De levering duurde een week langer dan aangegeven werd bij de bestelling. Bij navraag per mail over de levertijd werd niet gereageerd. Het slapen in de ozybag bevalt niet, te benauwd. Er wordt wederom... Näytä lisää
In januari besteld, snel binnen gekregen. Product viel tegen, contact gehad we moesten het een kans geven. Helaas was de slaapcocon al binnen 5 dagen stuk. Contact gehad en teruggestuurd. Niks meer... Näytä lisää
Na jaren van ernstige slaapproblemen tot het academisch ziekenhuis aan toe! Slaap ik met ozysleep bijna een hele nacht! Voor mij een wonder uitvinding!! Doorgegeven aan mijn huisarts. Ook hij gaat het... Näytä lisää
Hallo Hiermit vergebe ich dem Ozybag 5 Sterne! Für sie neurodiversen Menschen, ob ADHS oder aus dem Spektrum: wem eine Gewichtsdecke schon gut tut, dem kann der Ozybag richtig helfen: umspannend... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tietoja yrityksestä Ozysleep
Yrityksen kirjoittama
Je krijgt van ons 14 nachten de tijd om de Ozybag uit te proberen. Kom je er binnen 14 nachten achter dat de Ozybag toch niets voor jou is? Geen probleem, dan kan je eenvoudig retourneren.
1 jaar garantie
Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, krijg je minimaal 1 jaar garantie op je bestelde producten. Gaat er binnen deze periode iets stuk? Geen probleem! We zullen je dan een nieuwe toesturen.
Eindelijk een goede nachtrust
De Ozybag zorgt voor constante compressie maar is tegelijkertijd ook super rekbaar, zo geniet jij van de perfecte compressie om sneller, dieper én langer te slapen.
Bekijk de website Contact
Nautilusstraat 6, 7821 AH, Emmen, Hollanti
- info@ozysleep.com
- ozysleep.com
On vastannut 61 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
De ozysleep nu al een tijdje in…
De ozysleep nu al een tijdje in gebruik.
Zeer tevreden, fijne zachte stof en vooral niet te warm. Zit comfortabel.
Snelle reactie op vragen aan de klantenservice.

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Ich kann nur den Kundendienst bewerten…
Ich kann nur den Kundendienst bewerten und den empfand ich als sehr angenehm.

Waardeloos
Waardeloos! We waren niet tevreden met het product (kan gebeuren), teruggestuurd maar nog steeds geen geld retour ontvangen. Dit terwijl de wettelijke terugbetalingstermijn van 14 dagen al ruim overschreven is.
[edit 15-4] Nog geen € ontvangen, ondanks dit blijkbaar aangegeven wordt. Klantenservice onbereikbaar. Advies: doe het niet! Onbegrijpelijk dat er überhaupt 5* gegeven worden aan dit bedrijf.

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Slaap veel beter en wordt uitgeruster…
Slaap veel beter en wordt uitgeruster wakker

Surprise, satisfaite, adepte
Je suis tellement surprise de la qualité de ce produit, de son effet IMMÉDIAT !
Dès sa première utilisation, j'en ai ressenti les bienfaits. Je m'y sens tellement bien. Que se soit pour une sieste ou une nuit.
L'ozybag ne me quitte plus et je compte bien en recommandé quelques uns de plus pour avoir le stock lavage /famille / cadeau.
À utiliser à tout âge

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Entspannte Nächte, dank Ozybag!
Update 07.04.2025 Nun habe ich den Ozybag einige Nächte getestet und möchte ihn nicht mehr missen. Die erste Zeit war etwas "eigenartige", aber wenn man sich einmal dran gewöhnt hat schläft man SUPER! Gerade für Reisen ist es eine super Alternative zur Gewichtsdecke!
Update 31.03.205: Nach meiner Bewertung und wurde die Ware doch noch recht zügig versandt - Zufall? Immerhin kann ich nun meine Bestellung in den Händen halten und 14 Tage testen - ich bin gespannt.
Bisher nur 1 Stern von mir. Ich habe die Bestellung vor einer Woche aufgegeben und bezahlt. Die Ware ist auch nach 7 Tagen noch nicht versandt - bei meiner Nachfrage erhielt ich die Antwort das es aus einem "falschen" Lager versandt wurde und es daher länger dauert. Angeblich soll ich die Bestellung dann nächste Woche erhalten (sprich ca 14 Tage Lieferzeit!!!)
Mal sehen, wann und ob der OzysleepBag bei mir ankommt - vielleicht gibt es dann noch mehr Sterne.

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Energie slurpende, slechte klantenservice situatie
Ik heb gebruik gemaakt van de actie 2 voor de prijs van 1. Zowel de volwassen versie als de kinder.
De bestelling en levering ging niet zonder slag of stoot.
Ik vind het slecht dat wanneer je een volwassen en kinder bestelling doet het in twee gescheiden leveringen komt.
Ik kreeg na mijn eerste bestelling een herinnering dat er producten in de winkelwagen nog zaten. Omdat ik geen mails ter bevestiging kreeg dacht ik oprecht dat ik mijn bestelling niet afgerond had en deed dat doordat de klok (letterlijk) weg tikte van de actie. Dus fijne tijdsdruk en ja je wilt toch van een mooie actie gebruik maken.
Toen zag ik op mijn bankafschrift wel degelijk twee betalingen aan ozysleeps staan!! Meteen gemaild en daarin de situatie uitgelegd. Dus ik vertelde ook maar 1x de bestelling te willen.
Er werd niet gepraat over dat ze het zouden annuleren of wat dan ook. Dus ik moest weer mailen voordat er een logische reactie kwam, de eerste was met benoemen van de twee bestellingen.
Toen kreeg ik een bestelling deels, na weer mailen bleek dat ze de helft op mijn verzoek hadden geannuleerd. Terwijl ik niet eens wist dat die optie er was. Ik had na de tweede mail al gezegd dat ik het niet kon weigeren bij leveren als het zou komen als ik niet thuis was. Geen reactie.
Toen zou retourkosten voor mij zijn, terwijl ik door hun systeem twee keer bestelde (ja en door niet grondig mijn gangen nagaan). Weer meerdere mails want ja er is geen telefoonnummer.
Nu een fijne oplossing, moet nog zien of het nu echt klaar gaat zijn.
En het ergste is nog.... De actie staat er nog steeds!! Niets waar van een aflopende actie dus ook.
Het product lijkt fijn, ben benieuwd of het ons echt gaat helpen. Maar de route naar tevredenheid is niet eentje die ik nogmaals wil begaan. Erg jammer

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Geborgen, fijne en ontspannen nachten
Het heeft even geduurd voordat ik hem uit kon gaan testen wegens een operatie maar eindelijk was het zover. Ik kon het eindelijk gaan proberen en wat een verademing. Ik met mijn ADHD en onrustige slapen. De eerste nacht dat ik erin ging liggen voelde zo veilig, geborgen en comfortabel. Alsof er echt een soort van rust over en in je hele lichaam komt. Ik voelde me letterlijk en figuurlijk ontspannen door de druk van de Ozybag.
Zelfs als ik naar de wc moest 'snachts was dit totaal geen probleem. Hup voetjes eronder uit en zo wandel je gewoon naar de toilet.
Ook heb ik gemerkt dat ik veel minder draai en echt de rust heb gevonden. Ik heb ook een verzwaringsdeken. Ook fijn, maar de ozybag steekt toch echt wel met kop en schouders boven de verzwaringsdeken uit!
Ik kijk er nu echt naar uit om 'savonds eindelijk ontspannen in slaap te kunnen vallen en veel uitgeruster wakker te kunnen worden!
Dank jullie wel en ook de communicatie met dit bedrijf en de mensen achter dit bedrijf is echt zo top. Ze zijn zo menselijk en denken met je mee als er iets is!
Op alle punten scoren jullie 5 van de 5 punten!
Oh ja en ik heb hem al aan veel mensen aangeraden, dus ben heel benieuwd naar hun ervaringen ❤️

Vastaus yritykseltä Ozysleep
2x Late, 1x incomplete levering.
Eerste bestelling duurde heel
Lang. Een maand ofzo. Bleek een grote maand besteld te hebben. Reageerde niet echt op de mail.
Heb toen zelf twee kleinere maten besteld
Ik ontving toen vrij snel een pakket waarin 1 product zat ipv de bestelde 2 stuks
Moest ik er weer achteraan.
Heb daarover tenminste 3x gemaild.
Onnodig en vervelend
Uiteindelijk product wel gekregen maar duurde 2 weken ofzo.
Leek allemaal heel normaal te zijn.
Zakken zijn prima. Doen waarvoor ze bedoeld zijn

Un grand sentiment d’apaisement
Un grand sentiment d’apaisement
On se sent enveloppé
Sensation très agréable

Ozysleep, een goede ervaring
De slaapzak is een mooi produkt, gemaakt van mooie tricotstof. Het feit dat je er in mag proefslapen is ook geweldig. Al met al, goed produkt en goede kwaliteit, en voor een goede prijs
Alide

Unser Kind liebt den Ozybag so sehr
Unser Kind liebt den Ozybag so sehr. Das Einschlafen klappt auch tatsächlich deutlich schneller. Dafür also klare Kaufempfehlung, wenn ihr ein Kind mit ADHS o.ä. habt. Leider hat der Ozybag ganz schnell ein Loch gehabt… Die Qualität des Stoffes/ der Verarbeitung ist also ausbaufähig…

Zalig om mee te slapen
Zalig om mee te slapen je krijgt een veilig en geborgen gevoel

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Bestelling duurde langer en heeft een niet werkende rits
Helaas langer op mijn bestelling moeten wachten omdat er iets mis was gegaan. En nu het zwangerschapskussen vandaag eindelijk is binnengekomen, werkt de rits van de hoes niet. Dus ik kan het kussen niet in de bijpassende hoes doen. Hier baal ik enorm van.

Vorige maand retour gestuurd
Vorige maand retour gestuurd. Stinkt en voldoet niet aan de verwachting. Niets meer wat gehoord.
Update: Inmiddels is de retourzending verwerkt en is het bedrag teruggestort op mijn rekening. Toch nog 3 sterren...

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Ik vind het gewoon niet ok dat je niet…
Ik vind het gewoon niet ok dat je niet weet wanneer iets geleverd wordt.
En dat ding ligt inmiddels alweer in de hoek, het werkt niet.

Magique
Je dort beaucoup mieux et je suis plus sereine depuis que je l utilise. Cest magique l apaisement des que je m installe dedans . Tellement magique que j'en est commandé un pour mon fils . Nous sommes Tsa et Tdah tout les 2 . Donc l apaisement et les bonnes nuit sont plutôt rare chez nous

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Très agréable, tissu tout doux
Très contenant, apaisant.. le tissu est très doux...

Geweldige slaapervaring
Onze zoon van 14 slaapt sinds de ozysleep stukken vaster en dieper, geen gedraai meer en dan zonder dekens komen te liggen en heerlijk beschermend in zijn cocon.
Ook hele goede service: de capuchon stiknaad liet los terwijl hij juist af en toe om in te slapen die capuchon zo fijn vind om nog meer geborgenheid te voelen al hoogsensitief persoon. Als service kregen we een nieuwe toegestuurd. Echt een top bedrijf die weet hoe ze met klanten moeten omgaan!

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.