De levering duurde een week langer dan aangegeven werd bij de bestelling. Bij navraag per mail over de levertijd werd niet gereageerd. Het slapen in de ozybag bevalt niet, te benauwd. Er wordt wederom... Näytä lisää
In januari besteld, snel binnen gekregen. Product viel tegen, contact gehad we moesten het een kans geven. Helaas was de slaapcocon al binnen 5 dagen stuk. Contact gehad en teruggestuurd. Niks meer... Näytä lisää
Na jaren van ernstige slaapproblemen tot het academisch ziekenhuis aan toe! Slaap ik met ozysleep bijna een hele nacht! Voor mij een wonder uitvinding!! Doorgegeven aan mijn huisarts. Ook hij gaat het... Näytä lisää
Hallo Hiermit vergebe ich dem Ozybag 5 Sterne! Für sie neurodiversen Menschen, ob ADHS oder aus dem Spektrum: wem eine Gewichtsdecke schon gut tut, dem kann der Ozybag richtig helfen: umspannend... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tietoja yrityksestä Ozysleep
Yrityksen kirjoittama
Je krijgt van ons 14 nachten de tijd om de Ozybag uit te proberen. Kom je er binnen 14 nachten achter dat de Ozybag toch niets voor jou is? Geen probleem, dan kan je eenvoudig retourneren.
1 jaar garantie
Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, krijg je minimaal 1 jaar garantie op je bestelde producten. Gaat er binnen deze periode iets stuk? Geen probleem! We zullen je dan een nieuwe toesturen.
Eindelijk een goede nachtrust
De Ozybag zorgt voor constante compressie maar is tegelijkertijd ook super rekbaar, zo geniet jij van de perfecte compressie om sneller, dieper én langer te slapen.
Bekijk de website Contact
Nautilusstraat 6, 7821 AH, Emmen, Hollanti
- info@ozysleep.com
- ozysleep.com
On vastannut 61 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Selbstregulierungstool
Richtig gut um die eigenen körperlichen Grenzen wahrzunehmen, sich selbst zu regulieren und sich selbst zu spüren. Tolles Tool was ich privat als auch im beruflichen Kontext als wertvoll empfinde!
Coole Entdeckung…

Der Schlafsack ist ein Witz
Der Schlafsack ist ein Witz. Ich bin normalgewichtig, aber wenn man sich da reinzwängt, fühlt man sich wie die Wurst in der Pelle. An Schlaf ist nicht zu denken. Diesen Stoffschlauch nähe ich mir für 10€ selber. Und dann der Clou: die Rücksendung geht in die Niederlande. Günstigste Versandmethode kostet 12,90€. Wenn doch damit geworben wird, dass ich 14 Tage Probeschlafen kann, wie kann es dann sein, dass bei Nichtgefallen die Rücksendungskosten bei mir liegen? Das gibt es nirgendwo anders. Ich habe mal eine Matratze zurückgesendet von einem seriösen Unternehmen, dafür musste ich nichts bezahlen.

Super traag allemaal
Super traag allemaal. Verzending staat al een week op ‘aangemeld’ maar er wordt niets verzonden. Erg teleurstellend

I love it
Ik slaap de hele nacht door doordat ik nu de ozysleep heb en vind het veel beter dan de verzwaringsdeken.

Absolute keine Empfehlung
Leider sehr schlechter Kundenservice.
Ich habe durch das Produkt Panikattacken bekommen und wollte das Produkt dementsprechend zurücksenden. Und ja, ich habe das Produkt bereits mehrere Tage probiert und habe jeden Tag eine weitere bekommen.
Die Rücksendung kostet Geld, obwohl diese nirgendswo explizit auf der Internetseite erwähnt wird und die Rücksendung erfolgt in den Niederlande.
Ebenso schrieb der Kundendienst mich mit einem vollkommen anderen Namen an. Einfach nur unprofessionell.
Kann ich überhaupt nicht empfehlen.

Insatisfaction et arnaque?
Je n’ai pas été satisfaite par le produit. C’est très inconfortable même après plusieurs nuits.
Je l’ai retourné à ma charge avec des frais de ports élevés et j’attends le remboursement depuis plus de 5 semaines!
Ça sent l’escroquerie!!!

Gutes Produkt aber zu lange Lieferzeit
Nach 15 Tagen - von Bestellung über den Versand Niederlande - Deutschland kam es endlich an.
Für den Versand gibt es leider Abzüge. Selbst Ware aus China braucht nur 1 Woche um an zu kommen. Man hat immer mal wieder Benachrichtigungen erhalten, das das Paket im Auge behalten ggf. der Versanddienstleiter kontaktiert wird. Der Kontakt zum Versanddienstleister hätte schon nach einer Woche stillstand stattfinden können und sollen!
Zum Produkt selbst:
Zu dem Ozzysleep kann ich nur sagen. Es ist top. Leider kam beim auspacken ein starker chemischer Geruch entgegen, den ich aber erst mal raus gewaschen habe. Habe den Ozzysleep jetzt zwei Nächte getestet. Schneller einschlafen tu ich dadurch jetzt nicht. Trotzdem fühl es sich angenehm auf der Haut und liegt eng auf an. Trotzdem hat man noch genug Bewegungsfreiheit seine Schlafposition, sowie die Position der Arme und Hände zu verändern. Es ist wirklich elastischer Stoff und man kommt sowohl mit Arme und Beine schnell heraus.
Ich werde es definitiv weiter benutzen und schauen, ob sich die Schlafqualität noch weiter verbessert.
Bestellen würde ich mir es Aufgrund der langen Lieferzeit allerdings nicht noch einmal.
Slechtste service ooit
Nog NOOIT eerder zo’n slechte service meegemaakt. Ik heb in november 2024 de ozybag besteld en uitgeprobeerd. Het voldeed niet aan mijn verwachtingen, dus - op eigen kosten - terug gestuurd. En de retour bij Klarna gemeld. Toen begon de ellende. Ozy registreerde de retour niet. Daarom trok Klarna de retour in en moest ik toch betalen. Ik sprak met een medewerker bij zowel Klarna als Ozysleep, en stuurde beide mijn bewijs van retourzending. Ozysleep wilde onder de boete van Klarna uit en vroeg me de retour in te trekken. Dat kon alleen als ik aangaf de spullen te hebben gehouden dus heb ik niet gedaan. Hierna bleef ozysleep opnieuw in gebreke met doorgeven aan Klarna dat ik eea retour heb gestuurd, dus zette Klarna opnieuw de betaling op actief. Inmiddels zitten er incasso kosten op. Ik heb opnieuw geprobeerd Ozysleep te bereiken maar die reageren niet op mijn mail noch op berichten via de website. Wat een ongelooflijk k*tbedrijf. Bezint eer ge begint!

Wees alert
Het bedrijf lijkt dat het in Nederland zit .Maar de bestelling moet uit het buitenland komen en dat lijkt op de site echt niet zo.En ik heb paar maal een mail gestuurd maar ze luisteren niet naar je klacht en ze schrijven zelfs midden in de nacht je een mail .Heel vreemd en als je dus retour wil sturen is dat een dure grap want die moet je wel zelf betalen. Ik wil de mensen alleen waarschuwen, weet waar je aan begint.

Vastaus yritykseltä Ozysleep
De ozybag zoveilugheid voor ptss rgde ervoor dat ik mn s…
De ozybag zorgde ervoor dat ik mn s svonds veel veiliger voelde ondanks mn ptss. Ook toen de ozybag kapot ging kreeg ik vrijwel meteen een andr oogestuurd. Super servicr dus. Als de verzending verlaat is word dat meteen gemaild. Ik ben dik tevreden

SE DECHIRE AU BOUT 1 SEMAINE
SE DECHIRE AU BOUT 1 SEMAINE. PRODUIT CHINOIS mais conçu au pays bas.
Les produits viennent de chine et donc la commande arrive généralement 15 à 20 jours après. Dans les conditions générales on vous dit expédition dans les 48h si pas d offre en cours. Comme il y a toujours une promotion, aucun délais a respecter.
Ma commande est arrivé en 2 fois.
J'avais demandé une livraison dans les 3 semaines sinon de l'annuler.
Le premier ozybag est arrivé dans les temps mais il s'est déchiré au bout d'une semaine. J'ai écris mais aucune garantie possible. On m'a remboursé 25% du prix d'achat d'1 ozybag. Il est partie à la poubelle et j'ai perdu 75% du prix.
Pour le deuxième je l'ai reçu après les 3 semaines dans ma boite à lettre. Etant absent je n'ai pas pu le refuser. Ils m'ont dit de le renvoyer et qu'ils me rembourseront mes frais de port. Le renvoyé à l'expéditeur en chine a un cout et je n'ai pas voulu prendre le risque.
A ne pas acheter car trop fragile. Depuis on m'a parlé de la couverture lesté...

Commandé il y a 15 jours
Commandé il y a 15 jours, mais aucune nouvelle. Bloqué à l'aéroport de Hong Kong soit disant...

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Ware kommt nicht an, schlechter Versanddienstleiter
Am 11.04. bestellt, Ware bis heute (27.4.) nicht erhalten. Der Kontakt mit dem Kundenservice ist zwar freundlich aber zäh. Ich erhalte lediglich erneut die Sendungsnummer (da kann ich seit 12 Tagen(!) zwar das Paket bei DPD verfolgen und sehe in welchen Paketzentren es überall ist… aber davon kommt die Ware auch nicht bei mir an).
Ich habe den Kaufvertrag widerrufen aber erhalte keine Informationen wie es jetzt weitergehen soll.

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Teleurgesteld in service en communicatie 16 maart kreeg ik een bericht dat de…
Op 16 maart kreeg ik een bericht dat de Ozybags weer op voorraad waren. Op 30 maart heb ik meteen twee Ozybags besteld. Volgens de website worden bestellingen normaal gesproken binnen twee werkdagen verzonden, maar na drie werkdagen had ik nog niets gehoord. Na navraag kreeg ik te horen dat het door de promotie wat langer duurde – daar stond echter niets over op de site.
Op 7 april kreeg ik een update: verzending zou vanaf 12 april plaatsvinden. Tevens werd er 50% korting aangeboden op een volgende bestelling. Maar op 12 april volgde er geen enkel bericht. Pas op 15 april werd er gemaild dat mijn bestelling 'klaar voor verzending' was. Inmiddels is het 20 april en er is nog steeds niets verzonden. De track-and-trace geeft al dagen aan dat het pakket nog niet is aangeleverd bij de vervoerder.
Ik keek er enorm naar uit, maar ben vooral enorm teleurgesteld. Het is me niet duidelijk of ik ben opgelicht, of dat dit gewoon hele slechte service en communicatie is. Hoe dan ook: dit is voor mij geen herhaling waard.

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Goede communicatie bij fout in bestelling
Het liep mis maar ze hebben alles correct opgelost. Eerst ontbrak er een artikel in mijn bestelling en dat hebben ze dan onmiddellijk achterna gestuurd. Dan kwam er een bestelling niet aan op fout van de bezorgdienst en dat hebben ze ook correct opgevolgd en opgelost. Dit steeds met een goede communicatie. Ik ben ook zeer tevreden met het product.

Horrible experience
Horrible experience, le transporteur Cirro Parcel ne m'a jamais livré la commande mais surtout le service client a toujours fait les morts, ils repondent a coté quand je les contacts.
Si vous avez le chance d'etre livré le produit est peut-etre bien, si par malchance il y a un probleme, vous ne serez jamais rembourser par Ozysleep qui fera tout pour pas le faire

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Ik slaap sinds maanden weer nachten…
Ik slaap sinds maanden weer nachten door. Iets wat zelfs met medicatie niet gelukt is.

Das Beste war der Kundenservice
Das Beste war der Kundenservice! In jedem Moment wurde kommuniziert wann das Paket kommt und dass ich mich bei Verzögerungen um nichts zu kümmern bräuchte. Am liebsten hätte ich jeden Tag eine solch beruhigende Ansprache, dass alles ok ist 😉. Das zweitbeste ist die Schlaftüte selbst. Sehr angenehmes Material! Ich krieche rein und vergesse die Welt um mich her. Allerdings war ich vorher ein unruhiger Schläfer und es ist eine Umstellung so gut und fest gehalten zu sein. Ich will nicht mehr ohne!!!!

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Product voldoet aIk beveel het product en deze leverancier aan! an verwachtingen
Product voldoet aan verwachtingen. Minder bewegingsonrust en minder blauwe plekken voor degene die naast me slaapt. Handige voetenflap voor nachtelijk toiletbezoek, hoewel deze wel wat opstroopt tijdens de nacht. Dit heb ik opgelost met een stukje klittenband. Uitstekende service, men reageert snel. Ik kreeg gelijk een nieuw product opgestuurd toen de oude vrij vlug een gaatje kreeg (en dat was nog vóór het gemonteerde klittenband dus dat kon de oorzaak niet zijn).
Ik beveel het product en deze leverancier aan!

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.