Fantastisk smuk hynde til en fantastisk pris . Efter at have ledt nettet tyndt og sågar på det forbudte Temu uden at finde det rigtige😅 poppede Pandora pludselig op special syet hynde der passer... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Godt udvalg af møbler til hunden, i dette tilfælde en lille sliske til sengen. Der er gode muligheder for valg af stof og farve, så det passer ind i hjemmet. God information processen igennem og god s... Näytä lisää
En rigtig positiv oplevelse at handle med Pandora: først modtog jeg alle farveprøverne; fandt en fin farve; gik på hjemmesiden og bestilte det produkt, jeg ønskede (en nem og ligetil hjemmeside) Mo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Modtog en madras, hvor en syning allerede var gået op ved modtagelsen. Kundeservice tilbød 200 kr. i kompensation, men det synes jeg ikke er rimeligt, da en egen reparation næppe ville give et... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Frederikshåbvej 53, 7183, Randbøl, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Godt udvalg af møbler til hunden, i dette tilfælde en lille sliske til sengen. Der er gode muligheder for valg af stof og farve, så det passer ind i hjemmet. God information processen igennem og god service🌻
Lækkert produkt og god kommunikation omkring hvor i processen vi var :) kæmpe anbefaling
Det er godt at i kan finde muligheder for at sende ordre til Grønland🇬🇱
Godt produkt, og forholdsvis hurtig levering i forhold til at det var en bestillingsarbejde. God service med information under produktion og levering. Kan klart anbefales til andre.
Eneste minus: Leveringstid, fordi I først producerer ved bestilling.
Produktet står fint hjemme hos mine børnebørn. Levering lige til døren.

Super god service
Levering af masser af gratis stof prøver til at vælge det rigtig var en kæmpe plus.
De madrasser vi har nu bestilt er ankommet - passer perfekt til mål og ser bedre ud end forventet

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Så fin foldemadras og levering lige til tiden:-)

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Alt er klappet, leveret til tiden, et flot produkt

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Fantastisk smuk hynde til en fantastisk pris .
Efter at have ledt nettet tyndt og sågar på det forbudte Temu uden at finde det rigtige😅 poppede Pandora pludselig op special syet hynde der passer helt perfekt.
God kommunikation under vejs i forløbet så kan kun give mine allerbedste anbefalinger
TAK TAK TAK 🫶.

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Har købt en meget flot foldemadras, som kvalitetsmæssigt lever helt op til forventningerne.
Da det er en bestillingsvare er der lidt længere leveringstid (4 uger), men det er OK, da man løbende bliver holdt orienteret om produktion og leverance.

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Modtog mails med fyldestgørende oplysninger fra Pandora, og produktet kom til min bopæl på det lovede tidspunkt.
Foldesofaen er lige som den skal være - børnebørnene elsker den!
Tak for jer

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Stofprøver levede op til det produkt jeg endte med at få hjem. Madrassen er stadig ny, men vi er indtil videre rigtig glade for den, og den virker meget holdbar.

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Produktet var pænt og god kvalitet. Men kæmpe ulempe at man ikke kan returnere. Vi kunne med det samme se da vi fik det ind af døren at det var et fejlkøb. Derfor kan jeg ikke anbefale nogen det. Sindsygt mange penge at bruge.

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Jeg bestilte en hynde, til en vindueskarm, på mål. Den er ankommet og er virkelig smuk

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Fik god hjælp i forbindelse med vores køb.

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Vi er så glade for vores madras. Vi startede med at bestille stofprøver hjem, og det var vi så glad for, for der var det mere tydeligt, hvordan det så ud i virkeligheden, og her kunne vi også se hvilken farve, hvor man kunne se kattehårene mindst.
Vi bruger madrassen hele tiden til at lege på med vores søn på 9 måneder, og det er så skønt, at den er nem at folde sammen.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.