Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg har købt vare over flere gange, og er glædelig overrasket over den hurtige leveringstid , det er noget jeg sætter stor pris på. Ved mit sidste køb (et par bukser) Der manglede en knæ slider, og... Näytä lisää
Altid hurtigt, venligt og informativt svar fra Benjamin-Han ved helt tydeligt, hvad han taler om. Bedre bliver det simpelthen ikke.
Bestilte et Quad Lock MAG cover iPhone 17 Pro Max den 12. sep. 2025. Levering 1-2 dage, hvis lagerført varer. Alternativt 2-5 hverdage, hvis fra fjernlager. Modtog ingen tracking inf... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Vi løber gerne den ekstra kilometer for vores kunder. Service er et af de vigtigste parametre i vores hverdag og vi vil gøre vores bedste for, at du føler der bliver taget godt af dig som kunde. Gennem stor viden om vores produkter, en god portion imødekommenhed også overfor returnering og reklamationer, kan du sætte din lid til, at du altid vil få en god oplevelse, når du handler hos Motostyle.dk
Yhteystiedot
6933, Kibæk, Tanska
- kontakt@motostyle.dk
- motostyle.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
God kundeservice
God oplevelse ved motostyle, pæn butik med et godt udvalg, har de ikke det du skal bruge, så bestiller de det hjem, ventede kun 2 dage på min hjelm. Kundeservice er helt top, en stor tak til Per, som var behjælpelig med montering af bluetooth kit.
Bedre bliver det simpelthen ikke.
10/10 vil købe igen.
10/10 vil købe igen.
den service jeg har fået fra teamet har top 3 bedste service jeg har modtaget.
specifikt fra Hr. Benjamin. Lang historie kort, så lod han mærke til at, det jeg havde bestilt ikke passede min cykel. Han skrev i en email og spurgte om jeg var sikker på at den passede til min cykel. det gjorde den ikke, så han fik rettet min ordre, samt en masse andet hjælp jeg fik fra dem
og jeg fik også et motostyle sticker fra dem, som helt klart skal på cyklen efter den oplevelse.
bliv endelig ved med det teamet fra motostyle!
Hurtige leveringstid, hurtige svar på mail
Ved mit sidste køb (et par bukser)
Der manglede en knæ slider, og jeg skrev en mail fredag aften. Lørdag morgen var der svar, og de ville sende en fra deres lager.
De hurtige svar, og at de omgående sørger for at sende den manglende del, og hurtige leveringstid, det er det der gør mig tryg ved at handle hos motostyle.
Formentligt DKs bedste shop
Fick en hjälm i present
Fick en hjälm i present. Tanken var att behålla den så monterade den medföljande pinlocken (fog lens) på visiret. Men dagen därpå så ångrade jag mig, tänkte nu kanske det inte går att returnera hjälmen. Kontaktade Motostyle via deras kontaktformulär på deras hemsida och det var inga konstigheter att returnera hjälmen.
Riktigt bra kundservice och support av Benjamin! :)
Rekommenderar Motorstyle verkligen!
Super hurtig levering.
Jeg bestilte d. 19. marts og har lige fået at vide (d. 20. marts) at pakken kan afhentes på GLS pakkeshop.
Kan virkelig anbefales.
Fantastisk hjemmeside med stort udvalg
Fantastisk hjemmeside med stort udvalg, hurtig forsendelse, og gode priser. Super dygtige og høflige medarbejdere hele vejen igennem. Mit go-to sted for motorcykelgrej👌
Jeg var forbi Motostyle i Kibæk efter…
Jeg var forbi Motostyle i Kibæk efter at have brugt deres webshop til at finde hvad jeg skulle bruge. Blev mødt af Per der hjalp mig med alt fra udstyr til rådgivning om min første MC.
Virkelig en god oplevelse!
Har ofte handlet der
Har ofte handlet der. Der var så lidt problemer med og få varen. Denne gang pga jul og sne.
Det tog lidt længere tid end beregnet.
Fik dog løst problemet og fik en lille gave som kompensation for lang leveringstid.
Kan klart anbefale og handle her. Er der et problem så bliver det løst på bedste mulig måde.
Det er god service 👍🏽
Formidabel service og ærlig rådgivning
Motostyle fortjener uden tvivl 5 stjerner.
Jeg har handlet hos Motostyle i flere år, og allerede tilbage i 2019 – dengang butikken lå privat hos Benjamin – oplevede jeg en service, som var markant over niveau. Han tilbød afhentning uden for normal åbningstid, hvilket siger alt om fleksibilitet og viljen til at få tingene til at lykkes for kunden.
Rådgivningen er gennemgående ærlig og faglig. Der bliver ikke forsøgt at sælge noget, man ikke har behov for, og man bliver ikke mødt af et irriterende mersalgskoncept eller “ligegyldige tilbud”, der bare skal fylde kurven. Man får det, man kom efter – og det rigtige til formålet. Samtidig er priserne fair, og man føler sig velkommen, hørt og taget alvorligt, når man har brug for hjælp og vejledning.
De få gange der har været behov for reklamation, er det håndteret eksemplarisk: uden diskussion, hurtig ombytning, og jeg har fået en ny vare. Det giver tillid og tryghed som kunde.
Kort sagt: Professionel og ordentlig service, stærk kundekontakt, og en butik der prioriterer langvarige relationer frem for hurtige salg. Motostyle kan varmt anbefales.
Fantastisk ærlighed!
Bestilte Quad Lock cover i forbindelse med telefon skift, bestiller det og får straks en ordre bekræftelse på min ordre, dagen efter får jeg en ny ordre bekræftelse med en reduceret pris, nok fordi produktet var på tilbud Black Friday... Klapper i mine små hænder og takker for denne Jyske ærlighed.. Tak for jer!!! Kommer snart tilbage....
Kæmpe god service af Benjamin.
Kæmpe god service af Benjamin.. Både da jeg skulle have min første ordre hjem.. Efterfølgende da jeg havde udfordringer med en af produkterne, blev det bare ombyttet uden tvivl.. Så min største anbefaling herfra💪🏻🤩
Lever ej op til løfte om hurtig levering
Bestilte et Quad Lock MAG cover iPhone 17 Pro Max den 12. sep. 2025.
Modtog ingen tracking info?
Rykkede den 06. oktober 2025, hvor Benjamin oplyste, de var i restordre, men at det skulle være på vej.
Stadig ingen trackinginfo.
Min tålmodighed er efter over en måned siden bestillingen ved at være opbrugt.
Fortsat 01. November 2025
Personligt opkald fra Benjamin, der oplyste, man nu havde modtaget varen, der var i restordre.
Beklagede mange gange. Sendte varen U/B
Varen modtaget.
Ros til Benjamin for at tage ansvar i en situation, som han ikke havde kontrol over 👍🏻

Vastaus yritykseltä Motostyle.dk
Endnu engang en exceptionel service
Endnu engang en exceptionel service ved motostyle.dk! For jeg har købt en del, derfra!
Skulle have et kædekit til min Kawasaki z900, som jeg bestilte, men deres distributør havde løbet tør! Men benjamin fra Motostyle var lynhurtig til at smide en mail afsted, at de havde et dyrere men bedre kædekit som jeg kunne få til samme pris som den bestilte vare! Så ikke nok med den lynhurtige respons, så fik jeg også rabat! :)
Altid professionel, altid behjælpelig med at finde det rette til din Mc!
En kanon forretning, som går lige den ekstra skridt for at gøre deres kunder tilfredse!
Helt klart 5 stjerner her fra, og kan varmt anbefales!
Der er altid super god service både i…
Der er altid super god service både i butikken og på webshoppen, kan klart anbefale at tage et smut forbi og få en god snak og en cola
Fantastisk god service
Fantastisk god service
Levering til tiden og uden problemer, nem at komme i kontakt med og hurtigt svar. Fremragende dialog frem og tilbage. Jeg har intet dårligt at sige!
Fantastisk butik!
Jeg købte en masse udstyr i går, og blev mødt af en meget kompetent medarbejder, super god oplevelse.
Bevares det var da en lang køretur fra Sjælland af, men det var hele turen værd!
God service, hurtigt levering og god mail snak, alt i alt en rigtig god behandling.
Altid god service og hurtig levering.
Altid god service og hurtig levering.
Har bestilt 3 gange igennem Motostyle nu, og der er altid hurtig levering, og såfremt der skulle være nogle spørgsmål, så er personalet altid super venlige og serviceminded. Kan kun anbefale dem.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.