Banner for Pandora Living

Pandora Living Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk smuk hynde til en fantastisk pris . Efter at have ledt nettet tyndt og sågar på det forbudte Temu uden at finde det rigtige😅 poppede Pandora pludselig op special syet hynde der passer... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Godt udvalg af møbler til hunden, i dette tilfælde en lille sliske til sengen. Der er gode muligheder for valg af stof og farve, så det passer ind i hjemmet. God information processen igennem og god s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En rigtig positiv oplevelse at handle med Pandora: først modtog jeg alle farveprøverne; fandt en fin farve; gik på hjemmesiden og bestilte det produkt, jeg ønskede (en nem og ligetil hjemmeside) Mo... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Modtog en madras, hvor en syning allerede var gået op ved modtagelsen. Kundeservice tilbød 200 kr. i kompensation, men det synes jeg ikke er rimeligt, da en egen reparation næppe ville give et... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

6. Olohuonekalusteiden myynti
  7. Ulkokalusteet

Tietoja yrityksestä Pandora Living

Yrityksen kirjoittama

Pandora Living er en online butik, der specialisere sig i møbler, der passer til ethvert rum i huset. Hvert produkt er designet til at have flere funktioner og muligheder.

Siden 2019 har Pandora Living specialiseret sig i miljøvenlige kvalitetsmøbler til hele familien. Vi har et bredt udvalg af kvalitets foldemadrasser, sækkestole, børnemøbler og meget mere!

Vi designer og producerer vores produkter med stort fokus på miljøvenlighed og høj kvalitet. Alle vores produkter produceres på vores egne fabrikker i Danmark og Europa, hvilket giver dig den unikke mulighed for at forme dine møbler, så de passer præcis til dine behov og matcher resten af ​​dine indretningsvalg. Det betyder også at alle vores produkter er uden farlige kemikalier og stoffer så de er sikre for alle familiens medlemmer, store som små.

Brug vores produkter til børneværelset, stuen, udendørs i form af vores havemøbler, og mange andre steder!

Med egen produktion har vi også mulighed for at lave specialsyede madrasser, alkover og ryghynder på de mål du har brug for.

Som vores bedst sælgende produkter finder du et stort udvalg af kvalitets foldemadrasser i flere forskellige størrelser, farver og stof. De er særdeles pladsbesparende da de kan foldes sammen og står pænt når de ikke er i brug. Foldemadrasser er gode at have i hjemmet til legende børn som har brug for at tumle rundt. Derudover er de også praktiske og kan bruges som gæsteseng til overnattende gæster. Vores foldemadrasser har god komfort og mange forskellige udfoldnings muligheder. Du kan altså få mange forskellige møbler med en foldemadras.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

232 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Lækkert produkt

Lækkert produkt, lidt lang leveringstid.

30. tammikuuta 2026

Hej Karsten

Tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse — det sætter vi virkelig stor pris på. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds, og vi gør os hver dag umage for at levere produkter og service, du kan have glæde af i lang tid.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at skrive til os. Rigtig god dag!

Saanut 3/5 tähteä

Fint produkt

Fint produkt. Laaang leveringstid

23. tammikuuta 2026

Hej Cecilie

Tak for din feedback. Vi er kede af at du synes leveringstiden har været for lang.

Saanut 3/5 tähteä

Dårlig håndtering af forsvundet pakke hos fragtfirma

Vi bestilte tilbage i midten af november en foldestol til vores datter, velvidende om, at den formentlig ikke nåede frem til jul.

Da vi ikke har hørt noget endnu d. 6/1 kontakter jeg Pandora Living som fortæller, at de dagen efter får tilsendt produktet fra produktionen. Fint nok.

Pakken bliver sendt af sted mod os d. 7/1 og står klar til levering d. 9/1. Da den efter en uge stadig ikke er leveret, kontakter vi PostNord som fortæller, at pakken er forsvundet. Vi kontakter Pandora Living som laver en reklamation hos PostNord og derefter sætter en ny stol i produktion til os som leveres d. 26/1, dvs. 2,5 uger senere end vi skulle have haft modtaget første leverance. I alt har vi altså ventet 10 uger på vores produkt.

I kommunikationen med Pandora Living efterspørges der kompensation for den meget lange leveringstid. Dette kan ikke efterkomme, da det er PostNord, der mister pakken. Men da det er Pandora Living, der har valgt PostNord som samarbejdspartner til levering af deres produkt mener jeg bestemt, at det også er op til dem at kompensere - jeg er jo kunde hos dem og ikke hos PostNord.

Stolen er rigtig fin, men jeg står desværre stadig tilbage med en ærgerlig oplevelse af håndtering af sagen og vælger nok et andet firma en anden gang.

Pandora Living er forlagt kritikken inden denne anmeldelse er lavet og har derfor haft mulighed for at kommentere.

26. tammikuuta 2026

Hej Emma,

Vi er selvfølgelig dybt kede af at PostNord har mistet din pakke.

Da du ringer ind til os fredag d. 16 Januar, bliver du informeret om at vi ikke vil kunne love at en ny stol vil kunne nå og komme hjem tirsdag til ugen efter - med stor overraskelse nåede vi det faktisk!

D. 20 januar kommer din nye stol hjem til os og bliver sendt ud samme dag.

Vi beklager at PostNord og DAO har været langsomme til at leverer din pakke.

Venlig Hilsen

Produktet er rigtig fint

Produktet er rigtig fint. Leveringstiden er dog meget lang.

21. tammikuuta 2026

Hej Helle

Saanut 1/5 tähteä

Stoffet krøller og folder, man kan hurtig se hvor man har siddet, Lang leverings tid

Stoffet krøller og folder. Man kan hurtigt se hvor man har siddet. Mangler inprenering. Lang leverings tid.

22. tammikuuta 2026

Hej Ditte,

Vi beklager at stoffet krøller og folder. Men denne information omkring dette er tilgængelig og kan læses under produktet.

De små krøller og folder kommer da vi ikke limer vores betræk sammen med skummet, da det vil fjerne den funktion at betrækket kan tages af og vaskes.

Hvis krøllerne og folderne er ekstreme, bedes du venligst kontakte os på info@pandoraliving.dk, så vil prøve og hjælpe på problemerne.

Mvh.

Godt og lækkert produkt

27. tammikuuta 2026

Hej Søren

Super flotte skum”byggeklodser”

Super flotte skum”byggeklodser”. Børnebørnene gik straks i gang med at bygge en hule. Og fedt med velcro-båndene til at holde dem lidt samlet med.

26. tammikuuta 2026

Hej Vibeke

Saanut 5/5 tähteä

Playfoam sæt - mange timers leg og uendelige universer og styrkelse af fantasien .

Min datter på 2 år er vild med sit playfoam sæt som er fantastisk til både motorisk leg og symbol leg når hun bygger et hus til hende, og hendes dukker. Hun har allerede sat fedtede fingre der på, men det har været let at tørre væk med en fugtig klud, og der er ingen mærker at se derpå 😄 alt i alt et virkelig godt legeredskab som kan skabe et fedt og inspirerende læringsmiljø

20. tammikuuta 2026

Hej Lene

Saanut 4/5 tähteä

Super fine produkter de er så flotte

Super fine produkter de er så flotte, lang leveringstid og de trækker betalingen på bestillingstidspunktet.

19. tammikuuta 2026

Hej Marianne

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig service og godt overblik

Jeg bestilte stofprøverne og havde dem hurtigt hjemme..😊
Alle de mange flotte prøver gav et dejligt overblik til at vælge hvilken farve og kvalitet, vores nye madras skulle bestilles i..😃👍🏼

20. tammikuuta 2026

Hej Lise

Jeres produkt er i top

Jeres produkt er i top. Men leveringen er vildt dårlig og langsom

21. tammikuuta 2026

Hej Ninna

Saanut 5/5 tähteä

Det svært at give anmeldelse da jeg…

Det svært at give anmeldelse da jeg venter på min varer

16. tammikuuta 2026

Hej Jette

Har købt en foldemadras

Har købt en foldemadras, som er leveret som lovet ved bestilling. Rigtig flot madras som lever op til forventning. Den bliver jeg rigtig glad for.

29. tammikuuta 2026

Hej Ingrid

Saanut 5/5 tähteä

Foldestol der samler familien – på tværs af arter

Jeg gav foldestolen i gave til min søn, og den har været et kæmpe hit fra første dag. Den er nem at folde ud, solid og overraskende komfortabel. Min søn elsker den og bruger den konstant.

Bonuspoint: vores hund har også erklæret den for sin nye yndlingsplads. Hvis et produkt både kan gøre et barn og en hund lykkelig, så har det gjort noget helt rigtigt.

Kan varmt anbefales. Overvejer seriøst at købe en mere, så de ikke skal slås om den. 🐶

30. tammikuuta 2026

Hej Sasja

foldemadras

foldemadras
hvirkelig flot madras, der var værd at vente på at få produceret

7. tammikuuta 2026

Hej Susanne

Rigtig fine produkter

Rigtig fine produkter

14. tammikuuta 2026

Hej Janni

Saanut 5/5 tähteä

Meget fin vejledning og service før…

Meget fin vejledning og service før bestilling af sofa og den virer til at være i god kvalitet.

5. tammikuuta 2026

Hej Stinne

Saanut 1/5 tähteä

Bestilt en foldemadras i starten af…

Bestilt en foldemadras i starten af december og har ikke modtaget andet end en standardmail her i januar hvor de beklager lang leveringstid. Jeg aner ikke noget om hvornår den kommer. Det var en julegave og jeg var godt klar over, at den ikke nåede at komme inden jul, hvilket jeg også har informeret modtager om. Men at jeg endnu ikke har fået et estimat på hvornår jeg kan forvente at få min vare er virkelig for dårligt.

5. joulukuuta 2025

Hej Cecilie

Vi kan ikke finde nogen ordre med dit navn. Vil du sende oplysninger til os på info@pandoraliving.dk så vi kan hjælpe dig videre?😊

Saanut 5/5 tähteä

God kvalitet og praktisk design

Jeg købte en foldemadras til legeværelset, som også kunne bruges som gæstemadras
Den er blevet så god. Den ser flot ud og så er madrassen hård og klasker ikke sammen. Rigtig god kvalitet.

9. tammikuuta 2026

Hej Emilie

Meget tilfreds

Virkelig fin madras. Alt har været positivt.

9. tammikuuta 2026

Hej Randi

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin