De levering duurde een week langer dan aangegeven werd bij de bestelling. Bij navraag per mail over de levertijd werd niet gereageerd. Het slapen in de ozybag bevalt niet, te benauwd. Er wordt wederom... Näytä lisää
In januari besteld, snel binnen gekregen. Product viel tegen, contact gehad we moesten het een kans geven. Helaas was de slaapcocon al binnen 5 dagen stuk. Contact gehad en teruggestuurd. Niks meer... Näytä lisää
Na jaren van ernstige slaapproblemen tot het academisch ziekenhuis aan toe! Slaap ik met ozysleep bijna een hele nacht! Voor mij een wonder uitvinding!! Doorgegeven aan mijn huisarts. Ook hij gaat het... Näytä lisää
Hallo Hiermit vergebe ich dem Ozybag 5 Sterne! Für sie neurodiversen Menschen, ob ADHS oder aus dem Spektrum: wem eine Gewichtsdecke schon gut tut, dem kann der Ozybag richtig helfen: umspannend... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tietoja yrityksestä Ozysleep
Yrityksen kirjoittama
Je krijgt van ons 14 nachten de tijd om de Ozybag uit te proberen. Kom je er binnen 14 nachten achter dat de Ozybag toch niets voor jou is? Geen probleem, dan kan je eenvoudig retourneren.
1 jaar garantie
Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, krijg je minimaal 1 jaar garantie op je bestelde producten. Gaat er binnen deze periode iets stuk? Geen probleem! We zullen je dan een nieuwe toesturen.
Eindelijk een goede nachtrust
De Ozybag zorgt voor constante compressie maar is tegelijkertijd ook super rekbaar, zo geniet jij van de perfecte compressie om sneller, dieper én langer te slapen.
Bekijk de website Contact
Nautilusstraat 6, 7821 AH, Emmen, Hollanti
- info@ozysleep.com
- ozysleep.com
On vastannut 61 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Heel jammer dat je aan je lot wordt…
Heel jammer dat je aan je lot wordt overgelaten wanneer je beslist om de ozysleep te retourneren.

Retoure einziges Drama!
Zwei Sterne, weil die Retoure am Ende doch geklappt hat. Das Produkt ist eine subjektive Sache. Da es für mich nichts war habe ich es retourniert, auf eigene Kosten (Einschreiben international in die Niederlande mit Sendungsverfolgung ~10€, Paket ab 15€). Am 12.02.25 bei der Post abgegeben. Laut Sendungsverfolgung am 14.02.25 angekommen. Über den Stand meiner Retoure musste ich mich selbst per Kontaktformular beim Support schlau machen. Habe den Link zur Sendungsverfolgung sowohl von DHL als auch von PostNL angegeben. Nach einer weiteren Woche immernoch keine Rückmeldung ob die Retoure bearbeitet wird. Nach mehreren Nachfragen wurde die Retoure angenommen und die Rechnung storniert. Ich finde es nicht okay dass man nicht über den Eingang einer Retoure benachrichtigt wird. Hätte ich mich nicht selbst gemeldet hätte die Retoure wahrscheinlich niemand bearbeitet.

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Ich habe noch immer keine Ware…
Ich habe noch immer keine Ware bekommen. Beim letzten nal habe ich auch lange gewartet, so dass ich attraktive Rabatte nicht nutzen konnte für diese Bestellung... Die Ware hängt scheinbar ewig irgendwo fest. Ich hoffe, der Ozybag kommt noch. Schade

Hilft Schlafprobleme zu reduzieren
Seit ich das Ozybag nutze, kann ich nachts sehr viel schneller einschlafen, wenn ich mit Angst aufwache. Es gibt mir Halt und gefühlten Schutz und Geborgenheit. Es engt nicht ein.

Waardeloos: dropshipping/oplichting
Update: Na mijn negatieve review op Trustpilot kon de klantenservice ineens wél een normaal, niet door AI gegenereerd bericht sturen. Daarin werd mij alsnog het volledige aankoopbedrag toegezegd, maar over de retourkosten werd niet gerept. Wat ik echter veel kwalijker vind, is dat Ozybag mij probeert te beïnvloeden om mijn review aan te passen of te verwijderen.
---
De verzending duurde ontzettend lang en het pakket had simpelweg een nieuw verzendlabel over een oud label geplakt. Dropshipping? Het wekt in ieder geval geen vertrouwen.
De Ozybag zelf is een slap stukje goedkope stof met slechte afwerking en een nare geur. Verwacht je compressie? Voor mij (1.70m, maat 34) deed het helemaal niks.
Ik heb een retourverzoek ingediend op basis van non-conformiteit, maar dit werd geweigerd.
De "klantenservice" Sanne is een bot en ronduit vermoeiend. Toen ik wilde retourneren, kreeg ik eerst een 25% kortingsaanbod. Na herhaaldelijk aangeven dat ik echt wilde retourneren, werd dit 30%, en daarna ineens weer 25%—pure ontmoedigingsstrategie.
Uiteindelijk het pakket op eigen kosten teruggestuurd. Geen ontvangstbevestiging gekregen, geen terugbetaling. Wéér zelf contact moeten opnemen met de bot.
En als klap op de vuurpijl: ze storten niet het volledige bedrag terug, maar trekken de verzendkosten af en noemen dit een 'verzendverzekering'. Dit is in strijd met de wet, maar ze hopen er blijkbaar mee weg te komen.
Kortom: ruikt naar oplichting; waardeloos product, nog waardelozere service. Absoluut geen aanrader.

Echte aanrader
Het duurde even voor ik hem had was bij post nl het een en ander mis gegaan. Maar heel netjes en snel opgelost door nieuwe op te sturen. Ik vind het heerlijk en contrortaabel om er in te liggen. Bij mij gebeurd regelmatig dat ik met me arme er uit zijn als ik wakker word. Met de ozysleep heb ik het idee dat ik 10 uur heb geslapen terwel ik maar 7 uurtje heb geslapen.

Wow!
Wow, customer service always updates and its very effective!
Lessen my middle of the night awakenings and slept like a baby!

Parfait
Produit qui était défectueux... J'ai contacté le service client, qui m'a retourné un produit identique.
Merci pour votre réactivité et professionnalisme.
Le produit convient parfaitement à mon enfant.

Vastaus yritykseltä Ozysleep
I was a little bit sceptical about the…
I was a little bit sceptical about the Ozybag to be honest, but man I should have bought this thing earlier!! I’ve ordered two more. My wife and little man are also very happy with the ozybag. Would definitely recommend!🙌

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Communicatie trekt op niets .
Communicatie trekt op niets .. Frans Engels Nederlands alles door elkaar en allemaal dezelfde persoon? Bizar als u weet dat ik Nederlands praat!!
Een week en half al voor 2 bestellingen te ontvangen.. nu zit deze in Frankrijk??!! Nederlands bedrijf maar toch ergens anders! Heel bizar dat de link die ik kreeg uit Wuhan kwam? Chinese handel maar toch Nederlands!! Neen sorry oplichting en wil zo snel mogelijk mijn geld terug!!

Beste Kundenservice ever!
Das Produkt war sehr gut, leider nicht für Übergröße geeignet, weniger strechy als gedacht, weswegen ich es auch leider zurücksenden musste. ( War aber auch nicht für Übergrößen beschieben)
Besonders hervorheben möchte ich den äußert freundlichen und entgegenkommenden Kundenservice - ich war den gesamten Dez. krank, weswegen ich die Ware nicht innerhalb der normalen Frist zurücksenden konnte. Ozysleep hat die Ware problemlos zurückgenommen und sehr herzlich geantwortet. Einzig, dass ich Rücksendung in die NL selbst zahlen musste, war nicht so toll, fand ich aber okay

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Na één keer wassen was de naad eruit
Na één keer wassen was de naad eruit. Meteen stuk is wel wat duur...

Insupportable..
Tout simplement insupportable : l'impression d'être saucissonnée et aucune compression agréable... je l'ai vite enlevée pour retrouvée le confort et l'efficacité de ma couverture lestée!!!

Retour accepteren ze niet
Ik heb mijn zending retour gestuurd doordat ik me bedacht had. Super lang niks van ze gehoord en uiteindelijk krijg ik een mail met of ik de terugvordering wil annuleren. Ik had hierop geantwoord met dat ik het artikel terug heb gestuurd en dat ik graag mijn geld terug wil. En dan nog eens vragen of ik het wil annuleren. Tot op de dag van vandaag niks meer gehoord. Erg slecht

Nooit geleverd helaas!
Mijn vriend heeft een ozysleep voor mij besteld, maar deze is nooit geleverd. Een mail gestuurd maar daar ook geen reactie op gekregen. Hopelijk kan dit nog opgelost worden en kan ik de review nog aanpassen.

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Favorise le sommeil et apaise
Souffrant d'anxiété, l'article m'aide à mieux dormir, en limitant notamment les réveils nocturnes . Ma fille ado l'a adopté également

Super Service während des Versandes
Ich habe den Ozybag vor Weihnachten bestellt. Als während der deutschen Feiertage die Post nicht arbeitete und der Status sich natürlich nicht änderte, kam sofort eine Standard-e-Mail, dass sie den Versandstatus beobachten, ich nichts zu tun brauche, sie ggf. alles Notwendige in die Wege leiten. Ich finde dieses Standardvorgehen sehr beruhigend und hilfreich, wenn es wirklich zu Problemen kommen sollte.

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.