Banner for Parkos.se

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Lämning gick alldeles utmärkt, kvickt och lätt. Däremot vid hämtning var det viss oreda när vi ringde efter hämtning. Vår bokning hittades inte först, sedan var det fel på ankomstdagen, kan då sägas a... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Bra service, smidig och snabb transport (behöver inte vänta 30 min på nästa avgång) till och från flygplatsen. Denna gång bokade vi även in- och utsidig tvätt. Var supernöjd med tvättresultatet!

1. Hintavertailusivusto
  2. Lentokenttäbussipalvelu
  3. Parkkihalli
  4. Pysäköintialue
  5. Pysäköintipalvelu

Yrityksen kirjoittama

Parkos hjälper resenärer att enkelt och tryggt hitta och boka parkering vid flygplatsen. Vi jämför noggrant utvalda parkeringsleverantörer och hjälper dig att göra rätt val utifrån dina behov, med stöd av tusentals omdömen från andra resenärer. Parkos hanterar bokningen, medan parkeringstjänsten utförs av våra partners. På så sätt vet du vad du kan förvänta dig och reser med ett lugnt sinne.

• Boumaboulevard 77, 9723 ZS, Groningen, Hollanti

• parkos.se

Behöver du hjälp? Kontakta oss

Se kundtjänstens öppettider på vår kontaktsida.

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 4/5 tähteä

Det är tydligt angivet avstånd

Det är tydligt angivet avstånd, shuttle, pris osv. Lätt att boka.

Dock framgick inte att jag var tvungen att lämna nyckeln när jag bokade via parkos pga att de gör överlappande överbokningar. Hade jag bokat direkt med parkeringen hade det inte gällt.

Hej Carrie,

Tack för din feedback och för att du delar med dig av din upplevelse!

Vi förstår att det kan vara en överraskning att behöva lämna över sin bilnyckel, särskilt om det inte tydliggjordes vid bokningen. Policyn för återlämning av nyckel beror på vilken parkeringsleverantör och tjänst du väljer. I ditt fall, med Arlanda City Parking och deras shuttle-service, kräver de att nycklar lämnas in för att optimera användningen av parkeringsplatsen och hantera bilar effektivt vid bokning på vår webbplats.

Vi strävar efter att ge så tydlig information som möjligt på vår webbplats, och detaljer om nyckelåterlämning anges vanligtvis under "Mer information" för varje parkering innan bokningen görs.

Vi uppskattar din feedback och kommer att fortsätta arbeta med att förbättra tydligheten i vår kommunikation. Tack för att du uppmärksammar oss på detta!

Ha en bra dag och tveka inte att kontakta oss om du har ytterligare frågor. - Team Parkos

Saanut 1/5 tähteä

Transporten kom ej på utlovad tid två…

Transporten kom ej på utlovad tid två gånger på raken. När vi påpekade det för chauffören så nonchalerade han bort det och sa ”jag kom 10 min innan utsatt tid och åkte vidare”. Detta påpekades till personalen på best western park hotel, och även där fick vi ett nonchalant bemötande. Vi bad därför att chefen skulle kontakta oss, men ingen har kontaktas oss på en vecka.

Hej Zaid Mohsen,

Vi värdesätter våra kunders åsikter mycket högt, så tack för att du delar med dig av din upplevelse av parkeringsplatsen Best Western Park Hotel.

Vi beklagar att din parkeringsupplevelse som du bokade via vår webbplats inte var tillfredsställande. Parkos låter dig jämföra och boka parkeringsplatser runt flygplatser, men vi tillhandahåller inte själva parkeringstjänsten. Detta görs av de parkeringspartners vi samarbetar med. För att lämna in ett klagomål är det bäst att kontakta parkeringsanläggningen direkt. Du hittar deras kontaktuppgifter i bekräftelsemejlet.

De kommer att hjälpa dig vidare, och vi hoppas att problemet kommer att lölas till din belåtenhet.

Lätt och smidigt

Lätt och smidigt, transfer var 30:e minut.

Hej Fredrik,

bedankt för din recension. Vad roligt att höra att din upplevelse var enkel och smidig och att transfern var 30:e minut fungerade bra för dig.

Vi önskar dig en fin dag.

Team Parkos.

Saanut 4/5 tähteä

Parkeringen går hur smidigt som helst

Parkeringen går hur smidigt som helst med kort transport till och från, klart värt till rimligt pris.

Hej Richard,
bedankt för din recension. Vad roligt att höra att din upplevelse hos MD Park var så smidig som möjligt och att transporten till och från flygplatsen gick snabbt.

Vi är glada att du tycker att tjänsten var prisvärd och att allt fungerade väl. Det är precis den smidighet vi vill erbjuda våra kunder.
Vi hoppas att resten av din bokning gick bra och vi ser fram emot att få välkomna dig igen i framtiden! Vi önskar dig en fin dag.

Saanut 4/5 tähteä

Som vanligt allt var bra utom att man…

Som vanligt allt var bra utom att man måste gå lite längre till flygplatsens ingång.Inte roligt för oss som är lite äldre!

Hej Benjamin,

bedankt för din recension. Det gläder oss att höra att allt som vanligt fungerade bra i samband med din parkering.

Vi förstår dock att promenaden till flygplatsens entré kan kännas lång, särskilt om man är lite äldre. Vi uppskattar att du delar med dig av detta, eftersom det hjälper oss att ge tydligare information om avstånden till våra kunder. Vi kommer att ta med oss din feedback för att se hur vi kan göra upplevelsen smidigare för alla framöver.

Saanut 5/5 tähteä

Hela upplevelsen var mycket bra

Hela upplevelsen var mycket bra – från lämning till upphämtning fungerade allt smidigt och utan problem. Vid lämning av bilen kontaktade vi jouren, och han kom efter cirka 8 minuter. Vi fick skjuts av honom, och han var både trevlig och hjälpsam.

Enkelt

Enkelt, bra och super service !!!

Vårt flyg blev avbokat, och sen ombokat. Parkos fanns där för oss och kommunicerade fint på sms. Vi blev hämtade super bra. Kommer boka nästa gång vi ska ut och flyga !!!

Saanut 1/5 tähteä

Det var ok att lämna bilen först dock…

Det var ok att lämna bilen först dock otydlig var ska man lämna bilen på parkeringen. Katastrof när man skulle hämta bilen, mobiltelefon avstängd och fasta telefonen struntar man i att svara. När vi blev äntligen hämtade var chauffören väldigt otrevlig. Kommer aldrig använda MD Park igen.

Hej Denisa,

bedankt för din recension. Vi är glada att höra att avlämningen av bilen gick bra till en början, även om vi beklagar att den exakta platsen på parkeringsområdet var otydlig.

Vi ber dock om ursäkt för upplevelsen du hade vid hämtningen. Det är tråkigt att höra att telefonnumren inte var tillgängliga och att du upplevde förarens beteende som obehagligt. Detta är verkligen inte den servicenivå vi förväntar oss. Vi kommer att diskutera din feedback direkt med MD Park för att säkerställa att de förbättrar sin kommunikation och sin kundservice.

Vi hoppas att resten av din bokning gick bra och vi önskar dig en fin dag.

Good

Good service

Hi Prodip Kumar Datta,

Thank you very much for your positive feedback. We are delighted to hear that you were satisfied with our service for your reservation with MD Park. Your satisfaction is our top priority, and we greatly appreciate your feedback.

If you have any further questions or need assistance, please don’t hesitate to contact us. We hope you have a wonderful day.

Team Parkos.

Saanut 4/5 tähteä

Smidig parkering men det tog några min…

Smidig parkering men det tog några min extra att få sin nyckel när jag skulle åka hem med bilen. Men inga större problem i övrigt.

11. huhtikuuta 2026

Hej Torn,

bedankt för din recension. Vad roligt att höra att parkeringen gick smidigt och att det i övrigt inte var några större problem.

Vi tycker att det är tråkigt att det tog några extra minuter att få tillbaka din nyckel vid hemkomsten. Vi strävar efter en så smidig hantering som möjligt, så vi kommer att diskutera detta med vår parkeringspartner Arlanda Park för att se om processen vid nyckelutlämningen kan påskyndas ytterligare.

Allmänt bra

Parkeringen var relativt lätt att hitta och inlämningen av bilen och nycklarna var ganska smidig. Parkeringen var betydligt billigare än andra alternativ och det gick snabbt att åka till terminalen. Jag ger inte 5 stjärnor eftersom vi fick vänta i över en halv timme när vi åkte tillbaka innan vi blev hämtade vid terminalen.

7. huhtikuuta 2026

Hej CE,

bedankt för din recension. Vad roligt att höra att parkeringen och inlämningen av nycklar gick smidigt och att platsen var lätt att hitta. Det är också kul att veta att priset och den snabba transporten till terminalen motsvarade dina förväntningar.

Vi tycker dock att det är tråkigt att du fick vänta i över en halvtimme på shuttlebussen vid din återkomst. Vi förstår att detta är frustrerande efter en resa. Vi kommer att diskutera denna feedback med parkeringspartnern för att begränsa väntetiderna i framtiden och göra hämtningen mer effektiv.

Team Parkos

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin