Banner for Parkos.se

Parkos.se Arvostelua 9 268

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Hela upplevelsen var mycket bra – från lämning till upphämtning fungerade allt smidigt och utan problem. Vid lämning av bilen kontaktade vi jouren, och han kom efter cirka 8 minuter. Vi fick skjuts av... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Parkeringen var relativt lätt att hitta och inlämningen av bilen och nycklarna var ganska smidig. Parkeringen var betydligt billigare än andra alternativ och det gick snabbt att åka till terminalen. J... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Lämning gick alldeles utmärkt, kvickt och lätt. Däremot vid hämtning var det viss oreda när vi ringde efter hämtning. Vår bokning hittades inte först, sedan var det fel på ankomstdagen, kan då sägas a... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Bra service, smidig och snabb transport (behöver inte vänta 30 min på nästa avgång) till och från flygplatsen. Denna gång bokade vi även in- och utsidig tvätt. Var supernöjd med tvättresultatet!

1. Hintavertailusivusto
  2. Lentokenttäbussipalvelu
  3. Parkkihalli
  4. Pysäköintialue
  5. Pysäköintipalvelu

Yrityksen kirjoittama

Parkos hjälper resenärer att enkelt och tryggt hitta och boka parkering vid flygplatsen. Vi jämför noggrant utvalda parkeringsleverantörer och hjälper dig att göra rätt val utifrån dina behov, med stöd av tusentals omdömen från andra resenärer. Parkos hanterar bokningen, medan parkeringstjänsten utförs av våra partners. På så sätt vet du vad du kan förvänta dig och reser med ett lugnt sinne.

• Boumaboulevard 77, 9723 ZS, Groningen, Hollanti

• parkos.se

Behöver du hjälp? Kontakta oss

Se kundtjänstens öppettider på vår kontaktsida.

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 4/5 tähteä

Kört med MD park de flesta gånger och…

Kört med MD park de flesta gånger och funkar bra . Flexibelt

8. huhtikuuta 2026

Hej Krille Fagerlund,

Tack för din recension. Vi är glada att höra att din upplevelse på vår partnerparkering MD park var bra och flexibel.
Vi hoppas att resten av bokningen gick bra och ser fram emot att träffa dig igen i framtiden.

Ha en bra dag.

Team Parkos

Saanut 4/5 tähteä

Datum som givits i ansökan borde följa…

Datum som givits i ansökan borde följa med till nästa steg.

27. maaliskuuta 2026

Hej Urban,

Tack för din recension och ditt betyg. Vi tar din feedback om att datumen bör följa med till nästa steg på allvar och kommer att se över detta för att förbättra vår hemsida.

Vi hoppas att resten av din bokning gick bra och vi ser fram emot att välkomna dig igen i framtiden! Vi önskar dig en fin dag.

Team Parkos

Det är enkelt att boka

Det är enkelt att boka, lätt att hitta och servisen utmärkt ingen väntertid vid utresan ej heller vid hemkomsten. Tack för trevligt bemötande och god service.
Tack vi ses när vi reser nästa gång. Conny o Marie

6. huhtikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Snabb service vid inlämning samt…

Snabb service vid inlämning samt utlämmning av bil/nycklar,
Litet minus pga av många resenärer hem från flygplatsen, fick bilen köra 2 ggr innan vi kom med

7. huhtikuuta 2026

Hej Bengt,

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du uppskattade den snabba servicen vid inlämning och nyckelutlämning.

Vi ber om ursäkt för den lilla förseningen vid återlämningen; när det är mycket resenärer på flygplatsen kan det hända att bussen måste göra en extra tur för att hinna med alla.

Vi uppskattar ditt tålamod och hoppas att vi ses snart igen!

Saanut 1/5 tähteä

Trevlig bemötande

Jag har bara gott att säga om er !
Bra service, bra bemötande och ni gör ett bra jobb .

5. huhtikuuta 2026

Hej Muharrem,

Tack för din recension.

Vi är verkligen glada att höra att du hade en positiv upplevelse på vår partnerparkering Arlanda Park.

Vi hoppas att resten av din resa gick bra och ser fram emot att träffa dig igen i framtiden.

Ha en trevlig dag.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin