Yritys on vastannut
Lämning gick alldeles utmärkt, kvickt och lätt. Däremot vid hämtning var det viss oreda när vi ringde efter hämtning. Vår bokning hittades inte först, sedan var det fel på ankomstdagen, kan då sägas a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bra service, smidig och snabb transport (behöver inte vänta 30 min på nästa avgång) till och från flygplatsen. Denna gång bokade vi även in- och utsidig tvätt. Var supernöjd med tvättresultatet!
Yrityksen kirjoittama
Parkos hjälper resenärer att enkelt och tryggt hitta och boka parkering vid flygplatsen. Vi jämför noggrant utvalda parkeringsleverantörer och hjälper dig att göra rätt val utifrån dina behov, med stöd av tusentals omdömen från andra resenärer. Parkos hanterar bokningen, medan parkeringstjänsten utförs av våra partners. På så sätt vet du vad du kan förvänta dig och reser med ett lugnt sinne.
Boumaboulevard 77, 9723 ZS, Groningen, Hollanti
- parkos.se
Behöver du hjälp? Kontakta oss
Bra och billigt!
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Det är tydligt angivet avstånd
Det är tydligt angivet avstånd, shuttle, pris osv. Lätt att boka.
Dock framgick inte att jag var tvungen att lämna nyckeln när jag bokade via parkos pga att de gör överlappande överbokningar. Hade jag bokat direkt med parkeringen hade det inte gällt.

Snabb och smidigt.
Bra parkering
Bra parkering, ganska nära flygplatsen med bra service av personalen. Tack!
Transporten kom ej på utlovad tid två…
Transporten kom ej på utlovad tid två gånger på raken. När vi påpekade det för chauffören så nonchalerade han bort det och sa ”jag kom 10 min innan utsatt tid och åkte vidare”. Detta påpekades till personalen på best western park hotel, och även där fick vi ett nonchalant bemötande. Vi bad därför att chefen skulle kontakta oss, men ingen har kontaktas oss på en vecka.

Smidigt och gick snabbt.

Vastaus yritykseltä Parkos.se
Parkeringen går hur smidigt som helst
Parkeringen går hur smidigt som helst med kort transport till och från, klart värt till rimligt pris.

Vastaus yritykseltä Parkos.se
Bra samarbete inga väntetider direkt…
Bra samarbete inga väntetider direkt till flygplatsen 🫶
Som vanligt allt var bra utom att man…
Som vanligt allt var bra utom att man måste gå lite längre till flygplatsens ingång.Inte roligt för oss som är lite äldre!

Friendly customer service
Very friendly attendant at the kiosk in the airport. Helped us to get a bigger car with 0 hassle and also in a amazing price.
Allt funkade perfekt!
Hela upplevelsen var mycket bra
Hela upplevelsen var mycket bra – från lämning till upphämtning fungerade allt smidigt och utan problem. Vid lämning av bilen kontaktade vi jouren, och han kom efter cirka 8 minuter. Vi fick skjuts av honom, och han var både trevlig och hjälpsam.
Jag var jätte nöjd med parkerings…
Jag var jätte nöjd med parkerings bolaget super trevliga och punktliga personaler som jobbar där och bussen kommer exakt i tid .
Enkelt
Enkelt, bra och super service !!!
Vårt flyg blev avbokat, och sen ombokat. Parkos fanns där för oss och kommunicerade fint på sms. Vi blev hämtade super bra. Kommer boka nästa gång vi ska ut och flyga !!!
Det var ok att lämna bilen först dock…
Det var ok att lämna bilen först dock otydlig var ska man lämna bilen på parkeringen. Katastrof när man skulle hämta bilen, mobiltelefon avstängd och fasta telefonen struntar man i att svara. När vi blev äntligen hämtade var chauffören väldigt otrevlig. Kommer aldrig använda MD Park igen.

Vastaus yritykseltä Parkos.se
Smidig parkering men det tog några min…
Smidig parkering men det tog några min extra att få sin nyckel när jag skulle åka hem med bilen. Men inga större problem i övrigt.

Allmänt bra
Parkeringen var relativt lätt att hitta och inlämningen av bilen och nycklarna var ganska smidig. Parkeringen var betydligt billigare än andra alternativ och det gick snabbt att åka till terminalen. Jag ger inte 5 stjärnor eftersom vi fick vänta i över en halv timme när vi åkte tillbaka innan vi blev hämtade vid terminalen.