Banner for Parkos.se

Parkos.se Arvostelua 9 268

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Hela upplevelsen var mycket bra – från lämning till upphämtning fungerade allt smidigt och utan problem. Vid lämning av bilen kontaktade vi jouren, och han kom efter cirka 8 minuter. Vi fick skjuts av... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Parkeringen var relativt lätt att hitta och inlämningen av bilen och nycklarna var ganska smidig. Parkeringen var betydligt billigare än andra alternativ och det gick snabbt att åka till terminalen. J... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Bra service, smidig och snabb transport (behöver inte vänta 30 min på nästa avgång) till och från flygplatsen. Denna gång bokade vi även in- och utsidig tvätt. Var supernöjd med tvättresultatet!

1. Hintavertailusivusto
  2. Lentokenttäbussipalvelu
  3. Parkkihalli
  4. Pysäköintialue
  5. Pysäköintipalvelu

Yrityksen kirjoittama

Parkos hjälper resenärer att enkelt och tryggt hitta och boka parkering vid flygplatsen. Vi jämför noggrant utvalda parkeringsleverantörer och hjälper dig att göra rätt val utifrån dina behov, med stöd av tusentals omdömen från andra resenärer. Parkos hanterar bokningen, medan parkeringstjänsten utförs av våra partners. På så sätt vet du vad du kan förvänta dig och reser med ett lugnt sinne.

• Boumaboulevard 77, 9723 ZS, Groningen, Hollanti

• parkos.se

Behöver du hjälp? Kontakta oss

Se kundtjänstens öppettider på vår kontaktsida.

4,4

2 tähteä
1 tähti

Saanut 3/5 tähteä

Svårt att hitta

Svårt att hitta. Trosta 201 är en fastighet och vi hamnade vid huvudbyggnaden. Inga ordetliga skyltar in på den lilla skogsvägen med en vägskylt som visade förbud mot fordon.

11. huhtikuuta 2026

Hej Anders,

bedankt för din recension. Vi tycker att det är tråkigt att höra att du hade svårt att hitta till platsen och att skyltningen vid skogsvägen var otydlig.

Vi förstår att det kan vara frustrerande att hamna vid fastighetens huvudbyggnad i stället för vid parkeringen, särskilt när det finns skyltar som verkar begränsa fordonstrafik. Vi tar din feedback på allvar och kommer att diskutera detta med vår parkeringspartner på Trosta 201 för att se hur vi kan förbättra vägbeskrivningen och göra skyltningen tydligare för våra kunder.

Vi hoppas att resten av din bokning gick bra och vi ser fram emot att få välkomna dig igen i framtiden! Vi önskar dig en fin dag.

Saanut 2/5 tähteä

Lite rörigt och svårt att veta både…

Lite rörigt och svårt att veta både vart man ska parkera och åka buss.

10. huhtikuuta 2026

Hej Sten,

bedankt för din recension. Vi tycker att det är tråkigt att höra att det var lite otydligt var du skulle parkera och hur man tog bussen.
Vi strävar efter en så smidig upplevelse som möjligt, så vi kommer att diskutera din feedback om instruktionernas tydlighet direkt med vår parkeringspartner. På så sätt kan vi se om informationen och skyltningen på plats kan förbättras för framtida resenärer.

Lämning gick alldeles utmärkt

Lämning gick alldeles utmärkt, kvickt och lätt. Däremot vid hämtning var det viss oreda när vi ringde efter hämtning. Vår bokning hittades inte först, sedan var det fel på ankomstdagen, kan då sägas att vi var försenade från Rom. Men shuttlebussen stod på plats och bilen var framförd, så allt löstes till det bästa.

Hej Göran,

bedankt för din recension. Vad roligt att läsa att din erfarenhet hos vår parkeringspartner MD Park vad gäller lämningen var perfekt, snabb och smidig.
Vi tycker att det är tråkigt att höra att det uppstod viss förvirring vid hämtningen gällande bokningen och ankomstdatumet på grund av förseningen från Rom.
Det är skönt att höra att shuttlebussen snabbt var på plats och att bilen stod framkörd åt dig, så att allt löste sig på bästa sätt till slut. Vi kommer att diskutera denna feedback med vår partner för att förbättra kommunikationen vid förseningar ytterligare.

Lätt och smidigt

Lätt och smidigt, enda nackdelen var att det stog ett telefonnummer på baksidan av lappen till bilen, som dem ej svarar på. Man får ringa på numret från Google när man vill ha hämtning.

Saanut 3/5 tähteä

Lite svårt att hitta MD-kontoret

Lite svårt att hitta MD-kontoret. Vi följde ca 6 km extra för att slutligen parkera bilen på andra sidan av gatan.

Hej Marika,

Tak for at dele din anmeldelse. Vi er glade for, at du fandt frem til sidst, men vi beklager, at det var svært at finde MD-kontoret, og at det resulterede i en omvej på 6 km.

Vi tager din feedback om skiltning og placering seriøst og vil drøfte dette med vores parkeringspartner for at se, hvordan vi kan gøre vejvisningen tydeligere for fremtidige gæster.

Vi håber, at resten af din booking er forløbet godt, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden! Vi ønsker dig en fin dag.

Grym service

Grym service! Fick skjuts direkt till flygplatsen vid ankomst till parkeringen och även tillbaka till parkeringen från flygplatsen. Väldigt prisvärd och kommer använda tjänsten igen.

Saanut 2/5 tähteä

Bilen hade gått 5 km sedan jag lämnade…

Bilen hade gått 5 km sedan jag lämnade den, vilket känns orimligt långt att parkera om den 30 meter från där jag lämnade den. Skickade klaga på detta men fick inget svar av kundservice så det kanske är deras standard. Men den var iaf hel och fanns kvar?!

8. huhtikuuta 2026

Hej Christoffer Kohl,

Tack för din recension. Vi är mycket ledsna att höra om de extra kilometrarna som din bil har körts under din resa. Vi förstår din oro och besvikelse över situationen. För oss och vår parkeringspartner Landvetter Parkering Service är din upplevelse mycket viktig.
Vi måste klargöra att Parkos är bokningsplattformen. Ansvaret för fordonet och driften av tjänsten (inklusive all hantering av bilen) ligger direkt hos leverantören: Landvetter Parkering Service.

För att inleda en utredning och lämna in ett krav för extra mätarställning måste du kontakta parkeringen direkt. All nödvändig kontaktinformation finns i den bokningsbekräftelse som vi har skickat till dig via e-post. Vi kommer också att utreda detta med vår parkeringspartner, men vi uppmanar dig att kontakta dem så snart som möjligt.

Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa till med medling. Vi hoppas att resten av din boeking har gått bra och vi ser fram emot att välkomna dig igen i framtiden! Vi önskar dig en fin dag.

Team Parkos

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin