Bestilte et Akropovic udstødning til min ZX6R , kom i kontakt med William ift prisgaranti, hurtig respons, han kommunikere over sms det fungere. KANON kundeservice, hurtig levering 🚚 👍🏼. Tro... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tak for råd og vejledning - Fand’me rart med noget gedigen feedback, når man har nogle lidt mere krads’børstige tekniske spørgsmål. Ligeledes stor ros for lynhurtig betjening, og fedt at man kan køb... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg bestilte en hjelm og en SP Connect telefonholder Inden bestilling havde jeg et par spørgsmål som blev besvaret hurtigt og professionelt af kundeservice og mine varer kom 4 dage efter. Jeg kan v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super hjemmeside, god service, og en fornøjelse at handle her. Jeg var lidt tilbageholdende ved at bestille uden at se et E-mærke, eller en henvisning til Trustpilot, men slog deres CVR op for en si... Näytä lisää
Yritys on vastannut
En shop. Alt til din motorcykel. 100.000+ produkter. 350 + brands. Det nye hjem for motorcykel entusiaster🏍️⚙️🇩🇰
Dam Holme 11, 3660, Stenløse, Tanska

Vastaus yritykseltä Parts Denmark
Det er lang tid siden man har fået den venlige og behagelige service når jeg har handlet hos MC forhandlere over hele landet som jeg har fået hos Parts Danmark, de giver sig virkelig god tid til at hjælpe, så tusinde tak til jer Wiliam👍

Vastaus yritykseltä Parts Denmark
God og effektiv service. Kæmpe stort udvalg og let at finde rundt på hjemmesiden. Kan varmt anbefale Parts Danmark.

Vastaus yritykseltä Parts Denmark
Fick super bra service av William och dessutom snabb leverans, rekommenderar! 👌🏼

Vastaus yritykseltä Parts Denmark
En nem hjemmeside at finde rundt på og hurtig levering

Vastaus yritykseltä Parts Denmark
KANON kundeservice, hurtig levering 🚚 👍🏼.
Troede den kom til pakkeshop, men GLS leverede den privat istedet.
Bestemt ikke sidste gang jeg handlet ved dem☺️

Vastaus yritykseltä Parts Denmark
Her kan man trygt handle, helt fantastisk service!

Vastaus yritykseltä Parts Denmark
Skulle have ny affjedring på min mc og var lidt i tvivl omkring det men fik en super guide og service. Kan klart anbefale disse gutter

Vastaus yritykseltä Parts Denmark
Jeg bestilte et Rabaconda dæk-apperat. De var meget venlige og hjalp mig med, at finde ud af om det kunne passe med mine fælge til monosvinger. Jeg synes det var god service og dæk-apperatet er jeg glad for. Jeg bestiller helt sikkert flere dimser og reservedele fra dem.

Vastaus yritykseltä Parts Denmark
Gode priser og et stort udvalg. Måtte lige rykke for levering, men så gik det også hurtigt.

Vastaus yritykseltä Parts Denmark
Super god oplevelse og rigtig god service. Alt fungerede perfekt – kan klart anbefales!

Super god service. Tusind tak for hjælpen William ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vastaus yritykseltä Parts Denmark
Rigtig god oplevelse med parts denmark. fik en lille gave med i min pakke og super god kundeservice der besvarer spørgsmål når man har brug for hjælp. det bare i orden

Vastaus yritykseltä Parts Denmark
Fantastisk og hurtig service! Og fedt med så mange produkter

Vastaus yritykseltä Parts Denmark
Ligeledes stor ros for lynhurtig betjening, og fedt at man kan købe samtlige dele ved samme forhandler.

Vastaus yritykseltä Parts Denmark
Selvom det er en nyopstartet hjemmeside, så må man bare sige bare sige de har styr på det.
Jeg havde en nogle spørgsmål inden min bestilling og de svarede lyn hurtigt, så jeg kunne få bestilt. Rigtig god service og et vanvittigt fedt sortiment..

Vastaus yritykseltä Parts Denmark
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.