Banner for Pandora Living

Pandora Living Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk smuk hynde til en fantastisk pris . Efter at have ledt nettet tyndt og sågar på det forbudte Temu uden at finde det rigtige😅 poppede Pandora pludselig op special syet hynde der passer... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Godt udvalg af møbler til hunden, i dette tilfælde en lille sliske til sengen. Der er gode muligheder for valg af stof og farve, så det passer ind i hjemmet. God information processen igennem og god s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En rigtig positiv oplevelse at handle med Pandora: først modtog jeg alle farveprøverne; fandt en fin farve; gik på hjemmesiden og bestilte det produkt, jeg ønskede (en nem og ligetil hjemmeside) Mo... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Modtog en madras, hvor en syning allerede var gået op ved modtagelsen. Kundeservice tilbød 200 kr. i kompensation, men det synes jeg ikke er rimeligt, da en egen reparation næppe ville give et... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

6. Olohuonekalusteiden myynti
  7. Ulkokalusteet

Tietoja yrityksestä Pandora Living

Yrityksen kirjoittama

Pandora Living er en online butik, der specialisere sig i møbler, der passer til ethvert rum i huset. Hvert produkt er designet til at have flere funktioner og muligheder.

Siden 2019 har Pandora Living specialiseret sig i miljøvenlige kvalitetsmøbler til hele familien. Vi har et bredt udvalg af kvalitets foldemadrasser, sækkestole, børnemøbler og meget mere!

Vi designer og producerer vores produkter med stort fokus på miljøvenlighed og høj kvalitet. Alle vores produkter produceres på vores egne fabrikker i Danmark og Europa, hvilket giver dig den unikke mulighed for at forme dine møbler, så de passer præcis til dine behov og matcher resten af ​​dine indretningsvalg. Det betyder også at alle vores produkter er uden farlige kemikalier og stoffer så de er sikre for alle familiens medlemmer, store som små.

Brug vores produkter til børneværelset, stuen, udendørs i form af vores havemøbler, og mange andre steder!

Med egen produktion har vi også mulighed for at lave specialsyede madrasser, alkover og ryghynder på de mål du har brug for.

Som vores bedst sælgende produkter finder du et stort udvalg af kvalitets foldemadrasser i flere forskellige størrelser, farver og stof. De er særdeles pladsbesparende da de kan foldes sammen og står pænt når de ikke er i brug. Foldemadrasser er gode at have i hjemmet til legende børn som har brug for at tumle rundt. Derudover er de også praktiske og kan bruges som gæsteseng til overnattende gæster. Vores foldemadrasser har god komfort og mange forskellige udfoldnings muligheder. Du kan altså få mange forskellige møbler med en foldemadras.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

231 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Fine farver i stofprøver

Fine farver i stofprøver, vil helt sikkert købe nogle gavl hynder.

Men ærgeligt at forsendelsen med DAO ikke var mulig til pakke shop, så prøverne var først fremme efter 7 dage

7. tammikuuta 2026

Hej Ninna

Tak for din anmeldelse!

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse — det sætter vi virkelig stor pris på. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds, og vi gør os hver dag umage for at levere produkter og service, du kan have glæde af i lang tid.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at skrive til os. Rigtig god dag!

Saanut 1/5 tähteä

Ingen returnering - køb ikke her

Deres varer kan de facto ikke byttes eller returneres. Det er på kant med loven.

Pandora Living hævder, at fordi deres varer produceres efter bestilling, er de specialvarer. Det er ikke korrekt. Forbrugerombudsmanden siger helt tydeligt, at varer der først sættes i produktion efter bestilling, eller som først bestilles hjem til forretningen efter kunden har handlet, ikke er at sidestille med specialfremstillede varer. Disse varer kan derfor som udgangspunkt IKKE undtages fortrydelsesretten.

Som eksempler på varer, hvor der efter Forbrugerombudsmandens opfattelse er tale om en specialfremstilling eller tilpasning, som ikke baserer sig på standardvalg, kan nævnes;

Tøj syet efter kundens egne mål.
Visitkort trykt med kundens navn.
Plakater lavet efter fotografier, som kunden selv har taget.
Smykker med personlig indgravering.
Beklædning med personligt tryk.
Altså er der som udgangspunkt IKKE tale om en specialfremstillet vare, hvis tilpasningen af varen sker på baggrund af standardvalg, og varen kan derfor ikke undtages fortrydelsesretten.

Jeg antog derfor selvfølgelig, at en standardvare (altså ifølge loven en vare, du kan købe ved at klikke på forud definerede mål, standardvalg, som det er tilfældet her) kunne returneres. Jeg sendte derfor den madras, jeg havde fået i gave, samtidig med, at jeg mailede og orienterede Pandora Living. Dertil var svaret, at de ikke ville bytte varen, da de bl.a. ikke har et lager, og varen først produceres, efter den er bestilt (hvilket er helt lige meget, når Pandora Living definerer målene på deres hjemmeside - det er ikke dermed en bestillingsvare med et så særligt præg, at returretten bør ophøre. Det svarer jo bare til, at vælge farve og størrelse på et par bukser).

Jeg har selvfølgelig forsøgt at tage dialogen med Pandora Living uden held. De kræver dertil nu, at jeg overfører 250 kr,, før de vil sende madrassen tilbage igen. Køb jeres madras et andet sted, hvis I ønsker rettigheder og kundeservice.

7. tammikuuta 2026

Hej Helene

Hos Pandora Living producerer vi vores madrasser først, når der bestilles, og derfor er vores returmuligheder begrænsede da det så er bestillingsvarer. Dette er helt inde for loven og står også i vores handelsbetingelser.

Du vælger at sende produktet retur, inden du oplyser os om det, og vi når derfor ikke at svare på det før den er afsendt.

I forhold til de 250 kr.: Det beløb dækker de faktiske fragtomkostninger ved at sende varen retur til dig, når den ikke kan accepteres som retur/ombytning. Vi forsøger altid at holde omkostningerne på et minimum og opkræver ikke “gebyrer” for at være besværlige – men vi kan heller ikke bære returforsendelser i sager, hvor fortrydelsesret/retur ikke kan anvendes.

Vi har nu haft din madras liggende i vores butik i godt og vel et år, hvor du selv skriver at du vil afhente produktet inde for 6 måneder. Dette blev aldrig gjort.

Saanut 5/5 tähteä

Leveret til den aftalte tid

Leveret til den aftalte tid. Kvaliteten virker rigtig god og lever op tilovers forventninger

9. joulukuuta 2025

Hej Gitte

God handel

Nem bestilling og leveret til tiden

Hej Susanne

Hej Anita

Saanut 5/5 tähteä

Blev leveret før end lovet

Blev leveret før end lovet. Fin kvalitet

22. joulukuuta 2025

Hej Anne

God kvalitet

God kvalitet, reel information om levering og returnering.

Hej Jette

Saanut 3/5 tähteä

Produktet var ikke helt som forventet

Produktet var ikke helt som forventet, men kvaliteten fejler ikke noget.

Hej Simon

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at kvaliteten lever op til forventningerne – det betyder meget for os. Samtidig er vi kede af, at produktet ikke helt var som forventet. Det vil vi rigtig gerne lære af, så vi kan blive bedre til at ramme de rigtige forventninger.

Du er meget velkommen til at kontakte os på info@pandoraliving.dk og fortælle lidt mere om, hvad der afveg fra dine forventninger – så hjælper vi gerne med at finde en løsning og tager din feedback med videre.

Super elegant

Super elegant, solidt og flot håndværk. Modtageren blev utrolig glad for foldemadrassen og den er straks taget i brug af børnebørnene, både til leg, til hygge og til overnatning. Samtidig med er madrassen eksklusiv og gør sig godt i et ungt miljø.

30. joulukuuta 2025

Hej Marianne

Saanut 5/5 tähteä

Vildt smart man kan bestille et sæt af…

Vildt smart man kan bestille et sæt af stofprøver, så man sikre sig det helt rigtige valg. Vi har fået en XL børnestol til vores datter som både er super smuk og hun er allerede meget glad for den. Den pynter i vores stue og vi glæder os allerede til at vi kan bestille en stol til lillebror snart. Årets julegave 🌟🌟🌟🌟🌟

24. joulukuuta 2025

Hej Kira

Saanut 5/5 tähteä

God service hele vejen igennem

God service hele vejen igennem, nåede frem til den 24/12 selvom jeg var for sent ude.
Virkelig fin kvalitet børnestol.

24. joulukuuta 2025

Hej Marian

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig ekspedition ved bestilling af…

Hurtig ekspedition ved bestilling af stofprøver. Ovenikøbet lige op til jul 👍🏼

16. joulukuuta 2025

Hej Jørgen

Saanut 5/5 tähteä

Flot madras og hurtig levering

Flot madras, som blev leveret hurtigt. Perfekt til leg på børnenes værelse

17. joulukuuta 2025

Hej Lieve

Let og hurtig kontakt

Let og hurtig kontakt. Madrassen som var julegave blev leveret på direkte adressen til modtageren af gaven.
Alt fungerede til UG🫠

Hej Marianne

Saanut 5/5 tähteä

Så fin en service og lækker madras!

Så fin en service og lækker madras!

17. joulukuuta 2025

Hej Line

Hej Elsebeth

Super duper service

Super duper service, og de gjorde alt for at levere inden jul, selvom jeg havde bestilt for sent. Pakke kunne fælges hele vejen til levering.
Tak for rigtig god service.

11. joulukuuta 2025

Hej Helle

Saanut 5/5 tähteä

Så skøn en stol/klap ud madras som…

Så skøn en stol/klap ud madras som ditto er godkendt af barnebarn…..

18. joulukuuta 2025

Hej Lone

Saanut 5/5 tähteä

Nemt at bestille og fin kvalitet af…

Nemt at bestille og fin kvalitet af varer. Vi er glade for vores foldemadras 😊

3. joulukuuta 2025

Hej Mille

Saanut 2/5 tähteä

Elendig kundeservice - fejl i varer

Jeg har bestilt en børnesofa. Den kommer hjem efter længere tids levering som er forventet. Da jeg pakker den ud og den står i et par timer opdager jeg en fold på det ene armlæn foran som er meget tydeligt og gør at sofaen fremstår krøllet. Jeg kontakter kundeservice med det samme men bliver mødt med svaret at de ikke ser det som en fejl. Da jeg igen må udtrykke min utilfreds hed, bliver jeg igen og igen afvist med at man må forvente de folder fordi man ikke kan arbejde helt perfekt med stof. Men jeg ved at folden ikke er i den anden side, altså jeg ved det kan lade sig gøre. Jeg gør også opmærksom på at jeg synes det er urimeligt med den fejl på en lille sofa til næsten 1000 kr.
Igen bliver jeg afvist med svaret " det er en bagatel" .
Jeg skriver igen at jeg ikke synes det er fair og jeg føler mig ikke hørt som kunde. Hertil får jeg intet svar.

Jeg kan intet stille op fordi sofaen er ikke returnerbar.

Pandora svarer til min anmeldelse at de ikke afviser mig blankt og at de har forklaret mig flere gange at det må forventes. Det er korrekt. Men det ændrer ikke på det faktum at jeg stadig bliver afvist i mine følelser i hver mail de sender. Og jeg får først afvide efter modtagelse af min varer at folder og buler på forventes. De bagatelliserer den fold jeg ser på min sofa og det er åbentbart hvad de synes der er pænt, der vinder. Ikke kunden der betaler og skal have den stående. Jeg mener stadig at dette er under al kritik og vil ikke handle der igen!

Super dårlig kundeservice udover alle grænser!!

12. joulukuuta 2025

Hej Cecilie

Vi er kede af at læse din anmeldelse.

Billederne du sender af børne foldestolen viser en meget lille bule i stoffet. Altså ikke en fold som er meget tydelig og gør at stolen ser krøllet ud, som du giver udtryk for. Dette kan også forekomme på andre møbler og anses ikke som en fejl.

Hertil svarer vi, at man ved stof godt kan få små bølger/buler da vi ikke limer betrækket fast. Dette står også på vores hjemmeside.

Måden du siger at vi har svaret på, stemmer ikke overens med de svar du oprindeligt har fået. Vi har prøvet at forklare dig disse ting flere gange. Vi har ikke afvist dig blankt eller sagt at du må forvente noget, som du giver udtryk for her.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin