doen wat ze beloven en zijn ook nog eens betaalbaar. Altijd snel geleverd,netjes verpakt en vaak met gratis samples
Ik ben verbaasd hier ook negatieve recencies te zien.

15. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland

Hartelijk dank voor je mooie reactie. Wat fijn om te lezen dat je al zo lang tevreden bent over onze producten, levering en service. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. 🩷

Saanut 5/5 tähteä

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering, al een paar keer besteld en alle keren werd het de volgende dag geleverd. Ook de producten zijn erg goed

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland

Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en de snelle levering. We kijken ernaar uit je weer te mogen helpen bij je volgende bestelling!

Saanut 4/5 tähteä

Paula’s choice heeft mijn skincare…

Paula’s choice heeft mijn skincare routine veranderd vooral de exfoliate 2% BHA liquid ik zou die iedereen aanraden

30. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland

Wat fijn om te horen dat Paula’s Choice zo’n verschil maakt in je skincare routine! 💖 De 2% BHA Liquid is inderdaad een favoriet bij velen. Dankjewel voor je tip, super dat je ‘m aanbeveelt!

Top!

Ik ben heel tevreden zowel over de artikelen als over de levering. Nooit problemen ervaren.

3. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland

Hartelijk dank voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel de producten als de levering. We waarderen het enorm dat je dit met ons deelt en hopen je nog vaak te mogen verwelkomen!

Saanut 5/5 tähteä

Precies wat je nodig hebt voor het…

Precies wat je nodig hebt voor het herstellen van je huid top producten waar voor je geld ik ben er blij mee

12. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland

Hartelijk dank voor je enthousiaste review! 😊
Geweldig om te horen dat onze producten je helpen bij het herstellen van je huid en dat je er blij mee bent. We waarderen je feedback enorm en hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn!

Saanut 4/5 tähteä

blij met paula’s choice

eerder al wat van paula’s choice besteld en daar was ik heel tevreden over. Net nog producten binnen gekregen dus ga die meteen uit proberen!

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je review! 😊
Fijn dat je al eerder goede ervaringen had met Paula’s Choice en dat je opnieuw producten hebt besteld. We hopen dat deze ook weer helemaal naar wens zijn. Veel plezier met uitproberen! ✨

Saanut 5/5 tähteä

Het Paula’s Choice Peptide Eye Serum…

Het Paula’s Choice Peptide Eye Serum voelt licht aan, trekt snel in en hydrateert goed zonder te plakken. Mijn huid rondom de ogen oogt frisser en gladder en fijne lijntjes lijken minder zichtbaar. Absoluut een aanrader!

4. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Paula's Choice Nederland

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Wat fijn om te horen dat het Paula’s Choice Peptide Eye Serum zo goed bevalt en dat je merkt dat de huid rondom de ogen frisser en gladder oogt. Geweldig dat ook de fijne lijntjes minder zichtbaar lijken. Dank je wel voor de aanbeveling! 🩷

Team Paula’s Choice Nederland

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin